Geçmiş olsun canım inşaallah zamanla azalırBnde siskinlik ara da oluo oluyor ama adetlerim cok agrio feci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım inşaallah zamanla azalırBnde siskinlik ara da oluo oluyor ama adetlerim cok agrio feci
Ona doktor karar verir canim herkezin sureci farkli bnq 3 aylik vermisti mesela 3 ay dolduktan sonra hemen basladi tedaviye ama bn adet olamadkm hemen doktor bana ader sokturucu verip baslamistim belki sanada oyle yaparSelam kizlar lucrin 2 aylik etki bitti 30 gun olcak yarin hasta olmadim doktora gidicem 30 gun hastaolmazsan gel tupbrbek tedavisine baslicaz dedi. Surecle alakali hicbisey bilmiyorum.sizler ne durumdasiniz lucrinden snda tupbrbek igneleri mi oluyor tekrar
Canim ya benm cok moralim bozuk bende baslariz sanmistim doktora gittin bugun rahim tabakasi ince cikti progesteron ve e2 testi yaptirdi e2 19 cikti yarinki diger test sonucun gore baslayip baslamama karari verecek bu sekilde bebek tutunmazmsyani ben ameliyat oldum fln rahmde hic soryn yiktu nerden cikti ben anlamadmOna doktor karar verir canim herkezin sureci farkli bnq 3 aylik vermisti mesela 3 ay dolduktan sonra hemen basladi tedaviye ama bn adet olamadkm hemen doktor bana ader sokturucu verip baslamistim belki sanada oyle yapar
Hadi ya onun icin ne yapılıyormuş pekiCanim ya benm cok moralim bozuk bende baslariz sanmistim doktora gittin bugun rahim tabakasi ince cikti progesteron ve e2 testi yaptirdi e2 19 cikti yarinki diger test sonucun gore baslayip baslamama karari verecek bu sekilde bebek tutunmazmsyani ben ameliyat oldum fln rahmde hic soryn yiktu nerden cikti ben anlamadm
Bilmiyorum ki e2 ve progesteron bakti e2 19 cikmisti lucrinden dolayi da olabilir sanirim tupbebek yapilmayip rahim duvarini kalinlastirmaya caliscak ki onceden boyle bisey yoktu cok uzuldum direkt ignelere baslarim diyodum bugun progestonun sonucunu alip arayip baslayip baslamayacagimiza karar verecek. sen ne durumdasin canimHadi ya onun icin ne yapılıyormuş peki
e2 bana hic bakilmadi bu son transferimde sadece alttan rahim kalinligina bakilfi bu benim 2.ci.tup brbrk doktoru degistirisim.digrr doktorum hep bakmisti ama e2 nin ne tahlili oldugunu tam bilemiyorum . Bn suanda beklemediyim 3 ay sonra transfer olcamBilmiyorum ki e2 ve progesteron bakti e2 19 cikmisti lucrinden dolayi da olabilir sanirim tupbebek yapilmayip rahim duvarini kalinlastirmaya caliscak ki onceden boyle bisey yoktu cok uzuldum direkt ignelere baslarim diyodum bugun progestonun sonucunu alip arayip baslayip baslamayacagimiza karar verecek. sen ne durumdasin canim
Canim bak baska form da okufim smdi doktorum bana PRP tavsiye etti ama bnmde suanda o konu hakkinda bilgim yok ackcasi az once okudum bi kiz yazmis rahim inceligi , menopoz, tup bebek basariziliklarinda prp uygulaniyormus .istersen arastir bnada doktorum dedi .yaptiranlar etkisi buyukmusBilmiyorum ki e2 ve progesteron bakti e2 19 cikmisti lucrinden dolayi da olabilir sanirim tupbebek yapilmayip rahim duvarini kalinlastirmaya caliscak ki onceden boyle bisey yoktu cok uzuldum direkt ignelere baslarim diyodum bugun progestonun sonucunu alip arayip baslayip baslamayacagimiza karar verecek. sen ne durumdasin canim
Selam cnm evet benm doktorumda yapiyo onu. Dun doktor e2 ve peogesteron hoemonlarmin sonuclarni cok olumlu buldu. Tedaviye basladik.dun 1. Gunumdu kan alindi. Gonal f menogon ve cetrocide igne vuCanim bak baska form da okufim smdi doktorum bana PRP tavsiye etti ama bnmde suanda o konu hakkinda bilgim yok ackcasi az once okudum bi kiz yazmis rahim inceligi , menopoz, tup bebek basariziliklarinda prp uygulaniyormus .istersen arastir bnada doktorum dedi .yaptiranlar etkisi buyukmus
