Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Bende cikolata kisti vardı öncesınde menepoz vitamin takvıyesı yapıldı gecen haftada toplama oldu 2 adet 2ab orta kalite embriyo oluştu inşallah hayırlısıyla devamı gelir hepimizin okudugum ve arastırddıgım kadarıylada dinlenmiş rahimde tutunma daha iyi oluyo öbür türlü hormon üstüne hormon ve transferdeki yeni ilaçlardada vucut kabul etmeyebilir hayırlı olur umarım hepimiz için
Bendede var bu çikolata kisti

3 aylık lucrin depot kullanıp ne kadar süre sonra adet gördünüz ? Aranızda bilgi verebilecek birivarmı acaba

Selam bende yeniyim burada bu 3 aylık lucrin bende kulladım kasım aralık ocak seklinde gecen haftada opu yapıldı progesteronum 1.46 cıktıgı ıcın transfer yapılmadı donduruldular siz ne zaman regli olmuştunuz bu gecici menepozun etkisinden kurtulmaya basladım uykusuzluk ve ates basması cok fazlaydı bunları atlattım sayılır ama regli gelmiyor agrı cok fazla ama gelen giden yok ☹️
Vala canim benim aradan 9 ay gecti hemen unuttum vala nasil oldugunu :) bana da 3 aylik bi igne vurulmustu pesine adet sokturucu verip adet görmüştüm 1 cm yakin kistlerim de kuculme olmustu .pesine hemen yumurta toplandi .ohss oldum .3 ay ara verildi transfer oldum ama tutmadi . 3 tup bebek evresi gecirdim ne yazikki hepsi negatifle sonuclandi .smdi herseyi biraktim hayit suyi iciyorim bu ay 2 gunde bi iliski denedim bakalim .olmadi tekrar baslicam tup bebege ..

Ben de de hem sag hem solda var fakat bi taraf cikilota kisti bi taraf pko varmis bnde ..benim isim daha zor açıkçası

:KK43:( benimde iki taraflı kist var laparoskopi olmuştum daha önce tabi tekrarladı gene ve tüpler hidroselfinks oldugundan baglantı kesildi tüp bebegede basladık 2 yumurtam donduruldu ancak buseferde progesteron 1.46 cıktı buda yuksekmıs o yüzden suan bekliyorum 12 gun oldu agrı var adet yok acıkcası adet söktürücüde almak istemiyorum tekrar hormon sonucta kendiliğinden olurmu diye bekliyorum bende

:KK43:( benimde iki taraflı kist var laparoskopi olmuştum daha önce tabi tekrarladı gene ve tüpler hidroselfinks oldugundan baglantı kesildi tüp bebegede basladık 2 yumurtam donduruldu ancak buseferde progesteron 1.46 cıktı buda yuksekmıs o yüzden suan bekliyorum 12 gun oldu agrı var adet yok acıkcası adet söktürücüde almak istemiyorum tekrar hormon sonucta kendiliğinden olurmu diye bekliyorum bende
Bnde gec olurum diye doktor vermisti adet sokturucu o yuzden hemen olmustum . Vala cok zor su surecler canim bnde surekli boyle care ariyorum. Nette arastrma yapiyorim kafami toplim diyorum bakmicam diyorum internete elim gene gidiyor bakiyorm. Bakalim bn 2 aydir hayit suyu iciyorim mesela amh degerim 10.03 iken cok yüksekti bu ay 5.42 dusmus ca125 degerim 145 iken simdi 40 a kadar dustu belkide ise yaradi mesela 35 gunde adet olurken bu ay 4 gun one geldi ve agrim olmadi belkide ise yarar ..smdilik dogal denicem olmadi tekrar tup bebege baslicam

Haklısın İnşallah hayırlısıyla saglıklı evlatlarımıza kavuşuruz en kısa zamanda cok zor zamanlar

