- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Tra.... krem . Birebir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük pedi kadın doğum drum kesikle kullanma demişti .sabun degdirme sakin ve içini yıkama normal yikadiginda da hemen kurulaman gerekiyor dr demisti emzirirken ilac veriyorlar bildigim kadariyla ..Hamile degilim cnm emziriyorum önceden günlük ped kullanirdim ama suan bıraktım
Soğuk yoğurt nedir kremi var ilaçı var fitili varkenMantar olmus ola bilir ... soguk yogurt sürün bütün gece kalsin gecmezse doktora gidin :) cok gecmis olsun
Soğuk yoğurt nedir kremi var ilaçı var fitili varken
Baktere üremesi kolay bi yiyeceği sürerek enfeksiyonu tetikleyebileceğinin heralde farkında değilsinizDogal yollar daha iyi bana göre :) hem doktordan randevu alasiys biraz kasintiyi ve aciyi dindirir :)
Misirda arastirmislar :) yogurt infeksiyona durdurur ve dahilmasina engel olur ve vajinanin ph oranini düzeltir :) hamilelikte veya emzirirken slternatif olarak yedi gün kur yapilir :) sizin haberiniz yok galibaBaktere üremesi kolay bi yiyeceği sürerek enfeksiyonu tetikleyebileceğinin heralde farkında değilsiniz
Emzirenler kullanabilir mi?Tra.... krem . Birebir![]()
Bilimsel temeli ve dayanağı olmayan kulaktan dolma şeylere değil tıp bilimine inanıyorum ve bu mesleği yapıyorum ayrıca burasıda mısır değil türkiyeMisirda arastirmislar :) yogurt infeksiyona durdurur ve dahilmasina engel olur ve vajinanin ph oranini düzeltir :) hamilelikte veya emzirirken slternatif olarak yedi gün kur yapilir :) sizin haberiniz yok galiba
Bilimsel temeli ve dayanağı olmayan kulaktan dolma şeylere değil tıp bilimine inanıyorum ve bu mesleği yapıyorum
Diplomamı siz mi verdiniz güncelliğimi size sormam kesin tedavi varkende böyle şeylere gerek yokMisirda arastirilmis diyorum. Doktorumun tafsiyesi. Antibiyotik kullandigimda cok fazla mantar olusuyor bende o yüzden yani sira bu kürü yapiyorum ve ise yariyor. Isinizi nasil yapiyorsunuz? Güncel olmak lazim :)
Onu hiiç bilmiyorum . Prospektüse bakmak lazım.Emzirenler kullanabilir mi?
Of hanfendi bende üc defa üstüne üfleyip bes defa üstüne vursun demedik kesin bir cözüm sunduk. Siz bilinsizseniz ben napiyim...Bilimsel temeli ve dayanağı olmayan kulaktan dolma şeylere değil tıp bilimine inanıyorum ve bu mesleği yapıyorum ayrıca burasıda mısır değil türkiye