Ben doktoruma sormuştum bu kürleri ilaçlarla ters etki yapabilir sakın farklı bişey yapma dedi. Ama transferden yaklaşık 3 ay önce doktoruma da danışarak solgarın resveratrol diye bir antioksidanına başlamıştım, pozitif sonuç alana kadar kullandım. Çikolata kisti olup uzun zamandır tüp bebekle uğraşan ve sonunda bu ilacı kullanıp hamile kalan birinden duymuştum. Ben de araştırdım yurt dışında bununla alakalı araştırmalar varmış, çikolata kistinin zararlı etkilerini azalttığı düşünülüyor. Zaten çok kuvvetli bir antioksidan. Ben de 5.tüp denemem de lucrinle geçici menapoz, intralipid serum tedavisi ve resveratrol kullanarak çok şükür hamile kaldım. Sizlerde duymuş olun, bir araştırın belki sizlere de faydası olur diye tekrardan yazıyorum buraya.
[/QUOT
Bende kullandim intralipid serum ama hic bir faydasi olmamisti. Ya bide nasip esleri
Bnm diger doktorum hep tahlil yapardi e2 bakardi ohss oldummu bakardi opu sonrasi ilac yazardi . Smdi prof tayfun alper e gttim belki duymusunuzdur. bugun opu oldum hcbir ilac tahlil yapmiyor anlamadim gtti agrin olursa parol ic dedi. Diger doktor sa ohss olmim diye ne ilaclar yazmisti hatta en son protein agirlikli bi serum vermisti hemen ohsa olmami engelledi . Adaminda bayagi hastasi var
sizxe gariplik yokmi