Bitki cayini bana hcbirini onermiyor doktor ..Arkadaşlar nasılsınız ,ben biyoenerjıye gittim ,kadınbana rahmin soguk ,cocuk tutunamıyo,rezene cayı iç reglin biter bitmes 15 gün dedi. Bitkiçayları gebelık düşünenlere yasak degılmıydu ? Napsamkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitki cayini bana hcbirini onermiyor doktor ..Arkadaşlar nasılsınız ,ben biyoenerjıye gittim ,kadınbana rahmin soguk ,cocuk tutunamıyo,rezene cayı iç reglin biter bitmes 15 gün dedi. Bitkiçayları gebelık düşünenlere yasak degılmıydu ? Napsamkı
Yok yaptrmaz oyle vala bn elimi sürmedim bayramda kendi yapti herseyi sagolsunKaynanan iş mi yaptırıyo .dikkat et kendine .hiçbirşey senden ve bebegınden onemli degıl .yapma iş güç
Canımçok sevındımkimbilir neler yasadınokadar denemede ,Allah güldürdu sonunda saglıkla gelsin,bizlere de dua et hamıle duası kabul olur.ilk 3-4 ay kımseye soleme gercek hayatta,nazar olmasın .masallahmasallah Allah ol dedi ve olduYok yaptrmaz oyle vala bn elimi sürmedim bayramda kendi yapti herseyi sagolsun
EvetMerhaba arkadaşlar size birşey sorucam aranızda Lucrin depot 3.75 3m kullanan var mı?
Lucrin Depot sonrası adet olmadan bana transfer yapılmıştıPeki sonrasında adet gecikmesi yaşadınız mı?
Lucrin Depot sonrası adet olmadan bana transfer yapılmıştı
Çikolata kistleri olanların hepsine mi yapılıyor geçici menapozLucrin Depot sonrası adet olmadan bana transfer yapılmıştı
Yok ben her ay günü gününe oluyorum sıkıntı olmadıBenim Haziranda Lucrini vurulduktan üç ay sonra 15 gün kala tüp bebeğe başladık adet olmadan yani. Ekimde Negatif sonuçlanınca ilaçları bıraktım iki gün sonra adet oldum. Fakat bu zaman oldu hala adet olmadım ya. İlaçda kullanmak istemiyorum. O yüzden size sorayım dedim. Sizde böyle sıkıntı oldu mu?
Çoğu kişide yapılıyor en iyi yöntemlerden biri bizde buÇikolata kistleri olanların hepsine mi yapılıyor geçici menapoz
Ne fark ediyo peki menapoz oluncaÇoğu kişide yapılıyor en iyi yöntemlerden biri bizde bu
Benimde olmuyo bende ilaç kullanıcam herhaldebeni 3 aylığına diye geçici menopoza sokmuşlardı.. Ben ilaç yardımıyla 6. ayda ancak regl olabilmiştim..
sonrasında hemen tedaviye başlamıştık..
Benimde olmuyo bende ilaç kullanıcam herhalde
Söylemiştim ilaç vereyim demişti ama ben ilaç kullanmak istemediğim için aramadım henüz. Ama bu gidişle ilaç kullanıcam galiba.Doktorun ile paylaş durumu yardımcı olacaktır.. Rabbim şifa versin cnm..
Söylemiştim ilaç vereyim demişti ama ben ilaç kullanmak istemediğim için aramadım henüz. Ama bu gidişle ilaç kullanıcam galiba.