Selam canim dun soktorum e2 ve progesteron aonucumu olumlu buldu. Endometrium 3 mm . 5 adet folikul var 10 ile 12 mm arasi. Tedaviye basladi. Lucrinden dolayi bu sekildeymis. Baskiladigimiz iicn dedi. Dun gonal f ve cetrocide igne vuruldum. Bugunde gonal f cetrocide ve menogon igne vuruldum. Yarn sabah kontrol var ultradona gircem ve ignelern kacina ne kdr deva edecegime karar verilcek ptesi veya carsamba gibi iyi giderse yumurta toplama olcakmis kismet. Cok sevindm ama tedavi yarim kalmadigi icin. Senin durumun nasil. Bu arada hic bi arkds sureci paylasmiyorCanim bak baska form da okufim smdi doktorum bana PRP tavsiye etti ama bnmde suanda o konu hakkinda bilgim yok ackcasi az once okudum bi kiz yazmis rahim inceligi , menopoz, tup bebek basariziliklarinda prp uygulaniyormus .istersen arastir bnada doktorum dedi .yaptiranlar etkisi buyukmus
Oo iyimis canim hadi hakkinda hayirlisi .bnde 2 ay beklemedeyim suanda doktorun verdigi bitkisel ilaca basladim . O ara yediklerime dikkt ediyorum . Ramazan dolasiyla spor yapamiom ona da baslamam lazm ama calistigim icin vaktim olmuyor acikcaci . Ama evde bisiklet var onu cevirmeye calisiom . Bakalim surec nasil ilerleyecek 2 ay sinra gtcem tekrarSelam cnm evet benm doktorumda yapiyo onu. Dun doktor e2 ve peogesteron hoemonlarmin sonuclarni cok olumlu buldu. Tedaviye basladik.dun 1. Gunumdu kan alindi. Gonal f menogon ve cetrocide igne vu
Selam canim dun soktorum e2 ve progesteron aonucumu olumlu buldu. Endometrium 3 mm . 5 adet folikul var 10 ile 12 mm arasi. Tedaviye basladi. Lucrinden dolayi bu sekildeymis. Baskiladigimiz iicn dedi. Dun gonal f ve cetrocide igne vuruldum. Bugunde gonal f cetrocide ve menogon igne vuruldum. Yarn sabah kontrol var ultradona gircem ve ignelern kacina ne kdr deva edecegime karar verilcek ptesi veya carsamba gibi iyi giderse yumurta toplama olcakmis kismet. Cok sevindm ama tedavi yarim kalmadigi icin. Senin durumun nasil. Bu arada hic bi arkds sureci paylasmiyor
Rabbim insallah butun emeklerimizin karsiliginda bize bi yavru nasip eder. Bugun yine doktordaydim stn hergun gidiyorum 3 igne oluyorum. Gonal f menogon cetrocide. Rahim ince cikti yine 5 mm olmus. Yumurtalrda buyumus ama az tabi 4 yumurta var. Ignelere devam edip pazargesi catlatma ignesini vurcak. Sonrasnda yumurta toplayip dondurcak trabsfer bu sekilde olmaz dedi ben yine kotuyum yoktan yere bu rahim incelik kalinlik mevzusu ciktiOo iyimis canim hadi hakkinda hayirlisi .bnde 2 ay beklemedeyim suanda doktorun verdigi bitkisel ilaca basladim . O ara yediklerime dikkt ediyorum . Ramazan dolasiyla spor yapamiom ona da baslamam lazm ama calistigim icin vaktim olmuyor acikcaci . Ama evde bisiklet var onu cevirmeye calisiom . Bakalim surec nasil ilerleyecek 2 ay sinra gtcem tekrar
Ala ala niye oyle olduki üzülme ya bi yumurtalar toplansim bakalim o ara prp yaptr istersen rahim inceligi icin demistim sana galiba .bnde tutunmasi icin yaptrcam.. ins ise yarar. Baska formda okumustim kizin birisinde ise yaramis hc hamile kalamazsim demisler normal yolla kalmis bideRabbim insallah butun emeklerimizin karsiliginda bize bi yavru nasip eder. Bugun yine doktordaydim stn hergun gidiyorum 3 igne oluyorum. Gonal f menogon cetrocide. Rahim ince cikti yine 5 mm olmus. Yumurtalrda buyumus ama az tabi 4 yumurta var. Ignelere devam edip pazargesi catlatma ignesini vurcak. Sonrasnda yumurta toplayip dondurcak trabsfer bu sekilde olmaz dedi ben yine kotuyum yoktan yere bu rahim incelik kalinlik mevzusu cikti
Amin inşaallahKızlar bugün transfer oldum hayırlısıyla tutunur inş
Hadi bakalim canim . Ins ya :) dua oku ya musavvir hepKızlar bugün transfer oldum hayırlısıyla tutunur inş
Çok heyecanlı evet ediyrum ya musavvir ya mucib ya ya halikHadi bakalim canim . Ins ya :) dua oku ya musavvir hep
Ben hergun okuyorum bakalim .banada ya haliku ya bariu ya musavviru oku ded8ler okuyorum ins hep duayla :)Çok heyecanlı evet ediyrum ya musavvir ya mucib ya ya halik
İnşallah kabul olur dualarımız ... Benim bugün adet ağrısı oldu 7.gun normal miBen hergun okuyorum bakalim .banada ya haliku ya bariu ya musavviru oku ded8ler okuyorum ins hep duayla :)
İnşallah kabul olur dualarımız ... Benim bugün adet ağrısı oldu 7.gun normal mi