Selam arkadaşım size nice mutlu yıllar diliyorum.... opuyorumnanaktan
Benimde sana kendimce fikirlerim olucak uygulamak sana kalıyor.
Ben eşime doğum günlerinde evlilik yıldönümlerimizde önce mail adresi varsa mailler atarım.
Sana bu konuda yardımcı olucak siteler çok özellikle flaş olan mailleri at hareketli hatta şimdi yazarken aklıma geldi
bir flaş var kadın mutfakda hazırlık halinde arkası dönük bişiler yapıyor bianda arkasını döndüğünde elinde son derece güzel bir pasta üstünde tek bir tane mum ve istediğin müziği şarkıyıda seçebiliyorsun.Ayrıca notlar yazabiliyorsun.Daha bunun gibi neler var evlilik yıldönümü EMAİL flaş yazsan sanırım yine çıkar istersen sana özelden link verebilirim.Eşin maili okuduğu zaman zevkten dört köşe derler yaa kaydirigubbakcemile3 aynen öylee sonra cep telefonuna mesajlar atabilirsin.sabah uyandığı zaman okuması için
eve geldiği zaman ilk iş üstünü değişen biriyse giyeceği eşofman vs.. onların arasına küçük notlar koyabilirsin.
Sakın gülmeyin banaa kaydirigubbakcemile3 ben gelinliğimi giyip beklemiştim kapıda gördüğü anki şaşkınlığı görmeniz lazımdı fakat sen hamileymişsin
gelinliğin içine giremeyeceğin için bunu ess geç ama diğer arkadaşların dediği gibi slayt çok güzel bir fikir ben çocukluğundan başladım gençliği ve şimdiki orta yaş resimleriyle yaptım birde sevdiği müzik arayada notlar ki inan bende bilmiyordum ama insan isterse öğrenebilir ben mowi makerde yaptım bu program senin pc,de de olabilir bir denetim masasını kurcala slaytı hazırlarken seni yönlendiriyor zaten biraz fazla uzun oldu dimii :kedi: