- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi denizirmakss
1.Bu adam tek gecelik ilişki arıyor belli kızı da bulmuş muhtemelenKızlar ben eşimle bir buçuk senedir evliyim ve yeni yeni çocuk düşünüyoruz 7 yılın sonunda severek evlendik ve bugün eşimin telefonunu bugün çektiğimiz fotoğrafları kendime atmak için aldım . Watsap ına girdiğim de çok yakın bir erkek arkadaşı var ona yazdığı bir mesajı gördüm ve şok oldum . Mesaj şöyleydi “müsait bir bekar evi var mı “diye sormuş
Arkadaşı da gülerek “ne için kaçak et mi keseceksin” demiş . Eşimde “onun gibi birşey “demiş . Ardından bir gün sonra eşim tekrar “ne oldu bulabildin mi evi yazmış “ arkadaşı da “ha deyince bulunmaz ki “ demiş sonrada o konuyla ilgili hiç yazışmamışlar . Yani ben gördüğüm gibi ekran görüntüsünü alıp kendime attım ve ondan sildim mesajımı . Şu an şoktayım . Nasıl davranacağım bilmiyorum telefonunu asla karıştırmam çünkü güvenirim ona bu mesajdan sonra karıştırdım hiç birşey yok . Yani lütfen bir akıl verin bu sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
2. Kendine şunu sor" Bundan sonra ona güvenebilir miyim? Güven olmasa da devam edebilir miyim? "
3. Güven olmadan belli bir yere kadar yürür eninde sonunda pes edersin. Ama 1 gün ama 1 yıl... Ya da erkektir arada yapar deyip oturanlardan olursun.
4. Çocuktan vazgeç. Hem çocuğa hem sana yazık.
5. Karar ver
6.Harekete geç.
Demesi kolay biliyorum. Ama sen değerlisin arkadaşım.Hayatta kimsenin seni üzmesine izin verme sen değerlisin