Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama doneminde benimde bi ara kahverengi kanki gibi akintilar oluyordu kisti yillardir olmasina ragmen olmamisti hic o donem macun kullanmaya basladim gecmistiBenjm su lekelerim hakkinda bilgisi olan varmi 2 gundur yogun bi sekilde kahverengi akinti geliyor anlamadim. Yumurtlama donemi diyorlardi ama bu denli yogun olmasi korkuttu acikcasi benj .bugun doktora goruncem kistlerden oturu acaba
Benimde bi 2 gun yogun geldi sonra gtti ..doktora gttim altttan muayene etmedi sadece rahim kendini temizlio bazi donemler dedi .yumurtlama doneminde benimde bi ara kahverengi kanki gibi akintilar oluyordu kisti yillardir olmasina ragmen olmamisti hic o donem macun kullanmaya basladim gecmisti
olabilir neyse bari gecmis insan herseyi kafaya takar olduBenimde bi 2 gun yogun geldi sonra gtti ..doktora gttim altttan muayene etmedi sadece rahim kendini temizlio bazi donemler dedi .
Valahi oyle ya . Smdi inanilmaz yediklerime dikkt ediom tuzsuz yagsiz yemkler yapmaya basladim . Hepsini organik yapmaya calisyorum . Bakalim bnde 2 kere kimyasal gebelik olmustu doktorum bunun rahim icerisinde kmyasal maddeler oluyor yediklerimiz hep hormon bunlara dkkt etcksin dedi asla hazir gida yemek yok dedi. Suyu bile cam siseden icieksin dedi.olabilir neyse bari gecmis insan herseyi kafaya takar oldu
ne yiyip icicegimizi sasirdik dogal bisey de kalmadikiValahi oyle ya . Smdi inanilmaz yediklerime dikkt ediom tuzsuz yagsiz yemkler yapmaya basladim . Hepsini organik yapmaya calisyorum . Bakalim bnde 2 kere kimyasal gebelik olmustu doktorum bunun rahim icerisinde kmyasal maddeler oluyor yediklerimiz hep hormon bunlara dkkt etcksin dedi asla hazir gida yemek yok dedi. Suyu bile cam siseden icieksin dedi.
bende oldum cnm ilk igneden sonra 10 gun baya kanama olmustu hatta haftaya 3. ignemu olcam kist baya kuculduKızlarr 3 aylık menopoz dönemimin ilk ayındayım 20 gün önce iğne oldum. Ama regl oldum hem de yoğun şekilde kanamam oldu birkaç gündür. Menopozdayken regl olan var mı? Doktorum olabilir dedi yasmine başlattı bütün hormonlarım birbirine girmiş durumda......
Vala bn artik bahceden aliom kayinvalidem sagolsun ban bahceden topluyor herseyi veriýor bir sure boyle yapcam .. artik ne yapip ne yapmayacgimi sasirdim bilakis sizde oyledir ...2 yildir ugrasiyorum igneler haplar hormonlar sistim artik vucut odem oldu .smdi hcbir ilac kullanmiyorum sadece transfer icin ilac kullancam okadar .sebze yemege devam .tuzsuz yagsiz yapiom yemeklerimi tadi guzel olmuyor ama bi sure boyle yapicam .sizde deneyin hem saglik icin hem de bu surecte illaki faydasi olurne yiyip icicegimizi sasirdik dogal bisey de kalmadiki
evet hormonlardan vucut cok sisiyor maalesef insallah bu deneme tutarda kurtuluruz bu dertlerden yaVala bn artik bahceden aliom kayinvalidem sagolsun ban bahceden topluyor herseyi veriýor bir sure boyle yapcam .. artik ne yapip ne yapmayacgimi sasirdim bilakis sizde oyledir ...2 yildir ugrasiyorum igneler haplar hormonlar sistim artik vucut odem oldu .smdi hcbir ilac kullanmiyorum sadece transfer icin ilac kullancam okadar .sebze yemege devam .tuzsuz yagsiz yapiom yemeklerimi tadi guzel olmuyor ama bi sure boyle yapicam .sizde deneyin hem saglik icin hem de bu surecte illaki faydasi olur
Ins canim ins rabbim kmsenin kucağını bos bırakmasınevet hormonlardan vucut cok sisiyor maalesef insallah bu deneme tutarda kurtuluruz bu dertlerden ya
Oooh masallah vala :) inan bnde baştan onlari kullandim smdi hepsini biraktim vucutum ödem toplamıştı resmen smdi biraz daha iyiyim .vitaminlerde cok kilo aldiriyor insaniKızlar için rahatladı çok sağolun.. Ben de o kadar çok takviye+ilaç kullanıyorum ki. D vitamini, K vitamini, Biosteron, Omega 3, Koenzim Q10, Folik asit ve arı sütü. Sapıtıcam yakında :) Bi de yasmin başladım şimdi. Şaştı iyice hormonlar. Tiroid hastasıyım bi de.
Eylülde opum var o zamana dek bi umut işe yarar diye kullanıyorum aynen ödem oldu çok bende de ameliyattan sonra menopozda şişmiş gibi hissediyorumOooh masallah vala :) inan bnde baştan onlari kullandim smdi hepsini biraktim vucutum ödem toplamıştı resmen smdi biraz daha iyiyim .vitaminlerde cok kilo aldiriyor insani
İğnen 3 aylık iğnemi ,yoksa her ay bir ıgne vurularak 3 ay mı menopoza gırceksın ? Bende gecıcı menepozdayımKızlarr 3 aylık menopoz dönemimin ilk ayındayım 20 gün önce iğne oldum. Ama regl oldum hem de yoğun şekilde kanamam oldu birkaç gündür. Menopozdayken regl olan var mı? Doktorum olabilir dedi yasmine başlattı bütün hormonlarım birbirine girmiş durumda......
3.iğne sonrası regl oldugunda mı transfer surecı baslayacak?bende oldum cnm ilk igneden sonra 10 gun baya kanama olmustu hatta haftaya 3. ignemu olcam kist baya kuculdu
yok hic regl olmadan transfer olcak3.iğne sonrası regl oldugunda mı transfer surecı baslayacak?
İğnen 3 aylık iğnemi ,yoksa her ay bir ıgne vurularak 3 ay mı menopoza gırceksın ? Bende gecıcı menepozdayım