• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin kimseye söyleyemedim

Kızlar ben eşimle bir buçuk senedir evliyim ve yeni yeni çocuk düşünüyoruz 7 yılın sonunda severek evlendik ve bugün eşimin telefonunu bugün çektiğimiz fotoğrafları kendime atmak için aldım . Watsap ına girdiğim de çok yakın bir erkek arkadaşı var ona yazdığı bir mesajı gördüm ve şok oldum . Mesaj şöyleydi “müsait bir bekar evi var mı “diye sormuş
Arkadaşı da gülerek “ne için kaçak et mi keseceksin” demiş . Eşimde “onun gibi birşey “demiş . Ardından bir gün sonra eşim tekrar “ne oldu bulabildin mi evi yazmış “ arkadaşı da “ha deyince bulunmaz ki “ demiş sonrada o konuyla ilgili hiç yazışmamışlar . Yani ben gördüğüm gibi ekran görüntüsünü alıp kendime attım ve ondan sildim mesajımı . Şu an şoktayım . Nasıl davranacağım bilmiyorum telefonunu asla karıştırmam çünkü güvenirim ona bu mesajdan sonra karıştırdım hiç birşey yok . Yani lütfen bir akıl verin bu sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Yasadigin durum icin cok uzuldum 🥺 ben yerinde olsam asla birakmam pesini. Ev bulsini istedigi arkadasinin telefon numarasini bi sekilde alip, tanimayacaklari bir numaradan ( esinle baglantisi olmayan arkadaslrndan birinden ) arayip esinizi sorun bence. Kimsiniz falan dediginde asla kimlik vermeyin esinizn bu numarayi verdigini soyleyip anlamaya yonelik sorular sorun. İlla ki bu suyu bulandiracaktir.
Hatta sonrasinda da arkadaslsrnzdan rica edip esinizn yanndayken sizi ozelden aramalrini isteyin. Sonrasinda da sabahtan beri aradigini bi kadinin alo deyip dinleyip kapattigini falan soyleyin ortaligin karstgni dusunup biraz korksun:sopa: tabinsonrasnda arkadasnza caktrmdn yazin aramasn sonra. Yakalanmasin esinize 🤔
Korku ve endise yayilmaya baslayinca insan her zaman hata yapar ✌🏻 bu kural degismez✌🏻 sonra da yakalarsiniz ✌🏻
Ya bu hinlikler nerden aklima geliyor hicbir fikrim yok ama bu konularda kafam fazla calisiyor🥴 fazla film izledim sanrm. Yani siz bilirsiniz ama sahsen ben kurcalamadan duramazdim ama siz bildgnzi yapin🧐 hakkinizda hayirlisi olsun

asla hamile kalma, ama ben napardım biliyo musun o adresi öğrenirdim (whatsapp web gibi uygulamalarla mesajları izleyerek vs artık burdaki hatunlar o konuda cin gibi), o gün o eve giderdim karşısına dikilirdim (görüntü almayı unutma tabi )

asla hamile kalma, ama ben napardım biliyo musun o adresi öğrenirdim (whatsapp web gibi uygulamalarla mesajları izleyerek vs artık burdaki hatunlar o konuda cin gibi), o gün o eve giderdim karşısına dikilirdim (görüntü almayı unutma tabi )
Bu arkadaşı ile hergün yüzyüze görüşüyorlar yani işyerleri Yanyana bence devamını yüzyğze de konuşmuş olabilirler ya watsap webi düşünüyorum ama bir arkadaşım yapmıştı sevgilisine yarım saatten sonra bildirim veriyordu yaptığı telefona atıyorum ı Phone kişisinde oturumunuz açıktır diye

