Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bnde orta kalite embriyoyla lucrin tedavisiyle hamile kaldım ümidini kaybetme sakınKizlar yarin doktora gidicem bakalim estrofeme baslicam . Bu 5 ci tup denemem olcak insallah bu seferki olur
Ama geriye kalan emriyolarim hep orta kalite .nasil olcak blmiyorum
Aaa gercektenmi allahim insallah artik bana fa nasip edr bmde cikilota kistleri var birde ondanma tutunma olmuyor açabaCnm bnde orta kalite embriyoyla lucrin tedavisiyle hamile kaldım ümidini kaybetme sakın
Bnm de var çikolata kisti lucrin baskıladığı için tutunma kolaylaşıo canım tuttu işte benimAaa gercektenmi allahim insallah artik bana fa nasip edr bmde cikilota kistleri var birde ondanma tutunma olmuyor açaba
Onlarin hepsini denedim bn :) bnde gene tutmadi ..bu 5 ci denemem olcak yarin doktora gidicem bakalimBnm de var çikolata kisti lucrin baskıladığı için tutunma kolaylaşıo canım tuttu işte benim
Canım bide bnm pgt yapıldı embriyom sağlam gldi onu transfer ettirdik oda onemli bi faktor inş tutar snn de kaliteye bnde çok takılıofum ama takılmamak gerekiomuşOnlarin hepsini denedim bn :) bnde gene tutmadi ..bu 5 ci denemem olcak yarin doktora gidicem bakalim
Akupunktur denedin mi hiçKizlar yarin doktora gidicem bakalim estrofeme baslicam . Bu 5 ci tup denemem olcak insallah bu seferki olur
Ama geriye kalan emriyolarim hep orta kalite .nasil olcak blmiyorum
Benimde beşinci gün 3ab tutmadiYa benmkime yalimadi galiba pgt falan sadece orta kalite 3aa idi kalitesi .bu pgt mi oluyi yani
Merhaba nasıl bir protokol uygulandı sise acaba ,kaç ay menopoza sokldunız ,kullandhınız ilaçlsr neler.cok tebrıkler saglıkla kucagına al ınsallah canımBnm de var çikolata kisti lucrin baskıladığı için tutunma kolaylaşıo canım tuttu işte benim
Yo denemedimAkupunktur denedin mi hiç
Saol canım lucrin kullandım 2 ay sonra dondurulmuş transferim olduMerhaba nasıl bir protokol uygulandı sise acaba ,kaç ay menopoza sokldunız ,kullandhınız ilaçlsr neler.cok tebrıkler saglıkla kucagına al ınsallah canım
Hayırlı olsun canım tedavın,guzel haberler ber ınsallahKizlar bn bugun gttim transfere baslancak estrofem verdi e2 50 cikmis .prolaktin 22, fsh 2.21, tsh 1.66 ,amh 10.07
İntralipid serum falan kullandınmı ,transfer sonrası onerılerın var mıSaol canım lucrin kullandım 2 ay sonra dondurulmuş transferim oldu
O serumde pek ise yaramiyor bana doktorum vermisti kullandim onda ise yaramadi ..ama tabik8 bilinmez belki baskasinda yararİntralipid serum falan kullandınmı ,transfer sonrası onerılerın var mı
Degerlerim nasil canim senceHayırlı olsun canım tedavın,guzel haberler ber ınsallah
Yok cnm kullanmadım sadece doktorumun verdiği estrofem prolutex ve corasprinimi duzenlii kullandım bol bol dinlendim arada yurudum o kadar ekstra bişey yapmadımİntralipid serum falan kullandınmı ,transfer sonrası onerılerın var mı
Hiç fikrim yok canım , benım bir yıl once olculmustu . Olmssı gereken aralıkları var galıba ,o sralıktaysa ıyı oluyorduDegerlerim nasil canim sence
Hepsi olmasi gereken araliklar :)Hiç fikrim yok canım , benım bir yıl once olculmustu . Olmssı gereken aralıkları var galıba ,o sralıktaysa ıyı oluyordu