Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Yok yaptrmaz oyle vala bn elimi sürmedim bayramda 🤣🤣🤣kendi yapti herseyi sagolsun
Canımçok sevındımkimbilir neler yasadınokadar denemede ,Allah güldürdu sonunda saglıkla gelsin,bizlere de dua et hamıle duası kabul olur.ilk 3-4 ay kımseye soleme gercek hayatta,nazar olmasın .masallahmasallah 🙏Allah ol dedi ve oldu

Benim Haziranda Lucrini vurulduktan üç ay sonra 15 gün kala tüp bebeğe başladık adet olmadan yani. Ekimde Negatif sonuçlanınca ilaçları bıraktım iki gün sonra adet oldum. Fakat bu zaman oldu hala adet olmadım ya. İlaçda kullanmak istemiyorum. O yüzden size sorayım dedim. Sizde böyle sıkıntı oldu mu?
Lucrin Depot sonrası adet olmadan bana transfer yapılmıştı

Benim Haziranda Lucrini vurulduktan üç ay sonra 15 gün kala tüp bebeğe başladık adet olmadan yani. Ekimde Negatif sonuçlanınca ilaçları bıraktım iki gün sonra adet oldum. Fakat bu zaman oldu hala adet olmadım ya. İlaçda kullanmak istemiyorum. O yüzden size sorayım dedim. Sizde böyle sıkıntı oldu mu?
Yok ben her ay günü gününe oluyorum sıkıntı olmadı

beni 3 aylığına diye geçici menopoza sokmuşlardı.. Ben ilaç yardımıyla 6. ayda ancak regl olabilmiştim..
sonrasında hemen tedaviye başlamıştık..

X