Evet ela rengi gözlerim tenim de beyaz kaşım da YOk gibi bişey :) kuaförüme mesaj attım kesime gel cila da atarım dedi, ama Onan sonra başka biryerde kestirdim bunu ona nasıl açıklarım hahahah yalancının mumu yatsıya kadar işte :)Yok turunculuk olmaz. Bende röfle kullanıyorum. Çok açık gelirse bana cila attırıyorum. Bi karışım hazırlıyolar 5 dk bekliyo saçta o bahsettiğiniz çiğliği alıyo. Açma işlemi gibi bi zararıda yok. Ama yukarda beyaz tenli ve renkli gözlüyüm demişsiniz. Hafif bi makyajla güzel kullanırsınız gibi geldibende beyaz tenliyim güzel duruyo
Kuaföre ihanet kötü oluyo ya helede yakalanıncaEvet ela rengi gözlerim tenim de beyaz kaşım da YOk gibi bişey :) kuaförüme mesaj attım kesime gel cila da atarım dedi, ama Onan sonra başka biryerde kestirdim bunu ona nasıl açıklarım hahahah yalancının mumu yatsıya kadar işte :)
ilk foto da sizin di mi ben renge bayıldım daaaaDün saçımı ombre yaptırdım fakat beklediğimden çok çok SARI oldu çiğ bi renk lütfen bakar mısınız ben bu Rengin nasıl akıtabilirim öncesi ve sonrası bu şekilde
Ben sarı istiyorum dedim ama bu çok çiğ geldi, tatlı bi sarı istiyordum hala mutlu değilim iş yerimde ki tepkiler .. çok Sarı olmuşsun , çok soluk , hıııı idare eder, tenin de beyaz ama olmamış galiba vs vs filan gibi yorumlara maruz kalınca insan üzülüyor
Ay yerim seniçatlamış onlarkıskançlıktan
Teşekkürler arkadaşım moralim buraya yazınca düzeldi biraz da olsa gece sıkıntıdan uyuyamadım dön Allah dön :) teşekkür ettimilk foto da sizin di mi ben renge bayıldım daaaa
gözün alışmadığı için sen şimdi mutsuzsun ama inan çok çok güzel görünüyor sakın dokunma
Çok teşekkür ederim, evet çok uçuk fiyatlar istiyorlar200 TL mii cok iyi fiyat.
Ben 570 odedim balyaj+kesime(
Gayet guzel olmus saciniz gule gule kullanin.
Ciddi misiniz200 TL mii cok iyi fiyat.
Ben 570 odedim balyaj+kesime(
Gayet guzel olmus saciniz gule gule kullanin.
Insanlarin cogu begenir çünkü neden boyle sacla gezen cok insan var pavyondan cikip gelmis gibi. Bu kadar sarı merakını anlamam mumkun degil. Bi ulke düşün kadinlar %90i esmer ama %95inin saci sari. Yattara gibi gozukuolar. Sen beyaz tenlisin gozun de elaymis ne guzel bu adi ton sacla yazik etme kendine onlarin aklina uyup.
bence çok güzel olmuşDün saçımı ombre yaptırdım fakat beklediğimden çok çok SARI oldu çiğ bi renk lütfen bakar mısınız ben bu Rengin nasıl akıtabilirim öncesi ve sonrası bu şekilde
yalnız profil fotonuz çiğ sarı saçlı bir kadın