• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin kimseye söyleyemedim

Kızlar ben eşimle bir buçuk senedir evliyim ve yeni yeni çocuk düşünüyoruz 7 yılın sonunda severek evlendik ve bugün eşimin telefonunu bugün çektiğimiz fotoğrafları kendime atmak için aldım . Watsap ına girdiğim de çok yakın bir erkek arkadaşı var ona yazdığı bir mesajı gördüm ve şok oldum . Mesaj şöyleydi “müsait bir bekar evi var mı “diye sormuş
Arkadaşı da gülerek “ne için kaçak et mi keseceksin” demiş . Eşimde “onun gibi birşey “demiş . Ardından bir gün sonra eşim tekrar “ne oldu bulabildin mi evi yazmış “ arkadaşı da “ha deyince bulunmaz ki “ demiş sonrada o konuyla ilgili hiç yazışmamışlar . Yani ben gördüğüm gibi ekran görüntüsünü alıp kendime attım ve ondan sildim mesajımı . Şu an şoktayım . Nasıl davranacağım bilmiyorum telefonunu asla karıştırmam çünkü güvenirim ona bu mesajdan sonra karıştırdım hiç birşey yok . Yani lütfen bir akıl verin bu sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
1.Bu adam tek gecelik ilişki arıyor belli kızı da bulmuş muhtemelen
2. Kendine şunu sor" Bundan sonra ona güvenebilir miyim? Güven olmasa da devam edebilir miyim? "
3. Güven olmadan belli bir yere kadar yürür eninde sonunda pes edersin. Ama 1 gün ama 1 yıl... Ya da erkektir arada yapar deyip oturanlardan olursun.
4. Çocuktan vazgeç. Hem çocuğa hem sana yazık.
5. Karar ver
6.Harekete geç.
Demesi kolay biliyorum. Ama sen değerlisin arkadaşım.Hayatta kimsenin seni üzmesine izin verme sen değerlisin

Sizin mesajlarınızdan sonra asla belli etmedim hatta dün iş çıkışımda onu aldım yani iş yerine filan gittim ansızın . Bugün duşa girmişti sabah aynı şekilde telefonu şarja takdı ben de ardından hemen yine baktım watsapp webb ş yüklemiştim önceden qr kodu okuttum eşleşme yaptım . Neyse bütün watsapp mesajlarını okudum . Bir erkek arkadaşı beş gün önce filan eşime yazmış nişanlım geliyor bana boş bekar evi lazım demiş eşim de ben nerden bileyim bekar evini isterseniz bize gelin ama eşim virüsten dolayı kabul etmez dur ben bir sorup soruşturayım tarzı şeyler yazmış . Hemen ardından da size bahsettiğim yakın arkadaşına yazmış boş bekar evi var mı diye . Bende iyiki eşime tepki vermemişim dedim için rahatladı sadece aklıma takılan tek konu arkadaşı kaçak et mi keseceksin lafını gayet rahat bir şekilde söylemesi eşimin de onun gibi bir şey demesi yani madem öyle bişey yoksa neden böyle bir cevap veriyorsun saçmalama ne kaçak eti filan desene . İçim rahat etti ama aklımda bu soru işaretleri de var

1.Bu adam tek gecelik ilişki arıyor belli kızı da bulmuş muhtemelen
2. Kendine şunu sor" Bundan sonra ona güvenebilir miyim? Güven olmasa da devam edebilir miyim? "
3. Güven olmadan belli bir yere kadar yürür eninde sonunda pes edersin. Ama 1 gün ama 1 yıl... Ya da erkektir arada yapar deyip oturanlardan olursun.
4. Çocuktan vazgeç. Hem çocuğa hem sana yazık.
5. Karar ver
6.Harekete geç.
Demesi kolay biliyorum. Ama sen değerlisin arkadaşım.Hayatta kimsenin seni üzmesine izin verme sen değerlisin

