5 ay falan resveratrol ve omepa q10 kullandım doktorum önermişti 1 ay vinalac da kullandım transferde bıraktım hepsini. Bu arada sigara kullaniyodum transfere kadar birakamadim malesef. Ilk transferde 5ab olan embriyo cozulunce 5ba olmustu. Ama ikincisinde 5ab olan embriyo bozulmadı 5ab transfer edildi. Ilk transferde 40 dk tuvalete gitmedim ve kendimi çok kastım. Sonra kalkip gittim tuvalete. Ikincisinde 20 dk sonra sürgü istedim kalkmadım. Sonra tekrar istedim
kasmadım yani tutmak için. 2 saat sonra eve geldim. 5 kat merdiven çıktım. Evde de ilk 2 gün hariç surekli yatmadim. Yemegi masada yedim falan. 3. Günden sonra Igne icin hastaneye gittim yuruyerek ve 5 kat merdiven inip çıkarak. Ilkinde hic evden cikmamistim mesela. Igneleri kendim gobegime yapmistim. Kabak cekirdegi cok yedim.Aslinda nasip isi. Ben ilkinde tutmadığını biliyodum boşuna yatiyorum demiştim. Ama ikincisinde hissettim transferden önce bile olacak dedim. Eğer olmasaydı ameliyat olacaktım. Umudunuzu kaybetmeyin nolur. Ben çok ağlardım geceleri olmuyor napacam diye gerçekten vakti varmış.