Ozaman süper canımHepsi olmasi gereken araliklar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman süper canımHepsi olmasi gereken araliklar :)
Yumurta kalitesi ve transfer de tutması için çok iyi ve hacamat taYo denemedim
Simdilik bn diyetteyim bakalim icimdeki kotu toksinler bi atilsin gerisi nasip kismet isiYumurta kalitesi ve transfer de tutması için çok iyi ve hacamat ta
merhaba kaç cm çikolata kistiyle hamile kaldınız acaba bende lucrinle geçici menapozdayım eylülde dondurulmuş transfer olcak inşCnm bnde orta kalite embriyoyla lucrin tedavisiyle hamile kaldım ümidini kaybetme sakın
Hacamatı ne zmn yaptrcas,transfer oncesımıYumurta kalitesi ve transfer de tutması için çok iyi ve hacamat ta
2 cm di çikolata kistim canımmerhaba kaç cm çikolata kistiyle hamile kaldınız acaba bende lucrinle geçici menapozdayım eylülde dondurulmuş transfer olcak inş
Hacamat ise yariyormu peki cnmHacamatı ne zmn yaptrcas,transfer oncesımı
Canim tek taraflimiydi yoksa iki taraflimi. Bnde solda cikilota kisti sagda pko var bnmki ensom 3.5 cm idi2 cm di çikolata kistim canım
Tek tarafta idi canım benimCanim tek taraflimiydi yoksa iki taraflimi. Bnde solda cikilota kisti sagda pko var bnmki ensom 3.5 cm idi
Bnm iki taraftada var istw bide seninki kucukmus :)Tek tarafta idi canım benim
Yumurta toplama öncesi ve transfer öncesiHacamatı ne zmn yaptrcas,transfer oncesımı
Nerden bulcamki :)Yumurta toplama öncesi ve transfer öncesi
Hervyerdevvar ama güvenilir bulmak sirbben devletin açtığı poliklinikte dusunuyrymZordur hacamat bnde okudum iyi geliomus ozelikle cinde daha cok varmis
Anladim canim . Ya birde su var her insana hersey iyi gelmez . Mesela benim arkdasim prp yaptı tup bebege baslicalkken hamilr kaldi.burfa bi form da okudum bi kiz yaptrmis ise yaramamis . Biraz da nasio kısmet giriyor ise . Bnm suanda tek yaptığım sey duzenli ve saglikli beslenmek inan2 ay once tahlillerim cok yuksekti kanda yag cikti kolestrol cikti . 3 gun once tekrar yaptırdım bayagi düşmüş. En sağlıklı sey bnceduzenli beslenme ve spor . He tutunmayi etkilermi orasini bilemem rahimdeki kotu toksinleri atar belki saglikli bi yer haline gelebilir insallhHervyerdevvar ama güvenilir bulmak sirbben devletin açtığı poliklinikte dusunuyrym
Bana doktor tavsiye etti oylelikle gidicemAnladim canim . Ya birde su var her insana hersey iyi gelmez . Mesela benim arkdasim prp yaptı tup bebege baslicalkken hamilr kaldi.burfa bi form da okudum bi kiz yaptrmis ise yaramamis . Biraz da nasio kısmet giriyor ise . Bnm suanda tek yaptığım sey duzenli ve saglikli beslenmek inan2 ay once tahlillerim cok yuksekti kanda yag cikti kolestrol cikti . 3 gun once tekrar yaptırdım bayagi düşmüş. En sağlıklı sey bnceduzenli beslenme ve spor . He tutunmayi etkilermi orasini bilemem rahimdeki kotu toksinleri atar belki saglikli bi yer haline gelebilir insallh
Insallah olumlusonuc alirsin canim emeklerimizin karsiligini buluruz :)Bana doktor tavsiye etti oylelikle gidicem
İnşallah yaptıklarımızın karşılığını alırızInsallah olumlusonuc alirsin canim emeklerimizin karsiligini buluruz :)
Merhaba görünce yazmak istedim umudunu kaybetme benim de çift taraflı cikolata kistlerim vardı hatta solda 2 tane vardı. Yanlış hatırlamıyorsam soldakilerin toplamı 6 cm sağdaki 4.5 cmdi. Şimdi 29 haftalık hamileyim. Nasipse ekimde doğum var. Ilk transfer olmadi. Geçici menopozdan sonra dondurulmus embriyo transferi ile hamile kaldım. Ben de senin gibi çift taraflı olmasına üzülüp hiç olmayacak demiştim.ama yanılmışım. Lütfen umutsuz olma.
Bnm iki taraftada var istw bide seninki kucukmus :)