benim doktorum lokale para almayacağını söyledi . haftaya yaptırmaya karar verirsemLokal ile burun ucunun kaldırılabilecegını bılmıyordum çok tesekkur ederım.yorumlarınız için. Pekı ücret ödeyecek mısınız lokal e. Ödememiz gerekiyor mu sizce
Önceki hali nasıldı çokmu kemerliydi çünkü hala üst kısım kalın geldi bana belki ödemdirKızlar merhaba hepınızın burunlrı cok güzel degışime bende ınanmak ıstıyorum benımde eğik duruyo gecermı acaba yorumlarınızı beklıyorum resim attım umarım seklı düzgün durur bı sekıl cok canımı sıkıyor suan 2. Ayıma girdim ve masaj yapıyorum düzenli
bu eski hali yeni hali mesela senin nasildiKızlar merhaba hepınızın burunlrı cok güzel degışime bende ınanmak ıstıyorum benımde eğik duruyo gecermı acaba yorumlarınızı beklıyorum resim attım umarım seklı düzgün durur bı sekıl cok canımı sıkıyor suan 2. Ayıma girdim ve masaj yapıyorum düzenli
Burun estetiği oldum. 7.ayımdayım.burun sırtımda kemer var hafif dr gececek dedı. Gecer diye bekliyorum. Hadı onu o kadar kafama takmıyorum. Ama burun kanatlarım orantısız. Ikı kez dolgu yapıldı. Eskisine göre daha ıyı oldu ama hala öyle. Sanki önden düşük duruyor. Ama yandan gayet kalkık duruyor. Yandan bir sorun yok ama önden benı çok rahatsız ediyor. Burun kanatlarımın delikleri örtmesını isterdim ama eski hali de açıktı. Lutfen bır yorumlar mısınız. Sizce ben tekrar amelıyat olmalı mıyım. Hayalimde ki göruntuye ulaşabilir miyim. Mesela ben sivri burunlu degıl yuvarlak hatlı burun ucu istermişim meğer. Ama dr yüz hatların sivri bu sekilde olur dedı. Ben gülünce yüz kaslarım çok hareket ettırıp burnun deliklerimin açılmasına sebep oluyorum istersen hafıf bır botoks yapalım dedı bu senı bır sure rahatlatır dedı dr um. Bır hafta oldu hala sankı botoks etki etmedi. Ben 1 yıl bekleyemediğim ıcın rahatlatmak amacıyla yaptı. Yani gülünce yukarı cekıyor burun kanatlarım.
Çok uzun oldu kusura bakmayın lutfen bana bır yorum yapar mısınız. Dr burun kanatlarımın zamanla burun deliklerimi örtecegını söyluyor. 1 yıllık sürec diyor. Çok ıyı bır dr ona güvenıyorum aslında ama yıne de ıcım de bır endıse mutsuzluk var. Lütfen bana objektif yorum yapar msınız yanı gercekten ne göruyorsanız söyler mısıniz. Özellikle ön profilden yorum alabilir miyim. Sizce revizyon olmalı mıyım. Olursam ne yapılabilir lütfen yardımcı olur musunuz? yorumlarınız benim için önemli. Okuyan İlgılenen herkese tesekkur ederım.
Canım önceki nasıldı yani bu hiç ameliyat olmamış gibi sanki ne düzeltmiş bu doktor anlamadım ama öncekinede bağlı çokmu kemerliydi bu kadar olabildi acaba ama çok kötü değil sade doğal ameliyat olmamışsın gibi ama o kadar eziyet o kadar para bence git hemen aynı doktora yaptırBu sekılde
Haklısınız. Çok tesekkur ederimBence gayet güzel ve doğal görünüyor.revizyon herzaman daha büyük risk.tekrar ellettirmeyin derim
Önden nasıl kötü benimde kendiminki önden hoşuma gitmiyor yandan iyiBu yenısı önden kötü yanlardan iyi
O çöküntü dolgu ile hemen halledilebilirBurnumun sağ ve sol profilden görüntüleri sanki kenarda çukurluklar var sizce sisliklerden mi yoksa bir sorun olduğundan mıdır bu da önden görüntü daha önce de atmıştım. Bir de sizin de ön kamera ve arka kameradan fotoğraflarda burnunuz farklı çıkıyor mu?
Dolgu nasıl bir işlem yine böyle zorlu bir süreç mi?O çöküntü dolgu ile hemen halledilebilir
Hayır çok basit sadece o çöküntü yere iğneyle dolgu sıkacak öyle bir acı bile yok. Sadece kalıcı değil. 1 yil falan diyorlar. Ama Dr diyor ki bir iki defa uygulamadan sonra kalıcı hale geliyor artık butun dolgu erimiyor dedı. Orda kalıyormuş dolguDolgu nasıl bir işlem yine böyle zorlu bir süreç mi?
Dolgu dedikleri botoks uygulaması ve en fazla ömrü kaltesine göre 2 yıl sonra eski haline dönüyor eriyor madde çünkü tekrar yaptırıyorsun arkadaşımın başında ah şu doktorlarHayır çok basit sadece o çöküntü yere iğneyle dolgu sıkacak öyle bir acı bile yok. Sadece kalıcı değil. 1 yil falan diyorlar. Ama Dr diyor ki bir iki defa uygulamadan sonra kalıcı hale geliyor artık butun dolgu erimiyor dedı. Orda kalıyormuş dolgu
Buna yine razıyım ben, umarım daha büyük bir müdahaleyi gerektirecek bir sorun değildir.Hayır çok basit sadece o çöküntü yere iğneyle dolgu sıkacak öyle bir acı bile yok. Sadece kalıcı değil. 1 yil falan diyorlar. Ama Dr diyor ki bir iki defa uygulamadan sonra kalıcı hale geliyor artık butun dolgu erimiyor dedı. Orda kalıyormuş dolgu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?