Orumcek kafalilar.Aldatmayi yutan kadinlar daha temiz degilmi? Kocasi kadini aldatiyor,siddet uyguluyor ama ayrilmadigi icin onlar daha temiz.Yok oyle bi dunya.Sen en azindan kadin oldugunu unutmamissin aldatmayi yutmamissin.
Ailesi bile hakli gormuyor..Sence mahkeme bunla ugrasirmiydi?Annesi ne demis gormedinmi damadin yaninda aldattigini ogrenince ,erkektir yapar.Demekki orumcek kafalilik mevcut
aldatmayı kaldıramadım bünyem kaldırmadı
okurken sinirlerim dayanmadı bi de yaşamak çok fecibi de kaçtı diye eleştiriyorlar ama kimbilir hangi şartlarda kaçtı eminim öncesi de çok iyi değildi
allah yardım etsin off çok fena
İste bu laflar bile senin herkesten daha temiz oldugunu gosterir.Kafan dik yuru herkes once kendine baksin umudunuda kaybetme
ya hani dediğim gibi hayattan cok beklentim yok. birazcık guzel gıyınsem dul kadın ne derler...
tek basına dısarı cıkmasın dıye telefon eden bir dayım var. adını vermeyecegım ama bir üniversitede matematik profesörüdür.
ya inanın bana lütfen zerre kadar abartı yok
okurken sinirlerim dayanmadı bi de yaşamak çok fecibi de kaçtı diye eleştiriyorlar ama kimbilir hangi şartlarda kaçtı eminim öncesi de çok iyi değildi
allah yardım etsin off çok fena
Hergun gazetelerde oyle seyler okuyorum ki sasirmadim desem.
Sen bir an once meslegine geri don ve ailenden uzak bi yere yerles.Eninde sonunda affedicekler seni.
lütfen yanlış anlamayın ama...bu yazdıklarımı dini bir sitede daha paylastım cok bunalmıstım
ve hayret ediyorum birileri beni haklı goruyor birileri bana ınternetten de olsa biri benı anlıyor
inancımı ve kendimi kaybetmeye basladım
en kotusu ne biliyormusun?
eşim evden ayrılırken ailemin bile bana destek vermedıgını kendısınden bosanırsam cok zor gunler gecırecegımı ama kendısının mutlu olacagını
+
sureklı benı dedeme ve babama şikayet ederdi.
dipnot = doğulu bir aile değiliz.
Merak ettim nerelisin? Balikesir gonenmi? Onceki bi yorumunda gordum de.Memleketle alakasi yok aslinda,kendini gelistiremeyen surekli bi pencereden bakan dar goruslu insanlar olmalarindan kaynaklaniyor
eşim oralıydı.
ben de balıkesire yakın bir ildenim arkadasım.
Sanirim hersey çok yeni çok taze ama hep böyle kalmayacak biraz sabret hepsi geçecek ve o sırada sürekli ders çalış atanma imkanın yokmu Bölümün neydi. sende kendini eve kapa hep ders çalış ve bol bol kuran oku Allah büyüktür acar bi kapı üzme kendini yasin çok genç daha yolun başındasin sıkıldıkça da bize yaz dinleriz seni anlarız seni keşke yakın olsaydik arkadaşım olurdun
Bende balikesirliyimde.Goneni bilirim insanlari genelde iyi olur ama sana curugu denk gelmis
gönendeki en curuk aile denk geldi senın kavrayamacagın sekılde...
teyzesi yatak odama girip bazamın altını kaldırıp eşim altınların yerını gösterdi.
hastaneden cıktım cocugumu dusurdum teyzesi telefon ediyor dugun altınlarını bankaya hesaba yatırmışsınız. hesap cuzdanını görücem diyor. eşim telefonda teyzesıne ne dese begenırsın? buffy göstermıyor teyze. buffy, senın ıcın teyzeme saygısızlık yapamam.
kayınpederım bana ıffetsız oldugum ıftırasını attı Allah tan yanımda sahıt vardı ama eşim bana ınanmadı.
biz gönenlilerde adet böyle...diyorlar. tüm takılar erkek tarafına kalır. benim takılarım eşimin okul borcuna, eşimin takıları kayınpederimin kendi araba taksidine.
ya bak evlenme meraklısı felan değilim
ama hep böyle kalmaktan korkuyorum anlıyormusun? oldugum yerde saymaktan? başa dönmekten? anne olamamaktan
çok yoruldum hep annemi tatmin etmeye calısmaktan
cok yoruldum hep dedem nınem ne der demekten
ben ınsanlara acıklama yapmaktan yoruldum
24 yasındayım ve kredı kartımı babamdan alamıyorum kaldı kı kullanan biri degılım ama bu benım tercıhım degıl mı?
sana edenler Allahtan bulsunlarailen için zordur eminim ama akrabalarının saçma salak laflarına aldırış etme. kendi çocukları yapsa toz kondurmazlar kesin... daha çoook gençsin. kimler kimler evleniyor. sen yanlış bişey yapmamışsın. bizim bi tanıdık kendinden yaşça büyük ve çocuklu bi bayanla evlendi ve mutlular
arkadaşlarına da ayrıca sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?