Kızlar daha önce konu açmıştım daha önce görüştüğüm biri vardı 2 ay boyunca görüştük ben boşanmış ve bir çocuk sahibi olduğumu ilk başta güvenip söyleyememiştim daha sonra anlattım konuştuk ve ailem kabul etmedi ve çevre bizi çok zorlar mutlu olamayız deyip güzellikle ayrılmıştık. Daha sonra benimle bir kaç kez iletişime geçti daha sonra ise ben yapmıyorum olmuyor cesaret edemiyorum ailemi ezemem deyip gitti. Dünde beni aradı beni unutamadığını ve tekrar denemek isteğini söyledi normal konuştuk 2 saat boyunca telefonu kapattıktan yarım saat sonra bir anda böyle bir şey dedim düşün istersen dedi bende ne demek istiyorsun dedim telefonu kapatınca içimde bir huzursuzluk oldu dedi doğru mu yapıyoruz bilmiyorum seni de üzmek istemiyorum dedi bende senin amacın benimle dalga geçmek mi bir daha bana mesaj atma dedim ve engelledim ondan sonra kaç kere sms attı uzun uzun. İşte ben böyle olsun istemedim özür dilerim bana hakkını helal et ben vicdan azabı çekerim filan beni kötü hatırlama dedi böyle olsun istedim seni üzmek istemedim dedi bende hiç birine cevap vermedim şimdide annesi mesaj atmış bu şekilde ne yapmamı nasıl cevap vermemi önerirsiniz?
Şuan ki yaşadığım durumu kendime bile açıklayamıyorum öyle bir psikolojik durumdayımYa, kusura bakma ama erkek meraklısı mısın? Ortada düzgün ciddi ilişki yok. Ne bu ne cevap vereceğim sorusu. Gelip şuraya çocuğum için nasıl daha iyi eğitim aldırabilirim hangi kitabı okusun yazın diye konu açmazsın. 2 aydır düzgün tanımadığın pis herifi soruyorsun.
Git hastaneye yat o zaman tedavi ol.Şuan ki yaşadığım durumu kendime bile açıklayamıyorum öyle bir psikolojik durumdayım
Ben açıklayayım size, ilk gördüğüm adama yapıştım, gururumu, çocuğumu her şeyi bir kenara attım adamın elinde oyuncak olmaktan zevk alıyorum.Şuan ki yaşadığım durumu kendime bile açıklayamıyorum öyle bir psikolojik durumdayım
Bu yorumu sabitleyip alkışlamak istiyorum.Ya, kusura bakma ama erkek meraklısı mısın? Ortada düzgün ciddi ilişki yok. Ne bu ne cevap vereceğim sorusu. Gelip şuraya çocuğum için nasıl daha iyi eğitim aldırabilirim hangi kitabı okusun yazın diye konu açmazsın. 2 aydır düzgün tanımadığın pis herifi soruyorsun.
Hani ailesi istemiyor demiştin karşı çıkarlar demiştin bence o mesajları atan kendisi seni deniyor olabilir bence burda bitir senin için hayırlı olanı bekle inşallah hersey gönlünce olurKızlar daha önce konu açmıştım daha önce görüştüğüm biri vardı 2 ay boyunca görüştük ben boşanmış ve bir çocuk sahibi olduğumu ilk başta güvenip söyleyememiştim daha sonra anlattım konuştuk ve ailem kabul etmedi ve çevre bizi çok zorlar mutlu olamayız deyip güzellikle ayrılmıştık. Daha sonra benimle bir kaç kez iletişime geçti daha sonra ise ben yapmıyorum olmuyor cesaret edemiyorum ailemi ezemem deyip gitti. Dünde beni aradı beni unutamadığını ve tekrar denemek isteğini söyledi normal konuştuk 2 saat boyunca telefonu kapattıktan yarım saat sonra bir anda böyle bir şey dedim düşün istersen dedi bende ne demek istiyorsun dedim telefonu kapatınca içimde bir huzursuzluk oldu dedi doğru mu yapıyoruz bilmiyorum seni de üzmek istemiyorum dedi bende senin amacın benimle dalga geçmek mi bir daha bana mesaj atma dedim ve engelledim ondan sonra kaç kere sms attı uzun uzun. İşte ben böyle olsun istemedim özür dilerim bana hakkını helal et ben vicdan azabı çekerim filan beni kötü hatırlama dedi böyle olsun istedim seni üzmek istemedim dedi bende hiç birine cevap vermedim şimdide annesi mesaj atmış bu şekilde ne yapmamı nasıl cevap vermemi önerirsiniz?
Ya bi de annesinden kendisi mesaj atmış. Diyor ki annem attı. Ya hangi anne bu kadar genç gibi yazar az mantıkHadi çocuğun olmasa bile adamı iki ay sadece internette görüp konuşmuşsun. Kimdir huyu nedir bilmiyorsun. Tanımıyorsun. Ne işin var bu iki aylık kişiyle?
Hemen cevap verme sakın bırak günlerce sürünsünler.Kızlar daha önce konu açmıştım daha önce görüştüğüm biri vardı 2 ay boyunca görüştük ben boşanmış ve bir çocuk sahibi olduğumu ilk başta güvenip söyleyememiştim daha sonra anlattım konuştuk ve ailem kabul etmedi ve çevre bizi çok zorlar mutlu olamayız deyip güzellikle ayrılmıştık. Daha sonra benimle bir kaç kez iletişime geçti daha sonra ise ben yapmıyorum olmuyor cesaret edemiyorum ailemi ezemem deyip gitti. Dünde beni aradı beni unutamadığını ve tekrar denemek isteğini söyledi normal konuştuk 2 saat boyunca telefonu kapattıktan yarım saat sonra bir anda böyle bir şey dedim düşün istersen dedi bende ne demek istiyorsun dedim telefonu kapatınca içimde bir huzursuzluk oldu dedi doğru mu yapıyoruz bilmiyorum seni de üzmek istemiyorum dedi bende senin amacın benimle dalga geçmek mi bir daha bana mesaj atma dedim ve engelledim ondan sonra kaç kere sms attı uzun uzun. İşte ben böyle olsun istemedim özür dilerim bana hakkını helal et ben vicdan azabı çekerim filan beni kötü hatırlama dedi böyle olsun istedim seni üzmek istemedim dedi bende hiç birine cevap vermedim şimdide annesi mesaj atmış bu şekilde ne yapmamı nasıl cevap vermemi önerirsiniz?
Bu yorumu sabitleyip alkışlamak istiyorum.
Ya bi de annesinden kendisi mesaj atmış. Diyor ki annem attı. Ya hangi anne bu kadar genç gibi yazar az mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?