- 7 Mayıs 2014
- 678
- 234
Bu süreçte nasıl sıkıntılar yaşadın beni mahfetti bu ilaç yaO menapoz olayı çok sıkıntılı bir süreç.. bir an önce ilacını kullan bence.. rabbim yardımcın olsun cnm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu süreçte nasıl sıkıntılar yaşadın beni mahfetti bu ilaç yaO menapoz olayı çok sıkıntılı bir süreç.. bir an önce ilacını kullan bence.. rabbim yardımcın olsun cnm..
Ben de gecici menopozdayim.Surekli ates basiyor bayilacak gibi oluyorum ,cok terliyorum.Bu süreçte nasıl sıkıntılar yaşadın beni mahfetti bu ilaç ya
Ah o sıkıntı ter basması geceleri sürekli uyanıyorum mahfediyo beniBen de gecici menopozdayim.Surekli ates basiyor bayilacak gibi oluyorum ,cok terliyorum.
Yalniz degilmisimAh o sıkıntı ter basması geceleri sürekli uyanıyorum mahfediyo beni
Aynen öyleymiş bende öyle hissettim. Bende acaba sadece bende mi oluyo diye düşünüyodumYalniz degilmisim
Ben de ayni seyleri yasiyorum .geceleri 2 3kez uyaniyorum bayilacak gibi oluyorum ve canin surekli tatli istiyor ,hep birseyler atistiriyorumGeceleri bayılaxak gibi hissedip uyanıyorum terlemiş ve ateş basmış şekilde ben de ayrıca Aslan doymuyorum
Deliksiz uyumayı özledimBen de ayni seyleri yasiyorum .geceleri 2 3kez uyaniyorum bayilacak gibi oluyorum ve canin surekli tatli istiyor ,hep birseyler atistiriyorum
ben iğneyi ilk vurulduğumda temmuz veya ağustostu yandım kavruldum diyebilirim. tekrar olması gerekirse kışın vuracam dedim bi dahakine en azından üşümem kışın :)Bu süreçte nasıl sıkıntılar yaşadın beni mahfetti bu ilaç ya
Aynen bende Haziran'da vurulmuştum mahfoldum. Bi daha gerekirse bende kışa getirmeye çalışıcam.ben iğneyi ilk vurulduğumda temmuz veya ağustostu yandım kavruldum diyebilirim. tekrar olması gerekirse kışın vuracam dedim bi dahakine en azından üşümem kışın :)
Amin inşallah. Ben Lucrinle birlikte Biosteron da kullanmıştım heryerimde sivilce çıktı sırtım falan berbattı çük şükür geçti ama bi de adet olsam rahatlıcam. Yarın doktorumu arayıp ilaç yazdırıcam. Olmayacak böyle 7ay oldu nerdeyseSadece sıcak basması olsa olsa yine bir derece de, ben kendimi tanıyamaz olmuştum..
Her şeye ağladım, sinirlendim, ki normalde çok sakin bir insanım..
Ben ben değildim.. Rabbim yardımcınız olsun..
Beni yumurta kalitesi için menapoza sokmuştu doktorum. Üç aylık süreç bitmeden adet olmadan tüp bebeğe başlamıştık. Ama negatif sonuçlandı yine malesef...Ne için geçici menapozdasınız mersk ettim
Kaliteli mi oluyomuş o zaman yumurta cnmBeni yumurta kalitesi için menapoza sokmuştu doktorum. Üç aylık süreç bitmeden adet olmadan tüp bebeğe başlamıştık. Ama negatif sonuçlandı yine malesef...
Öyle oluyomuş ama bizde pek işe yaramadı malesef.Kaliteli mi oluyomuş o zaman yumurta cnm
Olur inş ya. Ben sadece kist olduğunda menapoz olur diye biliyordum. Bu arada çok zordur ya Allah yardımcınız olsunÖyle oluyomuş ama bizde pek işe yaramadı malesef.
Amin inşallah. Sizin var mı çocuğunuz?Olur inş ya. Ben sadece kist olduğunda menapoz olur diye biliyordum. Bu arada çok zordur ya Allah yardımcınız olsun
Malesef yok 6 aydır istiyoruz bizdeAmin inşallah. Sizin var mı çocuğunuz?