Lütfen bakar mısınız (resimli)

Burun ucunuz kalkmamış aksine hafif aşağıya inmiş ama şekillenmiş. Ödemler inince güzelleşmiş ama bu kalkma değil.

Burun ucunuz kalkmamış aksine hafif aşağıya inmiş ama şekillenmiş. Ödemler inince güzelleşmiş ama bu kalkma değil.
ameliyat fotosunda ucu düşük değilde...
alçı cıktıktan itibaren ucu cok düşüktü.çok ödem varrdı şişti.ödem gittikçe ucu havaya kalktı
2.ayda hafif kalktı ucu.
1.ay ve 2.ay fotolarımda o fark gözüküyor

Son düzenleme:
Merhabalar, öncelikle konu sahibi,burnun inanılmaz doğal.bence revizyon filan düşünme.benim ameliyatım sizlere göre daha çok yeni,bugün 27.günüm. Ben de yüzümün şişi indikçe burnumu büyük görmeye başladım,ucu güzel oldu ama kavisin olmaması biraz sinir bozucu. Drum çok doğal bi burun yaptı ona minnettarım ama hafif kavisin çıkıcak demesine rağmen biraz daha mı kavis olsaydı diyorum. Sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_9069.JPG
    156,9 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_9072.JPG
    148,4 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_9086.PNG
    1.006,5 KB · Görüntüleme: 145
27. Gun daha cok yenisiniz seklini tam almamis burun ucunuZ hafif assagi iner dahada invelir burnunuz kavis gercekten hic gorunmuyor cok dogal olmus yuzunuze yakismis.3 aydan snr daha net sekillenir hafif bi kavis olur

Öncelikle yorumunuz için çok tesekkur ederım.sizin daha çok yeni. Bıraz kavis olasacaktır. 3 aya kadar baya şekle girer

Çok tesekkur ederim :)

Şuan sizde çok fazla ödem var .ödem inmeniş ve burun sekillenmemiş özellikle 2 kaş ortası ortası şiş.masaj verdimi doktorunuz.şişlik ödem gidince burun şekillenir.şuan şekli otırmamış böyle kalmaz değişir burnunuz merak etmeyin

Ne kadar da değişmiş şok Benim 15 günüm şuan demek daha değişecek

Umarım kötü olmaz korktum şimdi fotg koyayım bari
Sanmam kötü olacağını az çok belli eder zaten kendini şimdiden ama değişiyor şişler gidiyor kemikler oturuyor siz değişiyorsunuz yıl geçiyor. Şimdi öyle ekstra bir bozuklul yoksa ne bileyim eğrilik falan gibi o zaman sorun olmaz. Hatta benim resmen kemer oluşmuştu ortada bir yerde ben üzüldüm ama geçti ödemden ya da vucüdun bazı şeyleri kabul edememesinden dolayı verdiği bir tepkiymiş

Kızlar merhaba hepınızın burunlrı cok güzel degışime bende ınanmak ıstıyorum benımde eğik duruyo gecermı acaba yorumlarınızı beklıyorum resim attım umarım seklı düzgün durur bı sekıl cok canımı sıkıyor suan 2. Ayıma girdim ve masaj yapıyorum düzenli

Eklentiler

• FA6AA977-B43F-48F2-A9C2-6ED85578D8D8.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 102
  • 7CDCD46A-8A04-490F-826E-3A7F85F1A531.jpeg
    187,1 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…