- 26 Ocak 2016
- 484
- 167
- 53
Burun ucunuz kalkmamış aksine hafif aşağıya inmiş ama şekillenmiş. Ödemler inince güzelleşmiş ama bu kalkma değil.Buda benim ameliyattaki burnum.kavis istememiştim ben hiç.bu fotoyu görünce çok düz keşke az minik kavis olsaymış dedim.
İlk 1 ay burun ucu düşüktü ödem inince burun ucum cok hafif havaya kalktı.minik bir kavis oluştu.2.ayımda. Hoşuma gitti o şekil
ameliyat fotosunda ucu düşük değilde...Burun ucunuz kalkmamış aksine hafif aşağıya inmiş ama şekillenmiş. Ödemler inince güzelleşmiş ama bu kalkma değil.
Öncelikle yorumunuz için çok tesekkur ederım.sizin daha çok yeni. Bıraz kavis olasacaktır. 3 aya kadar baya şekle girerMerhabalar, öncelikle konu sahibi,burnun inanılmaz doğal.bence revizyon filan düşünme.benim ameliyatım sizlere göre daha çok yeni,bugün 27.günüm. Ben de yüzümün şişi indikçe burnumu büyük görmeye başladım,ucu güzel oldu ama kavisin olmaması biraz sinir bozucu. Drum çok doğal bi burun yaptı ona minnettarım ama hafif kavisin çıkıcak demesine rağmen biraz daha mı kavis olsaydı diyorum. Sizce nasıl?
Benim burnumu mu :) (başka Arkadaslar da yazmıs da kime dediniz acaba dıye dedım. . Ikı gundur ne kuralı ihlal ettim anlamadım ama yasaklıydım)Ben baya beğendim
Çok tesekkur ederim :)açıkcası tesadüfen gördüm konuyu.Ben anlamıyorum bu estetik işlerinden fakat baktım gayet iyi görünüyor.Birşeye kusur bulmak için bakarsanız kusur görürsünüz.Gayet hoşsunuz sizde burnunuzda. hoşluğunuzu sansürlenmiş fotodan bile anlamak mümkünken bu dertlenmek niye :)
Şuan sizde çok fazla ödem var .ödem inmeniş ve burun sekillenmemiş özellikle 2 kaş ortası ortası şiş.masaj verdimi doktorunuz.şişlik ödem gidince burun şekillenir.şuan şekli otırmamış böyle kalmaz değişir burnunuz merak etmeyinMerhabalar, öncelikle konu sahibi,burnun inanılmaz doğal.bence revizyon filan düşünme.benim ameliyatım sizlere göre daha çok yeni,bugün 27.günüm. Ben de yüzümün şişi indikçe burnumu büyük görmeye başladım,ucu güzel oldu ama kavisin olmaması biraz sinir bozucu. Drum çok doğal bi burun yaptı ona minnettarım ama hafif kavisin çıkıcak demesine rağmen biraz daha mı kavis olsaydı diyorum. Sizce nasıl?
EvetBenim burnumu mu :) (başka Arkadaslar da yazmıs da kime dediniz acaba dıye dedım. . Ikı gundur ne kuralı ihlal ettim anlamadım ama yasaklıydım)
Çok tesekkur ederim.
Ne kadar da değişmiş şokValla bence burnunuz gayet güzel olmuş. BEmimkinden güzel yani özellikle :) benim burun kanatlarım çok dar ama onlara müdahale yaptırmadım ben. Düzelebilir de şişlik tam olarak inmemiştir sizin. 1 seneye kadar oturmaz demelerinin sebebi de o şişler ödemler. Biz geçti sanıyoruz ama en sonunda anlıyor insan. Benim kanatları daha dolgundu mesela şimdi indi iyice.
Oo sizin daha çok yeni. Ben ilk sargı çıktığı zamanı atsam şimdikiyle hiç alakası yok burnum zayıfladı resmen :)Ne kadar da değişmiş şokBenim 15 günüm şuan demek daha değişecek
Umarım kötü olmaz korktum şimdi fotg koyayım bariOo sizin daha çok yeni. Ben ilk sargı çıktığı zamanı atsam şimdikiyle hiç alakası yok burnum zayıfladı resmen :)
Sanmam kötü olacağını az çok belli eder zaten kendini şimdiden ama değişiyor şişler gidiyor kemikler oturuyor siz değişiyorsunuz yıl geçiyor. Şimdi öyle ekstra bir bozuklul yoksa ne bileyim eğrilik falan gibi o zaman sorun olmaz. Hatta benim resmen kemer oluşmuştu ortada bir yerde ben üzüldüm ama geçti ödemden ya da vucüdun bazı şeyleri kabul edememesinden dolayı verdiği bir tepkiymişUmarım kötü olmaz korktum şimdi fotg koyayım bari
Bu 15 günlük şuan
Gayet güzel olmuş güle güle kullanın :) biraz daha küçülüyor zamanlaBu 15 günlük şuan
Teşekkür ederim inşallahGayet güzel olmuş güle güle kullanın :) biraz daha küçülüyor zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?