Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Hervyerdevvar ama güvenilir bulmak sirbben devletin açtığı poliklinikte dusunuyrym
Anladim canim . Ya birde su var her insana hersey iyi gelmez . Mesela benim arkdasim prp yaptı tup bebege baslicalkken hamilr kaldi.burfa bi form da okudum bi kiz yaptrmis ise yaramamis . Biraz da nasio kısmet giriyor ise . Bnm suanda tek yaptığım sey duzenli ve saglikli beslenmek inan2 ay once tahlillerim cok yuksekti kanda yag cikti kolestrol cikti . 3 gun once tekrar yaptırdım bayagi düşmüş. En sağlıklı sey bnceduzenli beslenme ve spor . He tutunmayi etkilermi orasini bilemem rahimdeki kotu toksinleri atar belki saglikli bi yer haline gelebilir insallh

Bana doktor tavsiye etti oylelikle gidicem

Neler yapıyorsunuz kızlar , ben uc ay lucrın donemındeyım. Bu surecte diyet yapıyorum siz nabıyorsunuz ,adenomyosisli arkadsslar ozellıkle olumlu sonuclar alan var mı ınsallah

Bnm iki taraftada var istw bide seninki kucukmus :)
Merhaba görünce yazmak istedim umudunu kaybetme benim de çift taraflı cikolata kistlerim vardı hatta solda 2 tane vardı. Yanlış hatırlamıyorsam soldakilerin toplamı 6 cm sağdaki 4.5 cmdi. Şimdi 29 haftalık hamileyim. Nasipse ekimde doğum var. Ilk transfer olmadi. Geçici menopozdan sonra dondurulmus embriyo transferi ile hamile kaldım. Ben de senin gibi çift taraflı olmasına üzülüp hiç olmayacak demiştim.ama yanılmışım. Lütfen umutsuz olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…