Merhabalar,kendi kendime çok düşündüm artık ne yapacağımı bilemedim çevremdekilerine,aileme anlatıyorum kimi sen haklısın diyor,kimi bunlardan birşey olmaz diyor.9 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var.Eşim iyi huylu biri içkisi kumarı aldatması yok.Bana bügüne kadar el kaldırmışlığı da yok.Kızım olduktan sonra çalışmadım, evin tüm giderini eşim karşılıyor kira falan hepsi onun sorumluluğunda.Bu ay işe başladım çocuğun okul parasını yatır dedim ben artık yatırımam çocuk çok küçük çalışma çocuğa bak geçen sene yolladık ben ödedim madem çalışacaksın senin yatırman lazım dedi.Kredi kartımı yatır dedim ilk defa ekstremi görmek istedi.Ben asgari ücretle başladım hem okul taksidi hem kendi giderlerimi karşılayamam.Görümcem boşandı iki çocuğu ile kayınvalidemin evine taşındı kayınvalidem yaşlı ona bakıyor diye eşim onlara yardım ediyor.Bana sormadan onlara para yolluyor anneme bakıyor diye bende sesimi çıkarmadım ama rahatsızım.en ufak birşeyde küsüyor tirip atıyor soğuk davranıyor.Ailesine yardım etmesi çok rahatsız ediyor beni.O konuya takıldığım için en ufak tartışmada ailesine olan yardımlarını vuruyorum yüzene oda sinirleniyor.Onlara yardım edeceğine bize daha iyi bir hayat yaşatmasını istiyorum ama bunu ona nasıl söyleyebilirim.Çalışmaya başladım ama eve katkıda bulunmak istemiyorum araba almak istiyorum kendime .eşime söylesem bu senin sorunun diyecek. geçmişte çalışırken bu ay çok sıkıştım ev bütçesine katkı sağlaman lazım dedi bende bu senin sorunun deyip yardım etmemiştim.Bunu sürekli hatırlatıyor.Eşimle aramı nasıl konuşup düzeltçem ne zaman konuşmak istesem sen konuşulacak olgunlukta değilsin diyor.Akıl verin lütfen .