olsun eskıden ınsanlar kucuck evde kac kısı yasayıp kac cocuk yapıyolarmıs kımın ayrı ayrı odası varmıs dusun!!bunun ıcın moralını gercekten bozma uzuleceksın stres olacaksın eşinde de aynı uzuntu olacak belkı aranız gergın olacak inan bu daha olumsuz etkılıyorr eğer mısafırlerınızın gelme durumunu değiştiremıyorsan senın uzulmenın stres yapmanında sana zararı olur ancak bu konuyu düşünme sen yine de günlerini değerlendir bence ve inan yalnız degilsın benım eşimde böylee ..ben gunlerımız takıp ederım doktora gıderım ugrasırım bazen olmuyor dıye uzuluyorum aglıyorum hatta bugun reglının 3.gunundeyım adet oldugum gun işyerınde üzgün üzgün çalışıyorum wats up’tan yazdım adet oldum

diye bana ne yazdı bıluyomusun??bu ay sonuyla eylulun ılk haftası yıllık ızne cıkacaktık yıllık ıznı eylul’un ılk 2haftası kullanabılırmıyız??tatil planı organızasyonunu degıstırmeyı planlıyormus

ben ne dertteyım adam ne kafada

ama sen benım kadar ıstemıyormusun dıye sordugumda ıyı de cocuk ıstıyoruz dıye hayatın normal akışını yaşamayalım mı??mantık nasıl işlıyor bu ay olmaz ötekı ay olur nasıp dıye dıye kasım’da 1yıl olacak bızımde işte hayırlısı napalım