Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok guzel olmus zamanla yerine oturur yikadikca en azindan kizillik yok sari tonlamasi dogal duruyo en sevdigim renklendirme sakin oynamayin saclaDün saçımı ombre yaptırdım fakat beklediğimden çok çok SARI oldu çiğ bi renk lütfen bakar mısınız ben bu Rengin nasıl akıtabilirim öncesi ve sonrası bu şekilde
Dün saçımı ombre yaptırdım fakat beklediğimden çok çok SARI oldu çiğ bi renk lütfen bakar mısınız ben bu Rengin nasıl akıtabilirim öncesi ve sonrası bu şekilde
Ben de böyle istiyorum ama eşim doğal güzel deyip duruyor yani boyatma demeye getiriyor kıskaniyi anacum yaptıramıyorum bir türlü beğendim çok
Aslında gerçekten kendi saç rengim güzel ben demiyorum ama herkes öyle diyor aralarında kendinden sarılar var ama ben bu resimdeki gibi istiyorum arkadasın attığı gibi neyse nabalım beyazlar çıkınca yapaymışım öyle diyo beyfendiBenimkide öyle diyo
yalnız profil fotonuz çiğ sarı saçlı bir kadın
Saç rengine göre insanlara pavyondan çıkmış damgasını vurma hakkını kim veriyor size?
yalnız profil fotonuz çiğ sarı saçlı bir kadın
Aslında gerçekten kendi saç rengim güzel ben demiyorum ama herkes öyle diyor aralarında kendinden sarılar var ama ben bu resimdeki gibi istiyorum arkadasın attığı gibi neyse nabalım beyazlar çıkınca yapaymışım öyle diyo beyfendi