Yasadigin durum icin cok uzuldum 🥺 ben yerinde olsam asla birakmam pesini. Ev bulsini istedigi arkadasinin telefon numarasini bi sekilde alip, tanimayacaklari bir numaradan ( esinle baglantisi olmayan arkadaslrndan birinden ) arayip esinizi sorun bence. Kimsiniz falan dediginde asla kimlik vermeyin esinizn bu numarayi verdigini soyleyip anlamaya yonelik sorular sorun. İlla ki bu suyu bulandiracaktir.
Hatta sonrasinda da arkadaslsrnzdan rica edip esinizn yanndayken sizi ozelden aramalrini isteyin. Sonrasinda da sabahtan beri aradigini bi kadinin alo deyip dinleyip kapattigini falan soyleyin ortaligin karstgni dusunup biraz korksun:sopa: tabinsonrasnda arkadasnza caktrmdn yazin aramasn sonra. Yakalanmasin esinize 🤔
Korku ve endise yayilmaya baslayinca insan her zaman hata yapar ✌🏻 bu kural degismez✌🏻 sonra da yakalarsiniz ✌🏻
Ya bu hinlikler nerden aklima geliyor hicbir fikrim yok ama bu konularda kafam fazla calisiyor🥴 fazla film izledim sanrm. Yani siz bilirsiniz ama sahsen ben kurcalamadan duramazdim ama siz bildgnzi yapin🧐 hakkinizda hayirlisi olsun

Haklısınız ana eşin aşırı zeki biri fire vermez yani bu zamana kadar vermedi bile birde bu arkadaşıyla tanyana işyerlerindeler hergün gördüğü bir adam

Bunları üzülerek söylüyorum şu an aklıma geldi affınıza sığınıyorum ama eşimle ilişkimiz iki günde bir illaki olur ve eşim son 10 günde ilişkide değişik şeyler yapıyor yani kusur bakmayın Bunları belki yerindeki söylemenin ama kafama yeni dank ediyor aslında . Mesela göğsümü alıp üflüyor veya konuş diyor normalde asla demezdi bunları

Bu arkadaşı ile hergün yüzyüze görüşüyorlar yani işyerleri Yanyana bence devamını yüzyğze de konuşmuş olabilirler ya watsap webi düşünüyorum ama bir arkadaşım yapmıştı sevgilisine yarım saatten sonra bildirim veriyordu yaptığı telefona atıyorum ı Phone kişisinde oturumunuz açıktır diye
onu bdv'de konularda konuştular bildirim ayarlarından onu kapatıyolarmış.bilenler var onun kapanmasını.ama her gün yüz yüzeyseler elden adresi yazar verir.bir şekilde takip etmek lazım fiziki olarak.ya konum uygulamaları varya onu yükleyip ekrandan programı da gizliye alıp takip edebilirsiniz sanırım gittiği yere bakıp oraya gidersiniz bi taksiye atlayıp ya da bi konuda görmüştüm yine küçük bi yerde fiziken gidip izliyodu kocasını.

onu bdv'de konularda konuştular bildirim ayarlarından onu kapatıyolarmış.bilenler var onun kapanmasını.ama her gün yüz yüzeyseler elden adresi yazar verir.bir şekilde takip etmek lazım fiziki olarak.ya konum uygulamaları varya onu yükleyip ekrandan programı da gizliye alıp takip edebilirsiniz sanırım gittiği yere bakıp oraya gidersiniz bi taksiye atlayıp ya da bi konuda görmüştüm yine küçük bi yerde fiziken gidip izliyodu kocasını.
Kapatıldığını bilmiyordum bunu ilk gırsatta deneyeceğim . Çok kötüyüm yani nasıl desem nasıl susup eşimi izleyeceğim bilmiyorum bile . Ona bakarken bile tiksiniyorum . Onunla ilikimi bir bilseniz ah bir beş dakika bizi görseydiniz . Ben her an herkesin yanında olan iltifatlar ederin sevgimi gösteririm . Öperim evlat sever gibi böyle sıkarak severim nasıl desem çok çok kötüyüm

Şimdilik bişey belli etme şuan sen ona söylesende zaten kıvırcak inkar etcek sen onu suç üstü yapmaya bak takip et gittiği geldiği yerlere büyük ihtimal aldatılıyosun

