- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 35
Valla bence burnunuz gayet güzel olmuş. BEmimkinden güzel yani özellikle :) benim burun kanatlarım çok dar ama onlara müdahale yaptırmadım ben. Düzelebilir de şişlik tam olarak inmemiştir sizin. 1 seneye kadar oturmaz demelerinin sebebi de o şişler ödemler. Biz geçti sanıyoruz ama en sonunda anlıyor insan. Benim kanatları daha dolgundu mesela şimdi indi iyice.Ya çok tesekkur ederım ınsallah dedıgınız gıbı olur. Benım 7 ay oldu ve Dr um o duzelecek diyor 1 yılda son halını alacak dıyor . Insallah dedıgınız olur Pekı burun kanatları burun deliklerini örter mı sizce. Nasıl gorunuyor önden
Sizin de Gayet Guzel görünüyor Bence dar olması daha ıyı. Benım genıs yani özellikle gülünce açılıyor. Dr gecen hafta botoks yaptı açılmasın diye (ben cok sıkıntı yapıyorum diye ) ama botoks hala işe yaramadı hala gülünce açılıyor :) çok ilgınc bır yapım var. :)Valla bence burnunuz gayet güzel olmuş. BEmimkinden güzel yani özellikle :) benim burun kanatlarım çok dar ama onlara müdahale yaptırmadım ben. Düzelebilir de şişlik tam olarak inmemiştir sizin. 1 seneye kadar oturmaz demelerinin sebebi de o şişler ödemler. Biz geçti sanıyoruz ama en sonunda anlıyor insan. Benim kanatları daha dolgundu mesela şimdi indi iyice.
Şiş ya da ödemli olabilir bak benim de biraz ilk zamanlar açık genişti. Tam karşıdan fotoğraf bulursam atayımSizin de Gayet Guzel görünüyor Bence dar olması daha ıyı. Benım genıs yani özellikle gülünce açılıyor. Dr gecen hafta botoks yaptı açılmasın diye (ben cok sıkıntı yapıyorum diye ) ama botoks hala işe yaramadı hala gülünce açılıyor :) çok ilgınc bır yapım var. :)
AA hakikaten biraz daha genıs mis sımdı daha dar. Gercekten 1 yılda böyle degısım ler mı oluyor ya] Bak burada tam 7 aylık benim de
Böyle iğrenç iğrenç yaklaştırıp atıyorum kusura bakma tesettürlüyüm buralarda saçım açık belli olmasın diye böyle yapıyorum
Çok tesekkur ederım yorumlarınız için çok memnun oldum. Beklemekten başka care yok demekkıBence sen kendine kuruntu yapmışsın hiç büyük falan durmuyor. Hem dediğim gibi şişlik falan gidip tam oturunca istediğin gibi olur bence. Yani o son attığım geçen sene kasımdı. İlk attığımı bugün çektim aradaki farka bakın. İlk halini bulabilsem onda tam şaşırırdınız maalesef telefonu yeniledim bu vardı en geç tarih. Bence burnunuz çok güzel olmuş doktor gayet başarılı. Dediğim gibi sıkıntılarınız bir yıl olunca da geçmezse tekrar görünün doktora şimdi beklemeniz lazım
Rica ederim umarım içinizi biraz rahatlatmışımdır. Ve umarım neticesinde istediğiniz gibi bir burnunuz olur. Ama samimi söylüyorum ben beğendim burnunuzu. Hiçbir sorunu yok bu haliyle bileÇok tesekkur ederım yorumlarınız için çok memnun oldum. Beklemekten başka care yok demekkı
Bakın bugun çektım bunu da Çok açılmıyor mu burun deliklerim.? önden durusu garip degıl mı . bır De böyle bakın. Sizce bunun düzelme sansı var mı
Evet yoktu . Sonradan oldu. Yok ince deriliyim ben ama nedense hemen değişmiyorSenin ameliyathanede cekilen fotonda o eğrilik yoktu. O yüzden şuanki eğrilik ödemdir. O inince düzelecek .kalın derilisin büyük ihtimalle 12 ayını bekle.
Evet benım de farklı olduameliyat hanedanı burunla benim burnumda aynı değil şuan zamanla deforme oluyor sisler indikçe kusurlar ortaya çıkı yor inanin
Gayet güzel olmus burnunuz. Benım dr unda biraz kalkar dedı ama 7 ay oldu pek umudum kalmadı. Bır gun begenıyorum bır gun begenmıyorum burnumu. Ne zor mus bu surecBuda benim ameliyattaki burnum.kavis istememiştim ben hiç.bu fotoyu görünce çok düz keşke az minik kavis olsaymış dedim.
İlk 1 ay burun ucu düşüktü ödem inince burun ucum cok hafif havaya kalktı.minik bir kavis oluştu.2.ayımda. Hoşuma gitti o şekil
Bazı kişilerde değişim 1_2 yılı buluyor . Ben masaj fln yaptım 2 ayda indi tüm ödemler .2 ayda sekli oturdu burnumunGayet güzel olmus burnunuz. Benım dr unda biraz kalkar dedı ama 7 ay oldu pek umudum kalmadı. Bır gun begenıyorum bır gun begenmıyorum burnumu. Ne zor mus bu surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?