Lütfen bakar misiniz :(

Hamile degilim cnm emziriyorum önceden günlük ped kullanirdim ama suan bıraktım
Günlük pedi kadın doğum drum kesikle kullanma demişti .sabun degdirme sakin ve içini yıkama normal yikadiginda da hemen kurulaman gerekiyor dr demisti emzirirken ilac veriyorlar bildigim kadariyla ..

doktora git. öyle sirke ile filan olmaz. eşin de gitsin. sonrasında da hep dikkat edeceksin.

Kadın doğuma gidemiyorsanız aile hekiminize gidin anlatın durumu emzirdiğinizide söyleyin emzirmeye uyumlu ilaç ve ya krem verir vajinal duş yapıyorsanız mutlaka bırakın vajinal duş enfeksiyon ve mantarı tetikler

Baktere üremesi kolay bi yiyeceği sürerek enfeksiyonu tetikleyebileceğinin heralde farkında değilsiniz
Misirda arastirmislar :) yogurt infeksiyona durdurur ve dahilmasina engel olur ve vajinanin ph oranini düzeltir :) hamilelikte veya emzirirken slternatif olarak yedi gün kur yapilir :) sizin haberiniz yok galiba

Almanyada bunu cogu kadin yapar ve kadinlsr arasinda yaygin bir yöntem

Misirda arastirmislar :) yogurt infeksiyona durdurur ve dahilmasina engel olur ve vajinanin ph oranini düzeltir :) hamilelikte veya emzirirken slternatif olarak yedi gün kur yapilir :) sizin haberiniz yok galiba
Bilimsel temeli ve dayanağı olmayan kulaktan dolma şeylere değil tıp bilimine inanıyorum ve bu mesleği yapıyorum ayrıca burasıda mısır değil türkiye

Bilimsel temeli ve dayanağı olmayan kulaktan dolma şeylere değil tıp bilimine inanıyorum ve bu mesleği yapıyorum

Misirda arastirilmis diyorum. Doktorumun tafsiyesi. Antibiyotik kullandigimda cok fazla mantar olusuyor bende o yüzden yani sira bu kürü yapiyorum ve ise yariyor. Isinizi nasil yapiyorsunuz? Güncel olmak lazim :)

Misirda arastirilmis diyorum. Doktorumun tafsiyesi. Antibiyotik kullandigimda cok fazla mantar olusuyor bende o yüzden yani sira bu kürü yapiyorum ve ise yariyor. Isinizi nasil yapiyorsunuz? Güncel olmak lazim :)
Diplomamı siz mi verdiniz güncelliğimi size sormam kesin tedavi varkende böyle şeylere gerek yok

Bilimsel temeli ve dayanağı olmayan kulaktan dolma şeylere değil tıp bilimine inanıyorum ve bu mesleği yapıyorum ayrıca burasıda mısır değil türkiye
Of hanfendi bende üc defa üstüne üfleyip bes defa üstüne vursun demedik kesin bir cözüm sunduk. Siz bilinsizseniz ben napiyim...

Ben hamileyken bu illet çok çektirdi kaşıntı yoktu ama akıntı vardı basbelasi ne fitiller kullandım. Krem vermedi galiba. Ama doğum yapana kadar geçmedi. Doğumdan sonra bitti gitti. Ama ne işe yaradı hala bilmiyorum. Sezaryen olmuştum antibiyotik verdiler sanırım o geçirmiş olabilir ya da fitiller etki etti. Siz oraya bir şey surmeyin doktora gidin. Gerçi bana doktorum her tuvalet sonrası karbonatlı suyla yıkamami söylemişti. Belki bir fikir olur.

Back
X