Sizin mesajlarınızdan sonra asla belli etmedim hatta dün iş çıkışımda onu aldım yani iş yerine filan gittim ansızın . Bugün duşa girmişti sabah aynı şekilde telefonu şarja takdı ben de ardından hemen yine baktım watsapp webb ş yüklemiştim önceden qr kodu okuttum eşleşme yaptım . Neyse bütün watsapp mesajlarını okudum . Bir erkek arkadaşı beş gün önce filan eşime yazmış nişanlım geliyor bana boş bekar evi lazım demiş eşim de ben nerden bileyim bekar evini isterseniz bize gelin ama eşim virüsten dolayı kabul etmez dur ben bir sorup soruşturayım tarzı şeyler yazmış . Hemen ardından da size bahsettiğim yakın arkadaşına yazmış boş bekar evi var mı diye . Bende iyiki eşime tepki vermemişim dedim için rahatladı sadece aklıma takılan tek konu arkadaşı kaçak et mi keseceksin lafını gayet rahat bir şekilde söylemesi eşimin de onun gibi bir şey demesi yani madem öyle bişey yoksa neden böyle bir cevap veriyorsun saçmalama ne kaçak eti filan desene . İçim rahat etti ama aklımda bu soru işaretleri de var
Arkadaşının mesajını tam iletmemis oda bekar evi duyunca öyle demiştir
Gözünüz aydın içinize su serpilmistir Sessizce hallettiniz mevzuyu kötü bir şey yokmuş

Arkadaşının mesajını tam iletmemis oda bekar evi duyunca öyle demiştir
Gözünüz aydın içinize su serpilmistir Sessizce hallettiniz mevzuyu kötü bir şey yokmuş
Aynen öyle iyi ki o moralle onunla kavga etmedim düşünün boşanacaktım o kadar emindim ki iyi ki gördüm ona sormadan. Ve iyi ki buraya yazdım ve sizler bana bekle dediniz yoksa şimdi çok kötü okurdu bence

Yasadigin durum icin cok uzuldum 🥺 ben yerinde olsam asla birakmam pesini. Ev bulsini istedigi arkadasinin telefon numarasini bi sekilde alip, tanimayacaklari bir numaradan ( esinle baglantisi olmayan arkadaslrndan birinden ) arayip esinizi sorun bence. Kimsiniz falan dediginde asla kimlik vermeyin esinizn bu numarayi verdigini soyleyip anlamaya yonelik sorular sorun. İlla ki bu suyu bulandiracaktir.
Hatta sonrasinda da arkadaslsrnzdan rica edip esinizn yanndayken sizi ozelden aramalrini isteyin. Sonrasinda da sabahtan beri aradigini bi kadinin alo deyip dinleyip kapattigini falan soyleyin ortaligin karstgni dusunup biraz korksun:sopa: tabinsonrasnda arkadasnza caktrmdn yazin aramasn sonra. Yakalanmasin esinize 🤔
Korku ve endise yayilmaya baslayinca insan her zaman hata yapar ✌🏻 bu kural degismez✌🏻 sonra da yakalarsiniz ✌🏻
Ya bu hinlikler nerden aklima geliyor hicbir fikrim yok ama bu konularda kafam fazla calisiyor🥴 fazla film izledim sanrm. Yani siz bilirsiniz ama sahsen ben kurcalamadan duramazdim ama siz bildgnzi yapin🧐 hakkinizda hayirlisi olsun
Eee ya sonra arkadaşına da yürürse ne olacak 🙄

Kızlar ben eşimle bir buçuk senedir evliyim ve yeni yeni çocuk düşünüyoruz 7 yılın sonunda severek evlendik ve bugün eşimin telefonunu bugün çektiğimiz fotoğrafları kendime atmak için aldım . Watsap ına girdiğim de çok yakın bir erkek arkadaşı var ona yazdığı bir mesajı gördüm ve şok oldum . Mesaj şöyleydi “müsait bir bekar evi var mı “diye sormuş
Arkadaşı da gülerek “ne için kaçak et mi keseceksin” demiş . Eşimde “onun gibi birşey “demiş . Ardından bir gün sonra eşim tekrar “ne oldu bulabildin mi evi yazmış “ arkadaşı da “ha deyince bulunmaz ki “ demiş sonrada o konuyla ilgili hiç yazışmamışlar . Yani ben gördüğüm gibi ekran görüntüsünü alıp kendime attım ve ondan sildim mesajımı . Şu an şoktayım . Nasıl davranacağım bilmiyorum telefonunu asla karıştırmam çünkü güvenirim ona bu mesajdan sonra karıştırdım hiç birşey yok . Yani lütfen bir akıl verin bu sinirle yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Yanlış ne yapacaksın? Evli adam napar sence bekar evini? Aklına ne geliyor? Kafasını mı dinlicek? Yanlışı yok bunun soracaksın hesabını paşa paşa anlatacak o da! Terbiyesizlik bu ya. Başka şeylerde derdim de neyse. Allah esirgesin herkesi ama benim başıma gelse onu 1000 kere pişman ederim. He bence aldatmamışsa bile adım atmış Buda yine yapar demek. Karar senin. Hayatı yaşayan sensin. Ben sana burdan ayrıl derim hayatıma devam ederim gerisini sen yaşarsın. Fikirlerimizi al ama mantıklı kararı kendi hayatına göre sen ver

