- 7 Mayıs 2014
- 678
- 234
Yeni mi evlendiniz. Bizim dokuz yıl olcakMalesef yok 6 aydır istiyoruz bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni mi evlendiniz. Bizim dokuz yıl olcakMalesef yok 6 aydır istiyoruz bizde
Yok cnm ya 4 buçuk yıl oldu 4 yıla yakın vajinusmusla geçti malesef Allah yardımcın olsun sıkıntı ne neden olmuyo? Bu arada bende de çikolata kisti varYeni mi evlendiniz. Bizim dokuz yıl olcak
Eşimde problem var bizim spermi çok az 7.tüp bebek için hazırlık yapıyoruz şimdi. Allahım inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin kucağımızı boş bırakmasınYok cnm ya 4 buçuk yıl oldu 4 yıla yakın vajinusmusla geçti malesef Allah yardımcın olsun sıkıntı ne neden olmuyo? Bu arada bende de çikolata kisti var
Kıyamam ya birwz profilini gezdim de neler yaşamışsın Allah yardımcın olsun. Bu arada bende Bursada yaşıyorum.. Allahım nasip etsin inş son olsun inş ikiz yavruların olsun biri kız biri erkekEşimde problem var bizim spermi çok az 7.tüp bebek için hazırlık yapıyoruz şimdi. Allahım inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın
İnşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Zaman geçtikçe insan daha da yıpranıyoKıyamam ya birwz profilini gezdim de neler yaşamışsın Allah yardımcın olsun. Bu arada bende Bursada yaşıyorum.. Allahım nasip etsin inş son olsun inş ikiz yavruların olsun biri kız biri erkek
kolay mı ya 9 sene. Çevre baskısı da çok kötüdür eminimİnşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Zaman geçtikçe insan daha da yıpranıyo
Öyle bilmeyen anlamıyo. Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda.kolay mı ya 9 sene. Çevre baskısı da çok kötüdür eminim
Amin inş. Yanlış anlamazsan bişey dicem sana. 9 yılda 7 tüp bebek çok değil mi? Yani keşke biraz akışına bıraksaydınız çok yıpranmışsınızÖyle bilmeyen anlamıyo. Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda.
Haklısın çok ama eşimin spermleri ilk zamana göre daha da düştü. O yüzden zaman aleyhimize işliyo malesef. Elimizden geldiğince denemeye çalışıyoruz ama bu işler maddi ve manevi çok yıpratıcı. Eşim 38 ben 32 yaşındayım. Rabbim nasip edecekmi onu da bilmiyoruz. Hormonlarım bozuldu iyice psikolojik tarafıda var tabi bilmiyorum ya elden bişey gelmiyo kiAmin inş. Yanlış anlamazsan bişey dicem sana. 9 yılda 7 tüp bebek çok değil mi? Yani keşke biraz akışına bıraksaydınız çok yıpranmışsınız
Orası da var zamanla düşmesi kötü. Keisnşikle çok yıpranmışsınızdır. Biz vajinusmus yaşarken 4 yıl mahvolduk.. Hangi merkezde yapıcaksanız bu kezHaklısın çok ama eşimin spermleri ilk zamana göre daha da düştü. O yüzden zaman aleyhimize işliyo malesef. Elimizden geldiğince denemeye çalışıyoruz ama bu işler maddi ve manevi çok yıpratıcı. Eşim 38 ben 32 yaşındayım. Rabbim nasip edecekmi onu da bilmiyoruz. Hormonlarım bozuldu iyice psikolojik tarafıda var tabi bilmiyorum ya elden bişey gelmiyo ki
Acıbadem Şahin beye gittik ön görüşmeye bazı testler istedi onları hallettik sonuçları göstericez de bi rahim filmi kaldı. Bi adet olmadım ki. Orda denemeyi düşünüyoruz bakalım. Sen düşünüyo musun bişeyler?Orası da var zamanla düşmesi kötü. Keisnşikle çok yıpranmışsınızdır. Biz vajinusmus yaşarken 4 yıl mahvolduk.. Hangi merkezde yapıcaksanız bu kez
Dur bakalım belki doğal yolla olmuştur valla cnm benim de yaşım 31 sıkıntılı olduğu için doktora başladık tedaviye çok denemeden. Hormon tahlillerim eşimin değerleri iyi hsg çekindim 2 ay önce onda da sıkıntı çıkmadı. Ziya çetine gidiyorum çok ümit veriyordu ama son gittiğimizde alalım kistini dedi baya canımız sıkıldı ameliyat riski istemiyorum olmak.. Yaza kadar bekleriz olmadı tüp bebek yaptırırız bizdeAcıbadem Şahin beye gittik ön görüşmeye bazı testler istedi onları hallettik sonuçları göstericez de bi rahim filmi kaldı. Bi adet olmadım ki. Orda denemeyi düşünüyoruz bakalım. Sen düşünüyo musun bişeyler?
