Tesekkur ederim yorumunuz ıcın. Evet fazla doğal. Keske bu kadar doğal ıstemesemiydım diyorum.maddı manevi tekrar amelıyat olacak durumum yok. Ama mutlu da degılım ne yapacagımı bılmıyorumSadece fazla doğal bir burun yapmış doktorunuz. Bence bi sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Demekkı benimle aynı sorunu yasayan da Varmıs. Ya bır gun ıyı guzel diyorum bır gun begenmıyorum ne yapacagımı sasırdımBenim de böyle, önden daha düşük, yanlardan kalkık. Ama kötü görünmüyo, revizyonluk bi durum değil bence kesinlikle. Burun deliklerinizdeki açıklık öyle abartılı değil, zaten sanırım sağ profilinizde birazcık belirgin. Yandan görünen o hafif kemer bende de var. 3 ay biticek benim de kontrole gitmedim daha ama, elimle bastırınca iniyo, bi süre sonra yine çıkıyo, ödemdir herhalde diye düşünüyorum ama inşallah öyledir.
Bu arada doktorumuz aynı sanırım, hep 1 yıllık süreç diyo zaten, bakalım bekleyip görücez..
Kaldıracak dedıgınız burun ucunu mu kaldıracakburun sırtınızdaki kemer inanki gitmiyor benim de öyle gitmedi 1 yıl dolunca törpüleme yapacak ve hafif asimetriyi düzeltecek kaldirck10 dakikalık bi işlem dedi. sizde geçmezse mutlaka duzelttirin cunki cok can sıkıcı bi durum biliyorum ama geçer dediğine bakmayın kemik kaynamış sonuçta eriyecek halı yok
evetKaldıracak dedıgınız burun ucunu mu kaldıracak
Burun ucunu lokal ile kaldırabilir mi. Yoksa yıne genel anestezi ile ameliyat mı yapması gerekiyor
Evet bellı. Hangi birine canımı sıkayım bilemedim. belki kemer gecer dedım hadı gecmedı törpüleme yapılır falan. Ama şu önden durusu canımı sıkıyor. Bir de ön profil resmime bakar mısınız yorumlar Mıısnız rica etsemkemeriniz bariz belli cunki
Lokal ile burun ucunun kaldırılabilecegını bılmıyordum çok tesekkur ederım.yorumlarınız için. Pekı ücret ödeyecek mısınız lokal e. Ödememiz gerekiyor mu sizcebence revizyon yaptırmayın daha çok tuhaf degil 1 yilininz dolunca o kemeri torpuletin inanın burnunuzu daha da seveceksiniz on kısım için ufak bi işlemle düzeltecekse yaptırım aynı anda benim öyle olcak lokal anestezi ile yapilcak kaldirma işlemide öyle revizyon riskine girmenize gerek yok o kadar çok bariz bi sorununuz yok
Tesekkur ederım. Maddi manevi revizyon kaldıramam. bende korkuyorum haklısınız. İnşallah düzelir.. Asimetri daha çoktu dolgu yapıldı biraz gectı ama yıne var.Bence çok güzel ve doğal olmuş. Daha fazla oynamayın derim. Çünkü burun estetiği çok hassas bir konu ve ameliyat oldukça burun zarar görüyor geri dönülemez şekilde. Burda ve cevremde bir çok örneğini gordum..hele revizyon çok riskli
Çok Haklısınız . Çok Tesekkur Ederımevet doktorum kaldıracak söyledi inaninki bazı doktorlar oyalıyor geçer duzelir böyle iyi diye siz bu şekilde mutsuz olduğunuzu söyleyin herşeyin bi çözümü var böyle ufak şeyler lokal anestezi ile hallediliyor unutmayın revizyon riskli ve çok pahali
Ya çok tesekkur ederım ınsallah dedıgınız gıbı olur. Benım 7 ay oldu ve Dr um o duzelecek diyor 1 yılda son halını alacak dıyor . Insallah dedıgınız olur Pekı burun kanatları burun deliklerini örter mı sizce. Nasıl gorunuyor öndenMerhaba, öncelikle geçmiş olsun güzel görünüyor burnunuz. Size kemer konusunda yazmak istedim. 6nisan 2017 de burun ameliyatı oldum. Aşırı kemerli bir burnum vardı bir sürü işlem yapıldı. Bende de sizinkinden biraz daha aşağıda kemer görünümü oluştu sizinki kadar falandı doktora gittim baktı inceledi şaşırdı. Sonra dedi ki bir süre bekleyelim bazen vucüt dikişleri kabul etmeyip içte iltihap oluşturabiliyor. Zamanla geçmezse müdahale ederiz dedi ve ne zaman geçti hatırlamıyorum ama 1 yıl olduğunda o kemer kalmamıştı. Hem de daha da oturdu burnum şekli düzene girdi. Diyeceğim şu ki, 1 yılınız dolmadan hiçbirşey yaptırmayın ve kafanıza takmayın. 1 yıl geçtiğinde yine aynı durumlar varsa o zaman düşünürsünüz bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?