- 27 Mayıs 2013
- 723
- 1.138
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Arkadaşlar konuyu çok uzatmadan direk konuya girmek istiyorum neredeyse 6 aydır nişanlıyım nişanlımla 9 ay sonra aileler işin içine girince pata küte nişan yaptık ama bu durum beni rahatsız etmedi sonuçta ciddi düşünüyorduk ki ben nişanlımı çok uzun zamandır tanırım yani eski arkadaşımdır kendisi neredeyse 1 sene çok samimi bi arkadaşlığımız oldu ardından duyguları olduğunu söyleyince hem karakterini hem kendisini sevdiğim bi insandı ve ilk başka arkadaştan sevgili olurmu tabusu olsada çok güzel olurmuş onu gördüm çünkü her şeyini bildiğin bi insan neyse buraya kadar sorun yok ben ailevi problemleri olan biriyim bunu buraya çok açık açık yazmak istemiyorum ama ben öz çocukları değilim küçükken el üstünde tutuldumhaklarını yiyemem kardeşim olduktan sonrada bi ayrım görmedim bu arada kardeşimi çok severim ama belki erkek çocuk olmasinın getirdiği bisey bilmiyorum büyüdükçe ona saha çok tolerans sağlandı yani ben aileme ses tonumu yükselmezken kardeşim belki ergenlik bilmiyorum hakaretler edebiliyordu ve bu benim çok zoruma giden bişeydi son dönemde yaşadığınız maddi sıkıntılar nedeni ile anı sınır krizlerim ve ağlama nöbetlerim olmaya başladı herşey tabiki para değil evet ama aileniz sizin elinize bakıyor ve yetmiyorsanız üstelik onları memnun edemiyorsanız böyle olabiliyor bu ani krizlerimden çok fazla sevgilime bahsetmedim ara ara biliyordu ama güçsüz görünmek istemedim şimdi buraya kadar benim hayat hikayem böyle gelelim asıl mevzuya ben şimdiye kadar hiç bir zaman evlilik düşünmedim ilk ilişkim hariç ciddi düşünmeye çalıştığım ilişkiler oldu ama biseyler hep eksikti ilk defa gözüm kapalı evlenirim dedim bu kadar anı nisan kararına ses çıkarmadım neyse çok uzattım farkındayım ama benim nişanlım çok ilgisiz yani şunu anlatayım ilk çıkma yıl dönümünüzde ben rezervasyon yaptım bütün gün hediye aradım ona supriz yapmak için çünkü o supriz yapamıyor doğum günümde bi kez yaptı ama onun haricinde normal bi zaman da surda rezervasyon yaptım yada bilet aldım yok adamda hatta doğru düzgün bıraksan evden çıkmayacak bende ona hep özel günlere dikkat etigimi söylemiştim ki onunda asla dikkat etmediğini bilirim ama ben ger özel günde ona biseyler alırım neyse ilk yildonumumuzde ben o kadar şey yapım akşam tamm görüşürüz hayatım desin ama sonra arkadaşlar maça çağırıyor onu unutmuşum deyip maça gitti bende sürprizden falan bahsetmedim direk hediyeyi kafasına atıp gittim sonrasında belki çok özür diledi ertesi gün gönlümü aldı ama ben ne kadar affetsemde onun yüzünden girdigim ağlama krizlerini unutamıyorum bu arada ben eskiden çok sabırlı ve güleç bi insandım ama artık bağıran sinirlenen ve ağlak bi insan oldum bu sevgililer günü içinde ikimizde çalışıyorduk ise giderken beni uğurladı bi çikolata almış bakkaldan bu günlük böyle olsun dedi bende bekliyorum ki is çıkışı gelir ama adam yok bu günde onlara gittim annesi nöbetten çıktığımı bildiği için kahvaltıya çağırdı ben o nöbet çıkışı halimlediyorum ki tamm dub bisey yapmadık ama bu akşam dışarı çıkarız herhalde neyse dayanamadım sordum akşam dışarı çıkarmıyız diye maçım var canım demez mi bende sinirle evden çıktım oturup ağlıyorum şu an şimdi diyeceksiniz ki niye yukardaki bilgileri verdin konuyu yazsaydın sorun asıl şu ben hediye çiçek bocekte değilim nişanlılık döneminde zaten hiç tarzim değildir öyle adet falan bilmem ne alırsanız siz alın dedim bisey istemem dedim yani ben değer verdigimi hep gösterdim ama ailemde ikinci evlat oldum öz ailemde de itilen evlat oldum şimdi nisanlim da da önemsenmeyen bi kadın olmak çok ağrıma gidiyo ben bu yaşıma kadar hep ailem için yaşadım intahar edeceğim zaman bile bensiz yapabilirler mı dedim şimdi de bu kişilere nişanlım eklendi ama onunda nazarında bana değer vermiyorsun dedikce kendine çeki düzen vermemesi beni sinirlendiriyor seviyor biliyorum huyu böyle onuda biliyorum ama bi insan sevdiği biri için bu kadar istiyorsa hoc mı supriz yapmaz arkadaş