Haklısınız ana eşin aşırı zeki biri fire vermez yani bu zamana kadar vermedi bile birde bu arkadaşıyla tanyana işyerlerindeler hergün gördüğü bir adam
Esinizle ayni is yernde olmasi skntı🤢 esinizin is yernde olmadigi bi zamnda arayablrsnz ya da en iyisi bekleyip diger hanimlarin dedigi gibi delil toplamak 🤔 ama kendnzi hazirlayin en onmlisi bu:işsiz:

Esinizle ayni is yernde olmasi skntı🤢 esinizin is yernde olmadigi bi zamnda arayablrsnz ya da en iyisi bekleyip diger hanimlarin dedigi gibi delil toplamak 🤔 ama kendnzi hazirlayin en onmlisi bu:işsiz:
Aramaızdaki ilişkiyi, iletişimi bir görseniz benim onu bir çocuk gibi sevmem en kavga öıkaracağım bir konuda bile alınıp kırıldığım yerlerde şakaya almam ve gülmem ya o kadar üzgünüm ki tarifi yok üniversite 1 den beri beraberiz resmen beraber olgunlaştık herşeyin dibinide gördük şimdi ne oldu bize o kadar kötüyüm ki

Durumunuza uzuldum insallah bi yanls anladlma filan vardir etrafta tanidjgi bekar bi arkadasna kiralk ev ariyor filan olabilirmi ki iyi yonden dusunmek istiyorum

Bekleyin sadece şimdi açığa vurursaniz bı anlamı kalmaz safa yatın belli süre biraz zor bir dönem olacak ama birde şöyle bir şey deneyebilirsiniz gmail adresini biliyorsaniz ve şifresi tabiki kendi telefonunuza girerseniz internet sürekli aktif durumda ise konum bilgilerini görebilir siniz ve web arama geçmişi

Aramaızdaki ilişkiyi, iletişimi bir görseniz benim onu bir çocuk gibi sevmem en kavga öıkaracağım bir konuda bile alınıp kırıldığım yerlerde şakaya almam ve gülmem ya o kadar üzgünüm ki tarifi yok üniversite 1 den beri beraberiz resmen beraber olgunlaştık herşeyin dibinide gördük şimdi ne oldu bize o kadar kötüyüm ki
Eminim ki cok kotu hissettiriyordur ama guclu olmaya calis. yapacagn en iyi sey kendni korumak🥰 cunku dunya hep en yakinlarindan zarar gorenlerle doludur...üzme kendini arkadasim 🥺
Zamana birak bir sure baktin bir sey cikmiyor al karsina dobra dobra konus sor hesabini. sen de onurlusundr bana yalan soyleyip onursz davranmycgni biliyorm diyerek soze gir patir patir sor her seyi🥺 umarim bu huzursuzluktan kurtulursun bi an once :KK200:

Kapatıldığını bilmiyordum bunu ilk gırsatta deneyeceğim . Çok kötüyüm yani nasıl desem nasıl susup eşimi izleyeceğim bilmiyorum bile . Ona bakarken bile tiksiniyorum . Onunla ilikimi bir bilseniz ah bir beş dakika bizi görseydiniz . Ben her an herkesin yanında olan iltifatlar ederin sevgimi gösteririm . Öperim evlat sever gibi böyle sıkarak severim nasıl desem çok çok kötüyüm
ay çok ama çok üzüldüm gerçekten ya mesajları görür görmez tühhhh dedim gerçekten Allah nasıl biliyosa öyle yapsın :KK43: :KK43: çook ama çok zor ama bütün gücünle normalmiş oyunu oynaman lazım ki yakala bul

Müsait bekar evi arayan yalnız gitmeyecektir o eve elinin altında biri var mutlaka böyle durumda takip et daha somut deliller olsun elinde

Takip programlari var diye biliyorum telefonuna yukleseniz..benim arkdsm yeni yeni araba kullanıyordu diye eşi her ihtimale karşı kurmstu..izleyebiliyordu..umarim dusundgmz gibi degildir ya :(

Sesinizi çıkarmayın biraz gözlemleyin arama geçmişine falan bakin . Takıp et ne yapıyor ne ediyor bazi uygulamalar var.mesajlari görebileceğin onlari araştır.

Süper fikirler 👏

Back
X