merhabalar....geldim.evet canim cok yoruldum,ne zor seymis hamile-hamile is yapmak.ama yinede guzel gecdi gecemiz.simdi baslayayim anlatmaya neler oldu:
kocam dun ise gitmedi,bana bir parfum hediyye etti,iki gun once parfumumun bittiyi gormusdu,aldigi parfumde cok guzel kokuyordu zemuszemus.birden e mailine attigim kartlari gordu,gulumsundu,"nerden buldun bunlari,cok guzeller,tesekkurler askim "dedi.sonra gozlerini kirp dedim,ve slayti acdim,bak dedim,cok sasirdi."ilk defa ve bu kadar guzel nasil yaptin bunlari" dedi.cok sevindi,cok beyendiyini soyledi.sonra koltukta otururken yanina yurek sekilli bir kutu buraktim gizlince,birden kutuyu fark etti,acdi ve icinde bukulmus kagitlara yazilan sevgi sozlerini okumaya basladi ve bana "senin hep boyle guzel cumleler kura bilmeyine hayranim"dedi.Bana, onu bayaktan beri cok sasirtdigimi soyledi :1shok: .Bende soyledimki,eeee,henuz bekle,gor daha neler olucak.Kocam guldu.birazdan kocama ,aksama hangi gomleyi giymeyi dusunuyorsun diye sordum.o da,bilmiyorum,aslinda e sevdiyim gomleklerimle resimlerim var,o birilerini de fazla beyenmiyorum,bilmiyorum -dedi.tabii,bu da benim icin avantaj oldu sositososito .aldigim posetlenmis gomleyi ona uzatarak "belki bunu giyinesin?!"dedim.Kocam sasiran halde bir bana ,birde posete bakti,ve "askim bunu ne zaman aldin ,gomlekmi yoksa?" dedi.cok sevindi,cunki yeni bir gomlek istediyini biliyordum.beni kucakladi ve ona yapdigim her surprizin cok guzel oldugunu soyledi,sonrada ayipdir soylemesi her defasinda oldugu gibi beni optu Şeniz ,bir kac tatli soz dedi.o kadar sevinmisdiki.gomleyi acdi,giyindi,cok beyendiyini dedi,bir kac gun once bu tarzda gomlek almak fikrinde oldugun soyledi.Inanin kizlar bende cok mutluydum kaydirigubbakcemile2 ,cunki,onu sasirtmayi ve sevindirmeyi basarmistim,tabiki sizlerin sayesinde.Kocama sonda soyledimki,surpriz islerinde bana forumda arkadaslarim yardim etti,o da "ha,onun icinmi bu bir kac gundur,bilgisayarda o forumun onunden cekilmiyordun? kaydirigubbakcemile3 "dedi.bende "evet " dedim kaydirigubbakcemile3.Sonra sam isiginda yemek yedik,1 yazilan sam olan pasta ufledik,dans ettik...a bu arada,pilavin uzerine eriklerle kocamin ve benim ismimin bas harflerini yazdim.oda hepsini birer-birer cekdi.bir kac fotograf daha cekdik.ve sonrada ...aksam oldu,yattik,saat ta 3-de uykuya gittik
:kedi: ,ve bu gunde 12-de durdum mirmirmirmir .bu kadar.