Lustral hakkında yardım

kurabiyeme3sekerleme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
12
5
Arkadaşlar merhaba. Panik bozukluk ya da kaygı bozukluğu gibi bir şey var, 5 hafta oldu lustral kullanıyorum ama bazen korkular geri geliyor sanki. birden ilaç işe yaramıyor diye düşünmeye başlıyorum ve ümitsizliğe düşüyorum. İlaç 5 haftada etkisini tamamen gösterir mi? Yani 3 hafta diyorlar ya genelde, 3 haftadan sonra etkisini gösterip o 6 ay boyunca aynı etkiyle mi devam eder yoksa kullandıkça mı etkisi artıracak? Kullananlar yardım edebilir mi? (Ruh sağlığım için lütfen ilaç hiçbir işe yaramıyor tarzında olumsuz yorumlar yapmayın)

canım beş hafta etkisini görmen için iyi bir süre
ama eger beş haftaya ragmen kendini rahatlamış hissetmiyorsan dr una danış ilacı değiştirsin

Hiç görmedim diyemem. Ben her gün çok yoğun ölüm ve hastalık korkusu yaşayan bir insandım, ona etkisi oldu. Yani en azından eskisi gibi değil şu an. Ama ben tamamen kafamda biter artık hiç öyle şeyler düşünmem diye düşünüyordum ilaca başladıktan sonra

Hemen olmuyor canım ben de 6 hafta oldu başlayalı ilk zamanlar çok kötü etki yapmıştı. Dozunu arttırdık. İnşallah iyi gelir. Calismiyorsaniz kafaniİ meşgul edecek hobiler edinin kurslar gibi

ben 1 senedir kullanıyorum düzenli ve hergün aynı saatte içersen etkisini gösterir ben okb hastasıyım doktorum geçen bir hastalık değil sürekli tekrarlayan bir hastalık demişti ilaca bağlı yaşıyorsun bir nevi içine sinmezse doktorunla tekrar görüş belki ek ilaç verir

Arkadaşım yan etkileri devam eder mi peki? Dediğim gibi 5 hafta bitti, başımda bir ağırlık var kaç gündür. Normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…