annesiyle çoğu şeyi paylaştığını biliyorum. Hatta bu konuda ricada da bulunmuştum. Bu aile bizim bu hayat bizim aileler bile dışarda kalıyorlar artık.bizi biz çözeriz başkası değil, anlatma lütfen diye..bana sanki o sorunlariniz varken ailesine yansitti, ve hep onlardan bosan gibi telkin aldi gibime geliyor.
Yoksa hemen ev arayisina cikmislar bile.
Cok garip geldi bu durum .
annesiyle çoğu şeyi paylaştığını biliyorum. Hatta bu konuda ricada da bulunmuştum. Bu aile bizim bu hayat bizim aileler bile dışarda kalıyorlar artık.bizi biz çözeriz başkası değil, anlatma lütfen diye..
Ama o kadar hakimlerdi ki konuya, ailelerle biraraya geldiklerinde benim ailem şok oldu resmen bunca şey olmuş neden bu zamana kadar anlatmadın bize diye. üstüne bir de kayınvalidem beni suçladı, keşke ailenle paylaşsaydın zamanında belki daha başka olurdu diye..Ben de sinirlenip, sizden medet umduğumdan burda değilsiniz, sorunu çözecek olan biziz diye çıkıştm dayanamayıp..
Zaten istemiyordu, bahanesi bu oldu.
Ki aslında bu kadar kaynana düşmanı da değildim. Samimi olmamaya çalışarak mesafemi koydum, çünkü yapılarını baştan gördüm çok içli dışlı olsaydım hiç sıyrılamazdık. Ama şu son olanlar iyice çıldırttı beni. Benim yıkılan yuvamın üzerine kendine yeni bir hayat kurma derdinde kadın.
arada 4 defa acil de geçen gecemiz var tabi birde. "daralıyorum, nefes alamıyorum" vs diye taşındık kaç defa hastaneye kalpte vs herhangi bir şey yok. Danışmanımız panik atak belirtisi bunlar, tedaviye ihtiyacın var dedi ama eşim buna rağmen midemden kaynaklı sorun diyo geçiyo.bana eşiniz dünden boşanmaya razı gibi geldi.ortada çok büytülücek ayrılacak bişey göremedim ben.heleki sağlık konularında herkes zaman zaman agresif olabilir bunu isteseydi sizinle aşabilirdi.panik atak rahatsızlığı geçirdim bende guatr rahatszlığmda var yeri geldi eşimi bile istemedim kimseyei görmek istemedim öyle çok kırdımki insanları ama bunların hepsi bir süreçti eşim bir an olsun yanımdan ayrılmadı.bence onun size karşı sevgisi yok.imza atarken iyi günde kötü günde boşuna demiyorzki hiç birimiz.ya tam tersi oldaydı ve siz bırakıp gitmek istedydiniz kim bili neler denirdi.üzülddüm sizin adınıza ben olsam gitmzdim peşinden ve eminki çok pişman olucak zamanla.hakkınızda hayırlısı olsun inş.
çok ilginç böyle yaklaşması.midenizden olsa siz zaten anlarsınız.aynen danışmanın fikrine katılıyorum bende.dediğim gibi hep ona odaklı yaşamısınız.seviyorsunuz anlayabiliyorum ama bide geleckte gerçekte onunla yapabilicek misin ben sizi anladığını düşnmüyorum pek.arada 4 defa acil de geçen gecemiz var tabi birde. "daralıyorum, nefes alamıyorum" vs diye taşındık kaç defa hastaneye kalpte vs herhangi bir şey yok. Danışmanımız panik atak belirtisi bunlar, tedaviye ihtiyacın var dedi ama eşim buna rağmen midemden kaynaklı sorun diyo geçiyo.
Sırf sorun çıkmasın diye onun bulduğu doktora da gittim ama adam nuh diyo peygamber demiyo..
esi panik atakmisçok ilginç böyle yaklaşması.midenizden olsa siz zaten anlarsınız.aynen danışmanın fikrine katılıyorum bende.dediğim gibi hep ona odaklı yaşamısınız.seviyorsunuz anlayabiliyorum ama bide geleckte gerçekte onunla yapabilicek misin ben sizi anladığını düşnmüyorum pek.
çok gel git yaşıyor. sevmiyor olsa yada arada 3. şahıs vs. eve her zamanki saatinde gelmezdi. Her sabah beni öpüp çıkıyordu evden. ben tüm teması kesmişken hem de.. Dün görüştüğümüz de de çok titrekti sesi.. Kesin mi diye sordum birlikte durağa doğru yürürken, öyle olmasa annemin evinde ne işim var dedi.. bi öyle bi böyle beni de karıştırıyorSevdiğine eminim demişsin ama bence sevmiyor gibi.
çok gel git yaşıyor. sevmiyor olsa yada arada 3. şahıs vs. eve her zamanki saatinde gelmezdi. Her sabah beni öpüp çıkıyordu evden. ben tüm teması kesmişken hem de.. Dün görüştüğümüz de de çok titrekti sesi.. Kesin mi diye sordum birlikte durağa doğru yürürken, öyle olmasa annemin evinde ne işim var dedi.. bi öyle bi böyle beni de karıştırıyor
he pardon yanlış okumuşum k.bakmayınesi panik atakmis
ben de aynı fikirdeyim.. zaten şu an evi terkettiği için suçlu olan o. biraz araştırdım.. belirli bir süre sonra çağrı yapabiliyorum, dönmezse bana karşı dava açma hakkını kaybediyor. iş uzatmaya gelecekse her türlü imkanı zorlarım zaten, kolay vazgeçmeyeceğimi o da bilir.
Ki geçmişe takılıp kalmış durumda, sürekli yaşadıklarımızı dile getiriyor. Ben onca şeye rağmen direniyorum, bana mantıklı bi neden söyle diyorum, böyle üsteleyince sinirlenip hemen "istemiyorum artık sana sebep beğendirmek zorunda mıyım?" diyor. Sözleri başka, hali hareketi başka.. kafam yanmak üzere düşünmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?