Nerdee bizde o şans kendiliğinden olcak. keşke olsa hep hayalimdir öyle olması beklemediğim bi anda gelse güzel haber. Ziya çetin iyi mi benim tanıdığım iki kişi gitti ona pek memnun kalmadı bence sadece onun dediğiyle bişey yapma. Durumunuz varsa bence direk tüp bebek yapın başka şeyler zaman kaybı sadece. Tabi bilemeyiz neyin iyi geleceğini. Neler neler duydum Allahtan ümit kesilmiyoDur bakalım belki doğal yolla olmuştur valla cnm benim de yaşım 31 sıkıntılı olduğu için doktora başladık tedaviye çok denemeden. Hormon tahlillerim eşimin değerleri iyi hsg çekindim 2 ay önce onda da sıkıntı çıkmadı. Ziya çetine gidiyorum çok ümit veriyordu ama son gittiğimizde alalım kistini dedi baya canımız sıkıldı ameliyat riski istemiyorum olmak.. Yaza kadar bekleriz olmadı tüp bebek yaptırırız bizde
Valla çok memnundum cnm ama ameliyat demesi canımızı çok sıktı.. Tek doktorla kalmam ama olmak istemiyorum zaten.. Öğretmenim cnm ben yaz tatiline gelsin istiyorum bide Bi kaç ay yumurta takibi istiyorum sonrasında bakarız.. Nasip ya olur belki öyle düşünme mucizen gelirNerdee bizde o şans kendiliğinden olcak. keşke olsa hep hayalimdir öyle olması beklemediğim bi anda gelse güzel haber. Ziya çetin iyi mi benim tanıdığım iki kişi gitti ona pek memnun kalmadı bence sadece onun dediğiyle bişey yapma. Durumunuz varsa bence direk tüp bebek yapın başka şeyler zaman kaybı sadece. Tabi bilemeyiz neyin iyi geleceğini. Neler neler duydum Allahtan ümit kesilmiyo
Herşey nasip kısmet. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir birgün inşallah.Valla çok memnundum cnm ama ameliyat demesi canımızı çok sıktı.. Tek doktorla kalmam ama olmak istemiyorum zaten.. Öğretmenim cnm ben yaz tatiline gelsin istiyorum bide Bi kaç ay yumurta takibi istiyorum sonrasında bakarız.. Nasip ya olur belki öyle düşünme mucizen gelir
Laurenn en kötüsü de duygusal dengesizlik. sanırım adet düzeni olmamasından kaynaklanıyor. sonuçta hormonal iniş çıkışlara alışık bünye olmayınca ister istemez huzursuzluk oluyor.Amin inşallah. Ben Lucrinle birlikte Biosteron da kullanmıştım heryerimde sivilce çıktı sırtım falan berbattı çük şükür geçti ama bi de adet olsam rahatlıcam. Yarın doktorumu arayıp ilaç yazdırıcam. Olmayacak böyle 7ay oldu nerdeyse
3 ay etki gösteren tek kullanımlık Lucrin iğne kullanmıştım. Üç ay bitmeden de tüp bebeğe başladık negatif sonuçlandı adet oldum ama sonrasında olmadım ilacın etkisi diye düşünüyorum. Bi daha da tüp bebek doktoruna gitmedim. Başka bir merkeze gittim görüşmeye iğnenin etkisidir biraz daha bekle olmazsan ilaç veririm demişti ama ben aramamıştım. Yeterince hormon ilacı kullanıyoruz zaten ilaç içmek istemiyorum artık. Ama bugün arıycam ilaç istiycem mecbur.Laurenn en kötüsü de duygusal dengesizlik. sanırım adet düzeni olmamasından kaynaklanıyor. sonuçta hormonal iniş çıkışlara alışık bünye olmayınca ister istemez huzursuzluk oluyor.
kaç aylık iğne yaptılar sana kontrol tarihi vermedi mi doktorun?
Laurenn en kötüsü de duygusal dengesizlik. sanırım adet düzeni olmamasından kaynaklanıyor. sonuçta hormonal iniş çıkışlara alışık bünye olmayınca ister istemez huzursuzluk oluyor.
kaç aylık iğne yaptılar sana kontrol tarihi vermedi mi doktorun?
Beni yumurta kalitesi için menapoza sokmuştu doktorum. Üç aylık süreç bitmeden adet olmadan tüp bebeğe başlamıştık. Ama negatif sonuçlandı yine malesef...
Benim doktorum yumurta kalitesi için soktu menopoza. Benim yumurta rezervim iyi sayımda iyi 25 tane falan yumurtam oluyor.canım yumurta kalitesi için sokmuyorlar geçici menopoza..
Yani en azından beni yumurta rezervim az olduğu için, yumurtlamayı baskılayıp, tedavide daha çok yumurta elde edebilmek için menopoza sokmuştu doktorum.. bu arada bende Bursa'dayım..