- 3 Ağustos 2009
- 22
- 1
-
- Konu Sahibi delimelek2170
ck sagol nesrincim,cok guzel fikirler.hepsini yapicam.bir tek anlamadigim resimlerimizin slayt gosterisini nasil yapacagim:1no2:sarkimiz var,rsimlerimiz de ,biraz anlatirmisin nasil yapa bilirim?
canım fikirleri beğendiğine çok sevindim....slayt hazılamasını kızım biliyor.kendisi şimdi işte.yarın kısmetse nasıl yapıldığını yazdırırım merak etme tatlım kısmetse eşini şaşırtıcazzzzzzzz...kaydirigubbakcemile5
canım microsoft office powerpoint programıyla slayt yapılıyormuş...bütün pc lerde bu program varmış...sana kolay gelsin..inşallah yaparsın....başarılar..
bi cok bilgisayarda movie maker diye bi program var onunlada cok kolay ve cok güzel oluyor....sengözlerimebaksanab
güzel bir jartiyer takım al giy bundan daha güzel hediye mi olur :)))
evde mutlaka albümün vardır ,üzerini kumaşla kaplayıp evdeki mazemelerinle süsleye bilirsin(defter kaplar gibi)
üzerine nakışla senin ve eşinin baş harflerini işle 3-5 tane gül yapıp yapıştır
en kolay ve kaybolmayacak hep elinin altında olacak bir hediye
nice mutlu senelere tatlımmm :)
canım demekki çok resim yüklemişsin ağır olmuş....üzülme....evde başbaşa izlersiniz daha romantik olur...göya sana birinden bişey gelmiş onu gösteriyim kocacım dersin açarsın pc yi gösterirsin slaytı senin yanında izlerse bence daha iyi olur...sonrada bi öpücük kondurursun...kızınızda birtekme atar babacığına daha ne olsun....bir ömür boyu mutluluk diliyorum....kısmetse burda olursak seneye ne hazırlasak?..:uhm:
dikkat ette sen o iğneyi goncana batırma..kaydirigubbakcemile3...ayyyyyyyyy çok merak ediyorum neler yapıcaksın.....hayırlısı ile bi geçirsen o geceyi...gel 1EYLÜL geeeeeeeellllllllll...opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/253261-kirmizi-gul-kurabiyesi-resimli.html
canım bak bu linkteki kurabiyeyi yaptım bende sevgilime gönderdim kalpler yaptım ayrıca. ben olsam güzel bi masa hazırlarım giyinirim kuşanırım göze hoş görüncecek yemek yaparım birde bu kurabiyeden yapıp masanın üstüne koyarım:))) sayfa 22 de benim yaptığım var.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 QONCAMA BATIRMAMDA,ASIL KORKDUGUM O KI,BALONU GIZLICE PARTLATDIGIMA KOCAMI SEKSENTIDEN HICKIRIK TUTMASIN :roflol:,DANS ETDIYIMIZ ARADA BOYLE BAKISIP HAYELLERE DALICAGIZ YA,BIRDEN ODU KOPAR sırnaşık şey YAPAYIMMI?
ay sen çok yaşa emi ...beni çok güldürdün...:roflol:...KK her girişimde ne yaptı benim delimeleğim diye bakıyorum....yeter artık yorma kendini bebişinde yoruluyo...lmaz:...slaytı yaptın..eşinin sevdiği yemeklerden yap..birde tatlı veya pasta tamam.....
okudum canım okudum...onun için yorma artık kendini diyorum.......sen balonu şişirirken bebişin karnında böyle yapmıştır....