Yok canim hamile kalinmaz zaten yumurtaların catlmasini engellio lucrin.bnde bugun tekrardan tup bebege basladim gonalf ile lucrin kullancam . Lucrini 4 gun sonra yumirta catlmasin diye hemen .bu 4 cu tup bebek denemem insallah bu yolda rabbim bizi hayirlara cikarir .mLucrin sırasında hamile kalınır mı .yani adet gormeden folikül görülebiliyo sonucta merak ettim
Canım ben günde bir tane incir yedim. OMEGA3 aldım, vitamin,arı sütü, balık yedimKizlar ben 3 gun once tekrardan tup bebege baslasim gonalf 225 vuruluom :) simdi silbaştan baslamak cok garip ya yumurtlarinim kalitesi acisindan onerdiginiz veya duydugunuz bisiler var mi yemek icin ne gbi urunler yumurtamin kalitesini artırabilir mesela.bi arkdasimin hurma demis
Ama üç ay kullanınca tam etki ediyormuşAa bndese ari sutu ve poleni var iyi gelir mi
Evet iyi gelirAa bndese ari sutu ve poleni var iyi gelir mi
Kızlar grup çok sessiz herkes yarım mi bıraktı tedaviyi
[/QUOTE
Vala bazen unutuyom canim bn kadinlar klubune girmeyieskiden bildirim geliyordu smdi gelmiyor. Bn tup bebeğe telrar basladim gonalfin tam 8 ci gunundeym smdi doktordan geldim yumurtalarima bakti pazartesi tekrar bakcak carsamda opu olabilir dedi . Ilk tup bebegimde sank8 agrim hic olmazdi ama bunda 2 gundur sol tarafimda agri var ya iyimi kotumu anlamadim . Sanki hamileyimde icimde bebek var saga sola donemiom .doktor zaten hareketlerine dikkt et egilip dogrulurken dedi . Sizdeee boyle agrilar oldumu .sanki ilk defa tup bebek deniyor gbiyimhalbuki bu 4 cu olcak ama hatirlamiom . Ari poleni ve sutunu icmedim bisey olur diye doktor da tavsiye etmedi zaten doktorlar boyle seyleri pek tavsiye etmez
Sen kullandinmi canimEvet iyi gelir
Hala kullaniyorum gelisme varSen kullandinmi canim
Bende zaten pko var o yuzdem yumurta gelişmede sorun yokHala kullaniyorum gelisme var
Ay benimde yarin opu var korkuyom bu ikinci yumurta toplamam olcak ama ilkinde agrim olmamisti hafif ohss olmustjm .ama bu daha agir geciyor suanda midem bulanio iyice sistim 20 den fazla yumurtam varmis doktor hemen transfer yapmicam dedi bi dahaki aya kalsin dedi. Cnki 15 den fqzla yumurta olunca ohss olma riski varmis smdi ondan korkuyorum acikcasi ohss olurmuyum diye smdiden telas sardı bni .ilkini bilmiyordukama smdi butun sureci bildiğimicin acikcasi korkuyorum.sizinde yumurta buyutme surecinde agriniz mide bulantiniz oldumuKızlar yumurta toplandı embriyo donduruldu rahîm dinlendirme olarak geçici menopoz döneminde yim ya ... iğne vurulduktan 20 gün sonra kontrol var gittiğimde uygunsa transfer dedi hemen mi transfer edilecek yoksa kaç hafta ilaç kullanılacak ve transfer edilecek bilginiz var mi
Benim az çıkmıştı 8 yumurta ama hafif ohss geçirmiştim 4 gün sürdüAy benimde yarin opu var korkuyom bu ikinci yumurta toplamam olcak ama ilkinde agrim olmamisti hafif ohss olmustjm .ama bu daha agir geciyor suanda midem bulanio iyice sistim 20 den fazla yumurtam varmis doktor hemen transfer yapmicam dedi bi dahaki aya kalsin dedi. Cnki 15 den fqzla yumurta olunca ohss olma riski varmis smdi ondan korkuyorum acikcasi ohss olurmuyum diye smdiden telas sardı bni .ilkini bilmiyordukama smdi butun sureci bildiğimicin acikcasi korkuyorum.sizinde yumurta buyutme surecinde agriniz mide bulantiniz oldumu
