- Konu Sahibi benminikkus
Seviyorsan bu irk siyaset tanımaz bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazı biraz roman gibi olmuş
Seviyorsanız bırakmak için bir sebep yok
Birde konuşmasından nasıl anlamadiniz ki
Genelde illaki anlaşılıyor
Sevgilimin okuduğu bölümü de söyleyecektim sonra vazgeçtim bu kadar ifşa olmak istemiyorum zaten lütfen inanmıyorsanız yorum yapmayın ciddiyim ben çünküTahtadan atın fotografını at ınanalım
Bütün fikriniz bu mu gerçekten?
Sizin asıl düşünmeniz gereken şeyler; ailelerinizin uyumu, sizin o aileyle uyumuzun, sevgilinizin bundan sonra hayatını ne şekilde ve nerede planladığı. Bunlar şeffafca konuşulsa bile öngöremediğiniz sorunlar, fikir değişiklikleri mutlaka olacaktır. Keşke sevgilinizin bastan söyleseymiş doğruları. Size tek tavsiyem daima akılcı davranmanız.
Tatlım eğer gercek bir vakaysa da sırf milliyetinden adam terk edilir mi? Biraz batıda doğsa Yunan az yukarilara gitse Rus olacak. Kendimiz seçmiyoruz doğduğumuz yeri ama iyi insan olmak bizim elimizde. Ben insanları sadece ikiye ayırırım:IYI INSANLAR, KÖTÜ INSANLAR.Off
Off neden insanlar böyle düşünüyor nasıl ispat edebilirim yaşadıklarımı ama gerçek hepsi keşke sosyal deney olsaydım
uzun yazacağım insanları sıkmayayım istedim ve edebiyat okuyorum sürekli kitap okurum arkadaşlarımla da bir konu hakkında konuştuğumda aynı şeyi derler hep "roman gibi konuşma "..Yazı biraz roman gibi olmuş
Seviyorsanız bırakmak için bir sebep yok
Birde konuşmasından nasıl anlamadiniz ki
Genelde illaki anlaşılıyor
Kadına bak ya sanki karpuz seçiyor. Kürtlerle de evlenmiyormuymuşuz? Bence siz hiç evlenmeyin hanımefendi, böylece o iğrenç düşünce yapınız gelecek nesillere sirayet etmemiş olur.Suriyeli olsun.Bence bırakma.Ben böyle birini bulsam suriyeli diye bırakmam.Kurtlerle de evlenmiyor muyuz.Bence suriyeliler kürtlerden iyi.Sonra çok pişman olursun.Benim bir arkadaşım ünide bir filistinliyle cıkmış aynı seninki gibiymiş.Ailesinin etkisiyle ayrılmış.Sonra ileri yaşlarda bir kazmayla evlendi boşandı.Hala o filistinliyi anar.
Başka yalanı var mı bilmiyorum. Ama rn bir tek bu konuda olduğunu düşünüyorum yani inşallah öyledir. Aslında kafam o kadar karışık ki birşey de sormadan döndüm ve henüz hiç konuşmadıkBen Suriyeli diye değil de böyle bir konuda yalan söylediği için ayrılırdım..
Yarın bir gün bu adam benim orada karım çocuğum vardı diyerek ağlarsa şaşırmam..
Başlık konunun gidişatı ve sonu hakkında bilgi veriyor zaten, hadi önyargılı olmayayım, üyelerin tatlı tatlı yazışacağını düşünüyorum diyerek pembe tablo çizeyim, gerçi dediğime kendim bile inanmıyorum ama neyse, hanımlar ırkçı söylem yasaktır biliyorsunuz.Bu konunun ömrü kısa, birazdan başlar tartışmalar ve sevgili Mune net kapatır hanımlar dağılalım
Ya kusura bakmayın da olsa olsa ucuz dram olur bundan. Morel nedir, sene olmuş 2019 hala ırkçılık ve MOREL???uzun yazacağım insanları sıkmayayım istedim ve edebiyat okuyorum sürekli kitap okurum arkadaşlarımla da bir konu hakkında konuştuğumda aynı şeyi derler hep "roman gibi konuşma "..
Ben ırkçı bir konu olarak yaklaşmadım açıkçası. Konu açılır açılmaz bu tarz yorumlar yapan insanların pek fikir üretemediğine inanıyorum. Fikrim olmayan konulara yorum yazmak da pek tarzım değildir. Üstelik rahatsızlık duyduğum bir durum da yok. Sakin kalmanızı tavsiye ederim :)Evet, bu. Beğenemediniz mi?
Hem size ne? Buram buram ırkçılık kokan bir konuya gelecek ırkçı yorumları öngörebiliyor olmam mı sizi rahatsız etti?