Lütfen bakar misiniz :(

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
Kizlar son zamanlarda vajinanin on dudaklarinda bir kasinma var allah'ım nasil kasinma derisini soyup kanatiyorum resmen orasi sürekli deri soyulmasindan morarmis resmenn başına böyle bir şey gelen oldu mu hic?

Kizlar son zamanlarda vajinanin on dudaklarinda bir kasinma var allah'ım nasil kasinma derisini soyup kanatiyorum resmen orasi sürekli deri soyulmasindan morarmis resmenn başına böyle bir şey gelen oldu mu hic?
Mantar olusmustur : ( doktora git krem ve vajinal fitil veriyo

Mantar olmus ola bilir ... soguk yogurt sürün bütün gece kalsin gecmezse doktora gidin :) cok gecmis olsun

Ben her iki hamileligimde vücut direncim düştüğü için mantar enfeksiyonuna kapıldım.
Mantar çok kaşıntı yapıyor o akıntı degdikce kasinir kasimayin kasindikca gidip yıkayın sonra iyice kurulayin.

Büyük ihtimal mantar. Çok illet bir şey. Vakit kaybetmeden doktora gidin.

Mantar olabilir. Doktora gidin mutlaka. Sık sık duş alın, özel bölgeyi asla nemli bırakmayın ve de ütülü, pamuklu iç çamaşırı giyin. Bunlar klasik önlemler. Doktorunuz da belki duruma uygun bir merhem filan verir.

Mantardır büyük ihtimalle. Çooook rahatsız edici çok. İlerlemeden hemen doktora gidin ve tedaviye başlayın derim.

Allahim 2 hamileligimde de yasadim cok kotu ya resmen kanatirdim kasirken mutlaka dr a git mantar büyük ihtimalle ..

Buarada sirkeli suyla yikasanda mantar gitmez onla. Cok gecici bi cozum bu

Evliyseniz eşinizle beraber tedavi olun. Yoksa birbirinize bulaştırırsınız sürekli.Doktor mutlaka görmeli.

Hic hamilelik yasamadim. Ama bende de oldu. Günlük ped kullaniyorsaniz derhal vazgeçin. Sık sık çamaşır değiştirin. Ben travazol merhem kullanmıştım. Doktorunuza danışarak edinip kullanabilirsiniz. Hamilelik için uygun olmayabilir.

Hic hamilelik yasamadim. Ama bende de oldu. Günlük ped kullaniyorsaniz derhal vazgeçin. Sık sık çamaşır değiştirin. Ben travazol merhem kullanmıştım. Doktorunuza danışarak edinip kullanabilirsiniz. Hamilelik için uygun olmayabilir.

Hamile degilim cnm emziriyorum önceden günlük ped kullanirdim ama suan bıraktım

sabun kullanmayın, moos gibi özel temizleyiciler var ph dengesini bozmayan onu kullanın..

Back
X