Lütfen bakar mısınız (resimli)

Lokal ile burun ucunun kaldırılabilecegını bılmıyordum çok tesekkur ederım.yorumlarınız için. Pekı ücret ödeyecek mısınız lokal e. Ödememiz gerekiyor mu sizce
benim doktorum lokale para almayacağını söyledi . haftaya yaptırmaya karar verirsem

Önceki hali nasıldı çokmu kemerliydi çünkü hala üst kısım kalın geldi bana belki ödemdir

bu eski hali yeni hali mesela senin nasildi

Bence burnunuz yüzünüze yakışmış. Çok güzel görünüyorsunuz. Sadece tamamen doğal görünüyor. Estetikli bir burun kadar kusursuz minicik değil.. Ama moralinizi bozmayın gerçekten güzel görünüyor. Tabi önceki halinide merak ettim . Öncesi sonrası yapsaydınız keşke

Canım önceki nasıldı yani bu hiç ameliyat olmamış gibi sanki ne düzeltmiş bu doktor anlamadım ama öncekinede bağlı çokmu kemerliydi bu kadar olabildi acaba ama çok kötü değil sade doğal ameliyat olmamışsın gibi ama o kadar eziyet o kadar para bence git hemen aynı doktora yaptır

Bu yenısı önden kötü yanlardan iyi

Eklentiler

• 89DF0FEF-79F8-445D-9F62-09247D10109B.jpeg
    125,1 KB · Görüntüleme: 117
Bence gayet güzel ve doğal görünüyor.revizyon herzaman daha büyük risk.tekrar ellettirmeyin derim

Burnumun sağ ve sol profilden görüntüleri sanki kenarda çukurluklar var sizce sisliklerden mi yoksa bir sorun olduğundan mıdır bu da önden görüntü daha önce de atmıştım. Bir de sizin de ön kamera ve arka kameradan fotoğraflarda burnunuz farklı çıkıyor mu?

Eklentiler

• pixlr_20181213221851816.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20181213_140926.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 115
O çöküntü dolgu ile hemen halledilebilir

Dolgu nasıl bir işlem yine böyle zorlu bir süreç mi?
Hayır çok basit sadece o çöküntü yere iğneyle dolgu sıkacak öyle bir acı bile yok. Sadece kalıcı değil. 1 yil falan diyorlar. Ama Dr diyor ki bir iki defa uygulamadan sonra kalıcı hale geliyor artık butun dolgu erimiyor dedı. Orda kalıyormuş dolgu

Dolgu dedikleri botoks uygulaması ve en fazla ömrü kaltesine göre 2 yıl sonra eski haline dönüyor eriyor madde çünkü tekrar yaptırıyorsun arkadaşımın başında ah şu doktorlar

Buna yine razıyım ben, umarım daha büyük bir müdahaleyi gerektirecek bir sorun değildir.

Konu sahibi bence çok doğal ve hiç kafana takacak bir burnun yok. Gülünce falan gayet güzel görünüyor önden bu yorumu da rahatlaman için yapmıyorum. Gördüğüm şeyi söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…