- 12 Ocak 2009
- 970
- 125
- Konu Sahibi delimelek2170
ha bu arada nasil gomleyi aldin,dili bilmiyorsunki derseniz,baldizim biliyor,onu yardimiyla aldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet harfler yenmiş tercüman tutmak lazım anlamak için....delimelek sen nerelisin merak ettim..:uhm:
duygularını çok şeker sözlerle anlatıyorsun canım...bi kuş olsamda 31 ağustosta neler yaptığını gelip seyretsem...:kedi:...
canim sende cok sekersin,canayakinsin.ben nerelimiyim? :kedi: neden sordunki?cokmu kotu yaziyorum turkce? .....(sonunda pacayi ele verdik) kaydirigubbakcemile3 tamam,mademki sordun,soyliyeyim.ben azeriyim :) bizde,yani Azerbaycanda turk kanallari cok gosterdiyi icin ve cok bakdigim icin turkceyi biliyorum.ama tabiiki,arada-sirada boyle yakalaniyorum iste sırnaşık şey
canım benim benim çok sevdiğim azeri bi arkadaşım var 6senedir arkadaşız....konuşmalarını ona benzettim yanılmamışım...oda senin gibi çok tatlı dilli...seninle tanıştığıma çok memnun oldummmmmmmmmm...opuyorumnanaktan
Büyük günnnnnnnnnnnnnnnn.................31 ağustos................MUTLULUKLARRRRRRRR...
ben de burda okumustum canim bi arkadas eve boyle oklarla kagitlarla biseyler yazarak yatak odasina boyle getirtmis herifini.
kendisinin de her yerine kurdela baglamis her yerine ama..
esi baya sasirmis.. guzel oldu demisti..
sevgilime anlattigimda o da begenmisti baya bu fikri..[/QUOTE
coook guzel erkeklerin en cok istedikleri sizsiniz
Bende günün güzel geçtiği içine sindiği için senin adına sevindim. :1hug: Size uzun uzuunn ömürler ve mutluluklar diliyorum... a.s.
Nice nicee 2-5-7-9-10-15-18-20-25-30-35-40- ve üstüüü yıllarrı eşinle kutlamanız kaydirigubbakcemile5 dileğiyle her şey gönlünce olsun canım benimm opuyorumnanaktan