Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi merkezdesincanım yumurta kalitesi için sokmuyorlar geçici menopoza..
Yani en azından beni yumurta rezervim az olduğu için, yumurtlamayı baskılayıp, tedavide daha çok yumurta elde edebilmek için menopoza sokmuştu doktorum.. bu arada bende Bursa'dayım..
Benim doktorum yumurta kalitesi için soktu menopoza. Benim yumurta rezervim iyi sayımda iyi 25 tane falan yumurtam oluyor.
Hangi merkezdesin
Peki menapoza sokulmadan tüp bebek olursa tutma ihtimali daha mı az oluyo
Memnun musun peki pembe maviden çok memnun kalan duymadım da.. Allah yardımcımız olsun inş bebeklerimize kavuşuruzHayır, dediğim gibi benim rezervim az olduğu için daha fazla yumurta toplayabilmek için, bir de ben miyom ameliyatı oldum, rahim içi iyileşsin diye baskıladılar..
Kaç denemen oldu?Ben PembeMavi ye gidiyorum canım..
Ne hastanemi ne de doktorumu hiç değiştirmedim..
Evet yumurta sayısı iyi ama eşimdende kaynaklı 5.güne giden 1-2 balstokist oluyo ama tutunma olmadı hiçMaşallah canım.. Benden 8-5 anca çıkıyor
Memnun musun peki pembe maviden çok memnun kalan duymadım da.. Allah yardımcımız olsun inş bebeklerimize kavuşuruz
Kaç denemen oldu?
Kalite icin menopoza sokulmayi anlamadim ,zaten 25 yumurta cikiyor blast oluyorsa ne gerek var gecici menopozla vucudun dengesiyle oynamaya ?benim doktorum cikolata kistinden dolayi beni menopoza soktu hatta 1kez daha toplama yapalim yoksa menopoz sonrasi hemen yumurtalar kendine gelmeyebilir dedi risk almayalim dedi.Sizin doktor da tam tersini soylemis ,cok celiskili.Sizde blast embriyoya ragmen tutunma olmuyorsa era testi ,bagisiklik testi yapilabilir.belki bagisikliginizda sikinti var vucut embriyoyu yabanci madde olarak algilayip tutunmasina engel oluyordur bunun icin serum tedavisi uygulanabilir.Evet yumurta sayısı iyi ama eşimdende kaynaklı 5.güne giden 1-2 balstokist oluyo ama tutunma olmadı hiç
Bilmiyorum 6.denemeydi tutunma olmayınca yumurtaya suç atmaya başladılar genetiği bozuktur falan dedi bıraktık bizde o doktoru. Bu menapoz beni çok sıkıntıya soktu. Çıkamadım bi türlü yarından itibaren ilaç kullanmaya başlıycam bakalım.serumu bende istiyorum tekrar başlayalım söyliycem doktorumaKalite icin menopoza sokulmayi anlamadim ,zaten 25 yumurta cikiyor blast oluyorsa ne gerek var gecici menopozla vucudun dengesiyle oynamaya ?benim doktorum cikolata kistinden dolayi beni menopoza soktu hatta 1kez daha toplama yapalim yoksa menopoz sonrasi hemen yumurtalar kendine gelmeyebilir dedi risk almayalim dedi.Sizin doktor da tam tersini soylemis ,cok celiskili.Sizde blast embriyoya ragmen tutunma olmuyorsa era testi ,bagisiklik testi yapilabilir.belki bagisikliginizda sikinti var vucut embriyoyu yabanci madde olarak algilayip tutunmasina engel oluyordur bunun icin serum tedavisi uygulanabilir.
Bence de uzaklasin o doktordan .5.transferim olacak subatta era yaptirdim ve serum uygulanacak .izmirde tedavi goruyorum bu seferde olmazsa istanbuldaki merkezleri deneyecegim bahceci yada memorial daBilmiyorum 6.denemeydi tutunma olmayınca yumurtaya suç atmaya başladılar genetiği bozuktur falan dedi bıraktık bizde o doktoru. Bu menapoz beni çok sıkıntıya soktu. Çıkamadım bi türlü yarından itibaren ilaç kullanmaya başlıycam bakalım.serumu bende istiyorum tekrar başlayalım söyliycem doktoruma
Era baya pahalı diye duymuştum. Siz ne kadara yaptırdınız? Bağışıklık testini özelde mi yaptırdınız o ne kadardı?Bence de uzaklasin o doktordan .5.transferim olacak subatta era yaptirdim ve serum uygulanacak .izmirde tedavi goruyorum bu seferde olmazsa istanbuldaki merkezleri deneyecegim bahceci yada memorial da
Erayi 1000 dolara yaptirdim.Bagisiklik icin herhangi bir test yaptirmadim.Era baya pahalı diye duymuştum. Siz ne kadara yaptırdınız? Bağışıklık testini özelde mi yaptırdınız o ne kadardı?
Baya maliyetli era. Ben yaptıramam sanırım bunuErayi 1000 dolara yaptirdim.Bagisiklik icin herhangi bir test yaptirmadim.
bir doktor şöyle demişti endometriyozis aktifken tüp bebek ilaçlarını kullanmak ateşin üstüne tuz atmak gibi bu ilaç ile hastalık uykuya dalacak o uyanana kadar biz işimize bakacağız demişti.Peki menapoza sokulmadan tüp bebek olursa tutma ihtimali daha mı az oluyo
geciktirme derim tatlım süre uzadıkça sancı miktarı artıyor. ilk lucrin tedavimi 1 aylık yapmıştı sorun olmadı 3 aylık iğneden sonraki adetimde acillik olmuştum. bana tarlusal diye bi ilaç vermişti adet olayım diye.3 ay etki gösteren tek kullanımlık Lucrin iğne kullanmıştım. Üç ay bitmeden de tüp bebeğe başladık negatif sonuçlandı adet oldum ama sonrasında olmadım ilacın etkisi diye düşünüyorum. Bi daha da tüp bebek doktoruna gitmedim. Başka bir merkeze gittim görüşmeye iğnenin etkisidir biraz daha bekle olmazsan ilaç veririm demişti ama ben aramamıştım. Yeterince hormon ilacı kullanıyoruz zaten ilaç içmek istemiyorum artık. Ama bugün arıycam ilaç istiycem mecbur.
Bana da duphaston verdi bakalımgeciktirme derim tatlım süre uzadıkça sancı miktarı artıyor. ilk lucrin tedavimi 1 aylık yapmıştı sorun olmadı 3 aylık iğneden sonraki adetimde acillik olmuştum. bana tarlusal diye bi ilaç vermişti adet olayım diye.
Hım nakalımbir doktor şöyle demişti endometriyozis aktifken tüp bebek ilaçlarını kullanmak ateşin üstüne tuz atmak gibi bu ilaç ile hastalık uykuya dalacak o uyanana kadar biz işimize bakacağız demişti.
Hım bakalım eğer yaza kadar olmazsa bana ne dicek ler bende de var çikolata kisti 5 cmbir doktor şöyle demişti endometriyozis aktifken tüp bebek ilaçlarını kullanmak ateşin üstüne tuz atmak gibi bu ilaç ile hastalık uykuya dalacak o uyanana kadar biz işimize bakacağız demişti.