- 28 Mayıs 2020
- 934
- 1.375
- 63
- Konu Sahibi denizirmakss
-
Yasadigin durum icin cok uzuldumKızlar ben eşimle bir buçuk senedir evliyim ve yeni yeni çocuk düşünüyoruz 7 yılın sonunda severek evlendik ve bugün eşimin telefonunu bugün çektiğimiz fotoğrafları kendime atmak için aldım . Watsap ına girdiğim de çok yakın bir erkek arkadaşı var ona yazdığı bir mesajı gördüm ve şok oldum . Mesaj şöyleydi “müsait bir bekar evi var mı “diye sormuş
Arkadaşı da gülerek “ne için kaçak et mi keseceksin” demiş . Eşimde “onun gibi birşey “demiş . Ardından bir gün sonra eşim tekrar “ne oldu bulabildin mi evi yazmış “ arkadaşı da “ha deyince bulunmaz ki “ demiş sonrada o konuyla ilgili hiç yazışmamışlar . Yani ben gördüğüm gibi ekran görüntüsünü alıp kendime attım ve ondan sildim mesajımı . Şu an şoktayım . Nasıl davranacağım bilmiyorum telefonunu asla karıştırmam çünkü güvenirim ona bu mesajdan sonra karıştırdım hiç birşey yok . Yani lütfen bir akıl verin bu sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Bu arkadaşı ile hergün yüzyüze görüşüyorlar yani işyerleri Yanyana bence devamını yüzyğze de konuşmuş olabilirler ya watsap webi düşünüyorum ama bir arkadaşım yapmıştı sevgilisine yarım saatten sonra bildirim veriyordu yaptığı telefona atıyorum ı Phone kişisinde oturumunuz açıktır diyeasla hamile kalma, ama ben napardım biliyo musun o adresi öğrenirdim (whatsapp web gibi uygulamalarla mesajları izleyerek vs artık burdaki hatunlar o konuda cin gibi), o gün o eve giderdim karşısına dikilirdim (görüntü almayı unutma tabi )
Yasadigin durum icin cok uzuldumben yerinde olsam asla birakmam pesini. Ev bulsini istedigi arkadasinin telefon numarasini bi sekilde alip, tanimayacaklari bir numaradan ( esinle baglantisi olmayan arkadaslrndan birinden ) arayip esinizi sorun bence. Kimsiniz falan dediginde asla kimlik vermeyin esinizn bu numarayi verdigini soyleyip anlamaya yonelik sorular sorun. İlla ki bu suyu bulandiracaktir.
Hatta sonrasinda da arkadaslsrnzdan rica edip esinizn yanndayken sizi ozelden aramalrini isteyin. Sonrasinda da sabahtan beri aradigini bi kadinin alo deyip dinleyip kapattigini falan soyleyin ortaligin karstgni dusunup biraz korksuntabinsonrasnda arkadasnza caktrmdn yazin aramasn sonra. Yakalanmasin esinize
Korku ve endise yayilmaya baslayinca insan her zaman hata yaparbu kural degismez sonra da yakalarsiniz
Ya bu hinlikler nerden aklima geliyor hicbir fikrim yok ama bu konularda kafam fazla calisiyorfazla film izledim sanrm. Yani siz bilirsiniz ama sahsen ben kurcalamadan duramazdim ama siz bildgnzi yapin hakkinizda hayirlisi olsun
onu bdv'de konularda konuştular bildirim ayarlarından onu kapatıyolarmış.bilenler var onun kapanmasını.ama her gün yüz yüzeyseler elden adresi yazar verir.bir şekilde takip etmek lazım fiziki olarak.ya konum uygulamaları varya onu yükleyip ekrandan programı da gizliye alıp takip edebilirsiniz sanırım gittiği yere bakıp oraya gidersiniz bi taksiye atlayıp ya da bi konuda görmüştüm yine küçük bi yerde fiziken gidip izliyodu kocasını.Bu arkadaşı ile hergün yüzyüze görüşüyorlar yani işyerleri Yanyana bence devamını yüzyğze de konuşmuş olabilirler ya watsap webi düşünüyorum ama bir arkadaşım yapmıştı sevgilisine yarım saatten sonra bildirim veriyordu yaptığı telefona atıyorum ı Phone kişisinde oturumunuz açıktır diye
Kapatıldığını bilmiyordum bunu ilk gırsatta deneyeceğim . Çok kötüyüm yani nasıl desem nasıl susup eşimi izleyeceğim bilmiyorum bile . Ona bakarken bile tiksiniyorum . Onunla ilikimi bir bilseniz ah bir beş dakika bizi görseydiniz . Ben her an herkesin yanında olan iltifatlar ederin sevgimi gösteririm . Öperim evlat sever gibi böyle sıkarak severim nasıl desem çok çok kötüyümonu bdv'de konularda konuştular bildirim ayarlarından onu kapatıyolarmış.bilenler var onun kapanmasını.ama her gün yüz yüzeyseler elden adresi yazar verir.bir şekilde takip etmek lazım fiziki olarak.ya konum uygulamaları varya onu yükleyip ekrandan programı da gizliye alıp takip edebilirsiniz sanırım gittiği yere bakıp oraya gidersiniz bi taksiye atlayıp ya da bi konuda görmüştüm yine küçük bi yerde fiziken gidip izliyodu kocasını.
