- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
Ayyyyy tebrik ederim canım çok sevindim bu sefer oldu inşallahhKizlar bn dayanamayip 6 ci gunde test yaptim 34.06 cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy tebrik ederim canım çok sevindim bu sefer oldu inşallahhKizlar bn dayanamayip 6 ci gunde test yaptim 34.06 cıktı
Hadi hayirlisi gözün aydın canim.. Çok sevindim valla. Merak etmiştim seni. Iki gün sonra tekrar yaptır. Ben 7.gün evde idrar testi yapmistim silik çıkmıştı her gün yaptım giderek koyulasti. 9.gun kan testinde 105 çıkmıştı sonuc. 11. Günde 248 çıkmıştı. Dikkat etmeye devam et. Allah tamamına erdirsin.Kizlar bn dayanamayip 6 ci gunde test yaptim 34.06 cıktı
Ya aslında erken yapıyoruz ama sonrasında insanın içi içini yiyor. Oldu mu olacak mı ya bişey olursa diye. Ama içini ferah tut. Rahatlat kendini. Karnına dokunup konuş. Iyi geliyo insana.Vala 5 ci deneme artik bilmiyorum cokta sevinemiyorum 6 ci gun birde bugun
Vala blmiom ki erkenden yaptim ama korkuyom acikcasiYa aslında erken yapıyoruz ama sonrasında insanın içi içini yiyor. Oldu mu olacak mı ya bişey olursa diye. Ama içini ferah tut. Rahatlat kendini. Karnına dokunup konuş. Iyi geliyo insana.
Hemsireye sordum smdilik iyi deger dedi tabi artislari goze bulundurcaz hala tam net bi sonuc diyemeyiz cok erken dedi bakalimHadi hayirlisi gözün aydın canim.. Çok sevindim valla. Merak etmiştim seni. Iki gün sonra tekrar yaptır. Ben 7.gün evde idrar testi yapmistim silik çıkmıştı her gün yaptım giderek koyulasti. 9.gun kan testinde 105 çıkmıştı sonuc. 11. Günde 248 çıkmıştı. Dikkat etmeye devam et. Allah tamamına erdirsin.
Canımmmm çok tebrıkler saglıkla kucagıba al cok sevındımKizlar bn dayanamayip 6 ci gunde test yaptim 34.06 cıktı
Kullandıgın ilaçlarda hcg içeren birsey yok demi ,12.günü bekle ve tam sevin inşallah canımKizlar bn dayanamayip 6 ci gunde test yaptim 34.06 cıktı
ay canım çok sevindim darısı başınıza inşHemsireye sordum smdilik iyi deger dedi tabi artislari goze bulundurcaz hala tam net bi sonuc diyemeyiz cok erken dedi bakalim
Yok canim bn catlatma ignesi vurulmadim dondurulmus benmkiler bugun gene test yaptim 70 olmusKullandıgın ilaçlarda hcg içeren birsey yok demi ,12.günü bekle ve tam sevin inşallah canım
5 denemeden sonra ilk pozitifi gordum soktayim hala inanamıyorum acikcasiay canım çok sevindim darısı başınıza inş
super saglikla devam etsin ins bize de bol dua5 denemeden sonra ilk pozitifi gordum soktayim hala inanamıyorum acikcasi
Ins dewam eder ya korkuyorum valahisuper saglikla devam etsin ins bize de bol dua
Ya ben sizi diğer konulardan biliyorum çok çok sevindim içinizi ferah tutun değer çok iyi.5 denemeden sonra ilk pozitifi gordum soktayim hala inanamıyorum acikcasi
Tup bebekle okadar ugrastimki bulduğum her formlara yaziyorum canim beni her yerde gormen dogaldir :) 5 ci gun emriyosuydu canim orta kalitede .suanda coraspirin progestan folikasit duphaston birde estrofem kullaniyorum.Ya ben sizi diğer konulardan biliyorum çok çok sevindim içinizi ferah tutun değer çok iyi.
Neler yaptınız kaçıncı gün embriyosu hangi ilaçları kullandınız paylaşırsanız sevinirim
Rabbim devamını nasip etsin inş herşeyin bir vakti var işte biz ne yaparsak yapalım.Tup bebekle okadar ugrastimki bulduğum her formlara yaziyorum canim beni her yerde gormen dogaldir :) 5 ci gun emriyosuydu canim orta kalitede .suanda coraspirin progestan folikasit duphaston birde estrofem kullaniyorum.
İnşallah inşallah saglıklı hamılelık geçir ve saglıkla dogur ıns.nasıl bir tedavı uygulamıstı dr unuz , lucrin le rahım dınlendırme mi ?Ins dewam eder ya korkuyorum valahi
Kaynanan iş mi yaptırıyo .dikkat et kendine .hiçbirşey senden ve bebegınden onemli degıl .yapma iş güçTam da bayram arifesine geldi napcam bilmiom kurban bayraminda evde yatsam bayram kaynanam gelmedin der gtsem ayakta kalcam surekli bide almayadan misafirleri gelcek nolcak blmiom
Vala canim dedigim gbi bu benik 5 ci denemem diger 4 unu baska doktora bunu baska doktorda yaptırdım. Hatta 63 kiloydim doktorun bize onerdigi tek sey kilo vereceksin dedi tuz seker yag uzakdur dedi inanin bn hayattadiyet yapamam . Doktor bize 3 ay vrrdi bn o ara yedigim herseye dikkt ettim spor yapamadim ama transfere 10 gun kala hrrgun yurudum 1 saat transfere giderken 56.7 ile gttim .ama 3 ay da doktor bize dim plus diye bitkisel bi hap onerdi 3 ay onu ictim bnde cikilota kisto vardi onun icin onermisti . Transfer oldum ama bu sefer icime dogdu olcak hocam dedim. Zaten arife gunu olmuştum transferi bide esimin tarafi almanyadan geldiler inanin oturmadım sadece ananas kabak cekirdego yedim hatta esimle küstüm bile :) :) ilaclar biliyorsunuz hormonlarımı biraz ucuruyo hatta strese girdim sonra dedimki kesin gene tutmadi altinci gun testi yaptim pozitif yani bn okadat ümidi kesmisimki pozitif i gorunce 10 kere baktım. Yani diyecegim o ki nasip kismet isleri bu islet belki yaptiklarim ise yaradi belkide vakti zamani buu zamandi canlarİnşallah inşallah saglıklı hamılelık geçir ve saglıkla dogur ıns.nasıl bir tedavı uygulamıstı dr unuz , lucrin le rahım dınlendırme mi ?