Rabbim ol derse hiçbir hastalığın önemi kalmaz sabır dua bekleyiş bize kalan:dua:
Aynen oyle canim biz sadece sureci bilemiyoruz ama bnce en buyuk engel stres ve kafamiza takmamiz. Ilişki sirasinda bile kafaniz ona odakli yapiyoruz bn oyleyim mesela ..tamam diyorum o anda düşünme çocuk olayini diyorum ama beyin ona odakli yani . Birde beslenme spor ve stres bunlarin 3 nu yapabilsek ben eminim olacak . Bn bu tup bebek döneminde 5 kilo aldim mesela hormonlar kilo aldrmaz dio doktorlar fakat bn inanmiyorum. Hepsiyle birlikle birde stres olunca malesef olmuyor . O yuzden azcik kafamizdan atabilsek

Aynen oyle canim biz sadece sureci bilemiyoruz ama bnce en buyuk engel stres ve kafamiza takmamiz. Ilişki sirasinda bile kafaniz ona odakli yapiyoruz bn oyleyim mesela ..tamam diyorum o anda düşünme çocuk olayini diyorum ama beyin ona odakli yani . Birde beslenme spor ve stres bunlarin 3 nu yapabilsek ben eminim olacak . Bn bu tup bebek döneminde 5 kilo aldim mesela hormonlar kilo aldrmaz dio doktorlar fakat bn inanmiyorum. Hepsiyle birlikle birde stres olunca malesef olmuyor . O yuzden azcik kafamizdan atabilsek
Bende inanmıyorum kilo aldırıyor bende 3 kilo aldım tüp Bebek ignelerjnden belki de kullandığımız vitamin omega iştah açıyor bilemiyorum rejimdeyim transfer olana kadar

Kesinlikle bencede kilo aldırıyor ben sormustumda vitaminlerin aldırdıgını söylemişlerdi kaldıki gunde 3 lt su içiyorum hareket halindeyim yediğimede dikkat ediyorum zor veriyodum 5 kiloda ben aldım ama dun aksam da şansa adet oldum menepozdan 3,5 ay sonra inşallah biraz kiloda gider yarında muayenem var inşallah guzel haberler alırız Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kesinlikle bencede kilo aldırıyor ben sormustumda vitaminlerin aldırdıgını söylemişlerdi kaldıki gunde 3 lt su içiyorum hareket halindeyim yediğimede dikkat ediyorum zor veriyodum 5 kiloda ben aldım ama dun aksam da şansa adet oldum menepozdan 3,5 ay sonra inşallah biraz kiloda gider yarında muayenem var inşallah guzel haberler alırız Allah yardımcımız olsun hepimizin
Benimde bugun muayenem var saat 3 te bakalim kistlerim ne durumda eger ader olursam bu ay tup bebege baslicam :) bn de kilo aldim smsi veremiyorum ey gido eskidem kilo almak neler yapardım 49 kiloydum sundan 5 yil omce simdi 64 oldum gobek ve bel cevremde var agirlikli birde yüzüm sisiyor surekli ne yapmak gerekiyor acana

Benimde bugun muayenem var saat 3 te bakalim kistlerim ne durumda eger ader olursam bu ay tup bebege baslicam :) bn de kilo aldim smsi veremiyorum ey gido eskidem kilo almak neler yapardım 49 kiloydum sundan 5 yil omce simdi 64 oldum gobek ve bel cevremde var agirlikli birde yüzüm sisiyor surekli ne yapmak gerekiyor acana

Benimde tam olarak öle bana akdeniz diyetini önermişti doktor tavsiye ederim bol su ve yeşillik ye canım

Benimde tam olarak öle bana akdeniz diyetini önermişti doktor tavsiye ederim bol su ve yeşillik ye canım
Evet canim bana da sebze ağırlıklı beslen dedi doktorum ama bn ne yazikki yapamdim yapamıyorum:KK43: heralde adet olcam kasik agrim bel agrim basladi bu ay da bisey olmadi .buyuk ihtimal 4 cu tup bebege baslicam nasip olursa

Lucrin sırasında hamile kalınır mı .yani adet gormeden folikül görülebiliyo sonucta merak ettim

X