- 28 Mayıs 2020
- 934
- 1.375
- 63
- Konu Sahibi denizirmakss
Yasadigin durum icin cok uzuldumKızlar ben eşimle bir buçuk senedir evliyim ve yeni yeni çocuk düşünüyoruz 7 yılın sonunda severek evlendik ve bugün eşimin telefonunu bugün çektiğimiz fotoğrafları kendime atmak için aldım . Watsap ına girdiğim de çok yakın bir erkek arkadaşı var ona yazdığı bir mesajı gördüm ve şok oldum . Mesaj şöyleydi “müsait bir bekar evi var mı “diye sormuş
Arkadaşı da gülerek “ne için kaçak et mi keseceksin” demiş . Eşimde “onun gibi birşey “demiş . Ardından bir gün sonra eşim tekrar “ne oldu bulabildin mi evi yazmış “ arkadaşı da “ha deyince bulunmaz ki “ demiş sonrada o konuyla ilgili hiç yazışmamışlar . Yani ben gördüğüm gibi ekran görüntüsünü alıp kendime attım ve ondan sildim mesajımı . Şu an şoktayım . Nasıl davranacağım bilmiyorum telefonunu asla karıştırmam çünkü güvenirim ona bu mesajdan sonra karıştırdım hiç birşey yok . Yani lütfen bir akıl verin bu sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum

Hatta sonrasinda da arkadaslsrnzdan rica edip esinizn yanndayken sizi ozelden aramalrini isteyin. Sonrasinda da sabahtan beri aradigini bi kadinin alo deyip dinleyip kapattigini falan soyleyin ortaligin karstgni dusunup biraz korksun

Korku ve endise yayilmaya baslayinca insan her zaman hata yapar

Ya bu hinlikler nerden aklima geliyor hicbir fikrim yok ama bu konularda kafam fazla calisiyor