Esinizle ayni is yernde olmasi skntıHaklısınız ana eşin aşırı zeki biri fire vermez yani bu zamana kadar vermedi bile birde bu arkadaşıyla tanyana işyerlerindeler hergün gördüğü bir adam
Aramaızdaki ilişkiyi, iletişimi bir görseniz benim onu bir çocuk gibi sevmem en kavga öıkaracağım bir konuda bile alınıp kırıldığım yerlerde şakaya almam ve gülmem ya o kadar üzgünüm ki tarifi yok üniversite 1 den beri beraberiz resmen beraber olgunlaştık herşeyin dibinide gördük şimdi ne oldu bize o kadar kötüyüm kiEsinizle ayni is yernde olmasi skntıesinizin is yernde olmadigi bi zamnda arayablrsnz ya da en iyisi bekleyip diger hanimlarin dedigi gibi delil toplamak ama kendnzi hazirlayin en onmlisi bu
Öyle bile olsa arkadaşı için olduğunu neden söylememiş ki kendi için gibi lanse etmişDurumunuza uzuldum insallah bi yanls anladlma filan vardir etrafta tanidjgi bekar bi arkadasna kiralk ev ariyor filan olabilirmi ki iyi yonden dusunmek istiyorum
Eminim ki cok kotu hissettiriyordur ama guclu olmaya calis. yapacagn en iyi sey kendni korumakAramaızdaki ilişkiyi, iletişimi bir görseniz benim onu bir çocuk gibi sevmem en kavga öıkaracağım bir konuda bile alınıp kırıldığım yerlerde şakaya almam ve gülmem ya o kadar üzgünüm ki tarifi yok üniversite 1 den beri beraberiz resmen beraber olgunlaştık herşeyin dibinide gördük şimdi ne oldu bize o kadar kötüyüm ki
Bilememki cnm insallah uzulecegn gbi degildir ama icinin yangn yeri oldgnu tahmn edebiliyorum Allah yardmcn olsnÖyle bile olsa arkadaşı için olduğunu neden söylememiş ki kendi için gibi lanse etmiş
ay çok ama çok üzüldüm gerçekten ya mesajları görür görmez tühhhh dedim gerçekten Allah nasıl biliyosa öyle yapsınKapatıldığını bilmiyordum bunu ilk gırsatta deneyeceğim . Çok kötüyüm yani nasıl desem nasıl susup eşimi izleyeceğim bilmiyorum bile . Ona bakarken bile tiksiniyorum . Onunla ilikimi bir bilseniz ah bir beş dakika bizi görseydiniz . Ben her an herkesin yanında olan iltifatlar ederin sevgimi gösteririm . Öperim evlat sever gibi böyle sıkarak severim nasıl desem çok çok kötüyüm
Süper fikirlerYasadigin durum icin cok uzuldumben yerinde olsam asla birakmam pesini. Ev bulsini istedigi arkadasinin telefon numarasini bi sekilde alip, tanimayacaklari bir numaradan ( esinle baglantisi olmayan arkadaslrndan birinden ) arayip esinizi sorun bence. Kimsiniz falan dediginde asla kimlik vermeyin esinizn bu numarayi verdigini soyleyip anlamaya yonelik sorular sorun. İlla ki bu suyu bulandiracaktir.
Hatta sonrasinda da arkadaslsrnzdan rica edip esinizn yanndayken sizi ozelden aramalrini isteyin. Sonrasinda da sabahtan beri aradigini bi kadinin alo deyip dinleyip kapattigini falan soyleyin ortaligin karstgni dusunup biraz korksuntabinsonrasnda arkadasnza caktrmdn yazin aramasn sonra. Yakalanmasin esinize
Korku ve endise yayilmaya baslayinca insan her zaman hata yaparbu kural degismez sonra da yakalarsiniz
Ya bu hinlikler nerden aklima geliyor hicbir fikrim yok ama bu konularda kafam fazla calisiyorfazla film izledim sanrm. Yani siz bilirsiniz ama sahsen ben kurcalamadan duramazdim ama siz bildgnzi yapin hakkinizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?