Bnde anlamadim 25 ci gün deyim bu seferde 3 gündür hiç çizgi yok aman bi ovulasyon testi işini de sevmedim.doktora ne dicem canım zaten adet 2 ci gunu gtcem doktora cagormistiBir dahaki ay tekrar dene yine aynı olursa doktora danış derim . Belki bu aya özel böyledir bilemedim
Hiç atlamadan hergün aynı saatte yaptın mı cnm?Bnde anlamadim 25 ci gün deyim bu seferde 3 gündür hiç çizgi yok aman bi ovulasyon testi işini de sevmedim.doktora ne dicem canım zaten adet 2 ci gunu gtcem doktora cagormisti
Geç başlamış olabilirsin teste tatlım belki yumurtlamanın sonuna denk geldi testler ondan öyle çıktı diye dedim. Doktora ovülasyon testlerinin fotoğraflarını göster günleri yazıyo zaten bir dorun varsa fikir verir doktoraBnde anlamadim 25 ci gün deyim bu seferde 3 gündür hiç çizgi yok aman bi ovulasyon testi işini de sevmedim.doktora ne dicem canım zaten adet 2 ci gunu gtcem doktora cagormisti
Yaptim her sabah 9 9 bucukHiç atlamadan hergün aynı saatte yaptın mı cnm?
Adetten 5 gün sonra hemen basladim ama anlamadim aha bugün 26 ci gün yapmadim ya artıkGeç başlamış olabilirsin teste tatlım belki yumurtlamanın sonuna denk geldi testler ondan öyle çıktı diye dedim. Doktora ovülasyon testlerinin fotoğraflarını göster günleri yazıyo zaten bir dorun varsa fikir verir doktora
senede 1-2 defa yumurtlamadığımız oluyormuş öyle bir aya denk gelmiş olabilir, bir de ovu testleri öğleden sonra daha güzel sonuç veriyormuş, testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azalt idrar yoğunlaşsın bir dahaki ay da öyle dene canım. Bakalım ne zaman adet olacaksın?Yaptim her sabah 9 9 bucuk
Aynen adetini bekliyorum artık daha henüz olmadım bu seger öğleden sınra yapcam testide anlamadim artik hatamı veriosenede 1-2 defa yumurtlamadığımız oluyormuş öyle bir aya denk gelmiş olabilir, bir de ovu testleri öğleden sonra daha güzel sonuç veriyormuş, testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azalt idrar yoğunlaşsın bir dahaki ay da öyle dene canım. Bakalım ne zaman adet olacaksın?
Bende kist vardı mesela 3 aylık menopoza sokmuştu beni hatta kistlerimde bayagi bi kuculme olmuştu kistler küçükdukten sonra tüp bebeğe başlamıştım ama 3 tüp bebek de başarısız oldu ne yazıkkiYa kızlar bişey sorucam doktorunuz neden geçici menopoza sokmak istedi sizi problem neydi bide adetin kaçıncı günü bu menopoz ilaçlarını kullanmaya başladınız bendede adenimiyozist var doktorum bu ay transfer yapalım olmazsa geçici menopoz dedi ama hiç bi bilgim yok
Evet canım adet döneminde yüksek çıkıyorKızlar geçenlerde ca125 50 ckmisto smdi 1 ay sonra 110 yükselmiş niye öyle oldu adet dönemindeyim acaba onunda etkisi oluyormu
Canım bn zaten 34 35 günde bi oluyorum hep uzar benim 4 5 gün. Mesela bu ay 35 ci gunde adet oldum.bu doktoru da degiscem ya pek cikilota kistinden anlamıyor. Amh değerin 10.02 çıktığı halde gördüğüm en güzel yumurta degeri diyor .pko da var bu arada bnde diyorki pkodan diye .Mesela diğer doktoruma gösterdim amh cokyüksek dedi buda engel halifeliğe diyor.arkadas bnde hem pko hem cikolata birde rahim tersliği var bn anlamadim nasıl hamile kalca M . Bu cikilota kistlerinde rahim tersliği çok olurmuş yapışıklık yapio rahmi ters ceviriyormus. Ama benimki doğurtanmis. Bn nasıl bi yol izlicem artık anlamadim doktorlar rahim tersligune hc bir demiyor mesela engel değil diyorlar eski kadınlar engek diyorEvet canım adet döneminde yüksek çıkıyor
Adet bittikten 2 hafta sonra baktır. Sen kaç gün sonra adet oldun bu arada?
Demekki senin 21.gün filan çatlamış yumurta ovu testinin 20.gün filan pozitif çıkması gerekliydi. Yakalayamamıştın ya ondan sordum. Pco in tek çare şeker, un, hazır gıdalar bunları tamamen hayatından çıkarman, egzersiz yapman. Bir de glifor tarzı ilaçlar çok iyi geliyor pco yaCanım bn zaten 34 35 günde bi oluyorum hep uzar benim 4 5 gün. Mesela bu ay 35 ci gunde adet oldum.bu doktoru da degiscem ya pek cikilota kistinden anlamıyor. Amh değerin 10.02 çıktığı halde gördüğüm en güzel yumurta degeri diyor .pko da var bu arada bnde diyorki pkodan diye .Mesela diğer doktoruma gösterdim amh cokyüksek dedi buda engel halifeliğe diyor.arkadas bnde hem pko hem cikolata birde rahim tersliği var bn anlamadim nasıl hamile kalca M . Bu cikilota kistlerinde rahim tersliği çok olurmuş yapışıklık yapio rahmi ters ceviriyormus. Ama benimki doğurtanmis. Bn nasıl bi yol izlicem artık anlamadim doktorlar rahim tersligune hc bir demiyor mesela engel değil diyorlar eski kadınlar engek diyor
Evet doktorumda bana sebze ağırlıklı beslen un şeker den uzak dur demisti ama ara da yiyorum.blmiyorum ben ovulasyon testini denedim ama acaba kacirdimmi bende bimiyorum anlamadim canım . Birde rahim tersliği var bnde oda çok engel teşkil ediyormuş ama kimse bize bu engel teşkil.ediyor demiyor özellikle doktorlarDemekki senin 21.gün filan çatlamış yumurta ovu testinin 20.gün filan pozitif çıkması gerekliydi. Yakalayamamıştın ya ondan sordum. Pco in tek çare şeker, un, hazır gıdalar bunları tamamen hayatından çıkarman, egzersiz yapman. Bir de glifor tarzı ilaçlar çok iyi geliyor pco ya
Arada yazıyoruz güncel diyebilirizKizlar burası güncel mi
Bende bu ay olmazsa tekrae dan baslicam tup bebege lucrin depot olmustin 1 sene once ama hcbir ise yaramafi kistlerim bi cm kucildu tekrqr buyumeye basladi sagli sollu smdi tekrar dusunuyorim tup bebek ama asamalari igneleri tekrar olmak istemiyorik cok zor bi durumBende dün geçici menopoz iğnesi vuruldum lucrin Depot.. bende endometriozis var 2 cm ve Aralık'ta başlandı iki hafta önce yumurta toplandı transfer olmadu progesteron hormonu yüksek çıktı iki ay menopoza girip transfer edecekmiş...