Bnde digerinde orta gecirmistim bnde 23 yumurta ckmis kizlar suanda iyiyim agrim cok hafif var ilacta yazmamis doktor diğerdoktorum ilac yazmıştı mesela antipiyotik falan cetrotide bu hic yazmadiBenim az çıkmıştı 8 yumurta ama hafif ohss geçirmiştim 4 gün sürdü
Ben doktoruma sormuştum bu kürleri ilaçlarla ters etki yapabilir sakın farklı bişey yapma dedi. Ama transferden yaklaşık 3 ay önce doktoruma da danışarak solgarın resveratrol diye bir antioksidanına başlamıştım, pozitif sonuç alana kadar kullandım. Çikolata kisti olup uzun zamandır tüp bebekle uğraşan ve sonunda bu ilacı kullanıp hamile kalan birinden duymuştum. Ben de araştırdım yurt dışında bununla alakalı araştırmalar varmış, çikolata kistinin zararlı etkilerini azalttığı düşünülüyor. Zaten çok kuvvetli bir antioksidan. Ben de 5.tüp denemem de lucrinle geçici menapoz, intralipid serum tedavisi ve resveratrol kullanarak çok şükür hamile kaldım. Sizlerde duymuş olun, bir araştırın belki sizlere de faydası olur diye tekrardan yazıyorum buraya.geçici menopoz sırasında hayıt,soğan suyu ,aslan pençesi yada incir kürü gibi bitkisel şeyler kullanıyomusunuz?zaman kaybetmemek adına kullanmak istiyorum ancak hormonlara kötü etkisi olur diye korkuyorum.
Coenzim,promotil women , omega 3, d vit,b12 kullanıyorum.teatrio da ekledi doktor ona da baslıcam.arı sütü de içiyorum.haftada bi kac kez ev yapımı yoğurt içine üzüm çekirdeği ,maca, bugday cim tozu, ruseym ekleyip tuketiyorum.probiyotik hapta kulkanıyorum. İki cikolata kisti bi basit kist var.hiç folikül görünmüyo.2.iğnemi oldum bu arada bitkisel bişeler de mi kulkansam diyorumBen doktoruma sormuştum bu kürleri ilaçlarla ters etki yapabilir sakın farklı bişey yapma dedi. Ama transferden yaklaşık 3 ay önce doktoruma da danışarak solgarın resveratrol diye bir antioksidanına başlamıştım, pozitif sonuç alana kadar kullandım. Çikolata kisti olup uzun zamandır tüp bebekle uğraşan ve sonunda bu ilacı kullanıp hamile kalan birinden duymuştum. Ben de araştırdım yurt dışında bununla alakalı araştırmalar varmış, çikolata kistinin zararlı etkilerini azalttığı düşünülüyor. Zaten çok kuvvetli bir antioksidan. Ben de 5.tüp denemem de lucrinle geçici menapoz, intralipid serum tedavisi ve resveratrol kullanarak çok şükür hamile kaldım. Sizlerde duymuş olun, bir araştırın belki sizlere de faydası olur diye tekrardan yazıyorum buraya.
Ben de hayıt otu ve aslan pençesi kullanıcaktm doktoruma sordum kesinlikle bitkisel kürler şuan kullanma ilaçlarla birlikte ters etki yapabilir dedi. Geçici menapozla östrojeni baskılamaya çalışıyoruz ama soğan suyu, hayıt vs östrojen arttıran bitkiler bunu düşününce gerçekten bana da mantıksız geldi. Siz de kullanmak istiyorsanız bile doktorunuza danışın.Coenzim,promotil women , omega 3, d vit,b12 kullanıyorum.teatrio da ekledi doktor ona da baslıcam.arı sütü de içiyorum.haftada bi kac kez ev yapımı yoğurt içine üzüm çekirdeği ,maca, bugday cim tozu, ruseym ekleyip tuketiyorum.probiyotik hapta kulkanıyorum. İki cikolata kisti bi basit kist var.hiç folikül görünmüyo.2.iğnemi oldum bu arada bitkisel bişeler de mi kulkansam diyorum