Aynen öyle iyi ki o moralle onunla kavga etmedim düşünün boşanacaktım o kadar emindim ki iyi ki gördüm ona sormadan. Ve iyi ki buraya yazdım ve sizler bana bekle dediniz yoksa şimdi çok kötü okurdu bence
Hakliyken haksız konuma düşmemek lazım boşu boşuna kavga etmeye gerek yok biraz sancılı bir süreç olmuştur ama sonuç iyi hatta çok çok iyi sessizce gidip sarılın özür sarılması olsun bilmesin

:KK28: nasil mutlu oldum anlatamam. Su sıkntılı gunlerde hepimiz oyle yiprandik ki vallahi hicbrmzin aklina bu gelmedi :KK28:
Ben de kendi icimdeki hafiye potansiyelini ogrenmis oldum bu sayede neyse:KK53:
Umarim bir daha asssla boyle bir mevzu daha yasanmasin insallah amin amin :21:

Aramaızdaki ilişkiyi, iletişimi bir görseniz benim onu bir çocuk gibi sevmem en kavga öıkaracağım bir konuda bile alınıp kırıldığım yerlerde şakaya almam ve gülmem ya o kadar üzgünüm ki tarifi yok üniversite 1 den beri beraberiz resmen beraber olgunlaştık herşeyin dibinide gördük şimdi ne oldu bize o kadar kötüyüm ki
Deniz Hanım, bu yazılanları okudukça ben de çok üzülüyorum. Üzüldüğüm nokta yapılan yorumlar, sizi hemen gaza getirmeye çalışmalar. Lütfen bunların hiç birine kanmayın. Hiçbirinden cesaret almayın veya gaza gelmeyin. İki kişinin yaşadığını iki kişi bilir. Şüphelendiğiniz, sizi rahatsız eden bir durum varsa oturun sakin sakin konuşun. Bu yazılan hafiyelik senaryolarının hiç birini yapmayın lütfen. Çünkü hayatta hiç birşey dışardan göründüğü gibi değildir. Kafanızda senaryo yazıp kendinizi gaza getirmeyin. Madem bunca yıllık ilişkiniz var, bu konuyu oturup konuşabilir ona açıkça sorabilirsiniz. Bunu geciktirmeye, olayı büyütmeye luzum yok, size yazık

Deniz Hanım, bu yazılanları okudukça ben de çok üzülüyorum. Üzüldüğüm nokta yapılan yorumlar, sizi hemen gaza getirmeye çalışmalar. Lütfen bunların hiç birine kanmayın. Hiçbirinden cesaret almayın veya gaza gelmeyin. İki kişinin yaşadığını iki kişi bilir. Şüphelendiğiniz, sizi rahatsız eden bir durum varsa oturun sakin sakin konuşun. Bu yazılan hafiyelik senaryolarının hiç birini yapmayın lütfen. Çünkü hayatta hiç birşey dışardan göründüğü gibi değildir. Kafanızda senaryo yazıp kendinizi gaza getirmeyin. Madem bunca yıllık ilişkiniz var, bu konuyu oturup konuşabilir ona açıkça sorabilirsiniz. Bunu geciktirmeye, olayı büyütmeye luzum yok, size yazık
Çok güzel yazmışsınız ve çok haklısınız fakat durum çok çok farklı bir yanlış anlaşılma ile sonuçlandı hiç düşündüğüm gibi bişy değilmiş bu yüzden eşimle bile paylaşmadım fakat çok teşekkür edeştm 💕

Back
X