Lütfen akıl verin!

böyle anne olamaz..sende anneni silmediğin süre..daha çok acı çektirir ömründe..ne bedduası o annelik yapmamışki..bedduası tutsun..benimde başımda bende sildim...

Kusura bakma ama, senin yerinde olsam asla birdaha gorusmezdim boyle Anneyle ..

Ayrica kendisi doktota gitsin bence hemen.

Annenin sana olan bu tavırlarına anlam veremedim.
Ben olsam evlatlıkmıyım diye düşünürdüm

Babanız evlendi diye niye görüşmüyor sunuz onu anlamadım. Annem izin durumu malum adam bezmiş ayrılmış be yeni bir hayat kurmuş. Keşke babanız la yaşasaydınız

Canm Allh sabır versın...
Evlenıp yuvanı kurduktan sonra arkans bile bakma.... Dilini dua istemekten alıkoyma.. HAKSIZ BEDDUA TUTMAZ....
Bunu iç etme kendine ve cxukların olursa iyi bi anne olmak için elindn geleni yap.. Anne baba olmak dogurmak büyütmk okula göndermekle olmuyo işte canlı şahidisin.. Ömür boyu hayatını etkılıcek ınsanlar ... Rabbim size huzur versin.. Suanda bıl bol rabbimize sıgın.. İçindeki sıkıntıyı ancak böle atarsın

siz evlatlık falan olmadığınıza eminmisiniz.?
bu saatte ruh hastası değilseniz böylesine bi olay uydurmanızda gerçek dışı geliyo...

bence direk polise gidip anneniz için hem adli hemde psikolojik yardım isteyin.
annemle ugrasmak istemiyorum derseniz,kendiniz için lütfen ayaklarınızın üzerinde durun,çalışıp kendi paranızı kazanın,babanızla mutlaka görüşün.yarın öbür gün evlencem diyorsunuz,suan yanınızda olan nişanlınız sizin kimsesizliğinizi kullanabilir..aktan kaçayım derken b.ka saplanmayın.
anneniz mutlak suretle yardım almalı.
ama en önce sen.çünkü koca bi hayat seni bekliyo.
çok üzüldüm.
rabbim yar ve yardımcın olsun.

Allah herseyi goruyorr sen rabbimize dua et allahtan af dile hatan oldugunu dusunuyorsan allaha havale et kendisini karamsarliga kapilma beddua iyi degldir doner sahibini bulur bu denli kotuyse sana mesafeni koydugun yerde kalsin ve hic uzulme onune bak kendi hayatini yasa tadini cikar inadina mutlu ol insaallah pisman oldugu gunu de goreceksindir...

Kiyamam canim ya inan uzuldum okurken HIC takma anneni bir guzel evlen cocuk sahibi ol Allah biliyor yasadiklarini umarim Hersey gonlunce olur istedikleri kadar konussunlar sadece evlenip guzel Bir yuva kurcagini dusun..

Kimseyi degistiremeyiz. Cidden anneniz sizi çok yıpratmış. Önce bir depresyon tedavisi olmanızı ardından anneniz için dua etmenizi öneririm artık belli bir yaşa gelmişsiniz hayatınızı ve düzeninizi kurun. Ardınıza bir dakika bile bakmadan nişanlinizla güzel günleri düşünün. Mutluluklar :)

Annenizle iliskileriniz malesef cok uzucu.
Ona bagirmak,hirpalamak yerine iliskinizi kesin, ya da bayramdan bayrama arayin.
Belki bir sure uzaklik daha iyi hale bile getirebilir iliskinizi, nisanlinizla mutluluklar dilerim..

Annenizin birden çok psikolojik rehabilitasyona ihtiyacı var çünkü normal şartlarda değil anne hiçbir Allahın kulu bu şekilde davranmaz Tabi sizin de bir psikoloğa (psikiyatr değil) görünmenizde fayda var, geçmişi geride bırakmalısınız yoksa hep geçmişin batağında saplı kalırsınız

Yaşadıklarını hayretler içinde okudum. Anneme sahip olduğum için şükrettim istemsiz olarak.
Rabbim yardımcın olsun. Umarım evliliğinde mutlu olursun. Çocuklarına çok iyi annelik yapacağını düşünüyorum :)
Dua et ve Rabbime sığın.

Senin olanlandan en fazla sinirin bozulmustur ama annenin ciddi bir yardima ihtiyaci var tibbi olarak rahatlamak skntilarini paylasmak icin destek alabilirsin dini yonden kendine vakit ayir ve ibadetlerini daha sklikla gerceklestir birde haksiz beddua tutar mi hic sadece haksiz yere beddua edenlerden birseyler goturur uzulme sen

Canım herkesin bedduası kabul olsaydıı...ooo...Hem beddua nereye gidiyorsun demişler, dönüp dolaşıp sahibime demiş.
Anne sıfatını hiç hakketmeyen, böyle kötü bir kadına rağmen, sizi hala ayakta durabilen bir bireysiniz ya, çok umut var bence, hem sizin kuracağınız aile, hem yetiştireceğiniz çocuklar için. Yine de evlenir evlenmez çocuk yapmayın derim. Çok gençsiniz; özgürlüğünüzün, sevmenin, sevilmenin tadını çıkarın bol bol inşallah. Rabbim yeni yuvanızda yüzünüzü güldürsün :)

Şoklar içerisinde okudum. Bence anneniz kendini göstersin o sizi gösterdiği doktorlara. Ama tımarhaneye kapatmaları garanti. Bu ne ya. Bir anne üvey evladı dahi olsanız bu kadarını yapamaz. Annenizle yaşadığınız hiçbirşeyy için vicdan azabı çekmeyin. Annelik kutsaldıır evet ama "annelik" kutsaldır. Ben sizin annenizi kutsal bir anne statüsünde görmedim. Ettiği bedduanın da tutacağını hiç sanmam o yüzden. Evlat sahibi olmaktan korkmayın ama asla anneniz gibi bir anne olmayın. Kendinize dersler çıkarın. Çıkarmışsınızdır da.. Eminim ki çok iyi bir anne olacaksınızdır :)

Ablan bu durumda destekçi oldu mu sana? yada aynı şeyleri o da yaşadımı?

Canım durumun üzücü gerçekten ama için rahat olsun annenin ettiği beddualar tutmaz...annen anladigim kadari ile kontrol delisi herkesi kontrol etmeye ve yönetmeye çalışıyor ve de kesinlikle bir psikiyatriste gitmeniz şart ilaç kullanmaz ise sonu senin için hayırlı olmaz kıskançlık ta var gördüğüm kadarıyla böyle insanlar psikopat olurlar cinayet işlemeye kadar gider bu...sana veremez se de çocuklarına zarar verebilir tedavi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…