Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Aaa çok sevindim cnm, bu değerlerin ilaçla düşmesi harika. Benim de ilk defa bu tüp bebek denemesinde sonra ca 125 çok yükselmişti lucrin yaptık 1 doz hem değer düştü hem kistlerim 2 cm küçülmüş çok sevindim :)
Ben ilaçla düşürmedim canım şuanda hc bir ilaç kullanmıyorum ki .Hayıt tohumu kullanıyorum 2 haftadır acaba o mu düşürdü kistlerinde küçük dedi vala .bende lucrin kullanmıştım 3 ay menopoza girmiştim hatta o zaman kesitlerim.kuculmusti ca125 81 e kadar düşmüştü. Smdi ise 51 olmuş hiç ilaç kullanmadan .aktardan cikilota kisti M var dedim

Oda bana hayıt sıvı ekstresi verdi .karişik bi çay verdi belkide onların etkileri bimiyorum aktarci bana 1 ay sonra tekrar tahlil yap dedi benimde vaktim olamadığı için bugün yapım dedim dusmus değerler smdi 1 ay sonra tekrarlicam

Arkadaşlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transfer tedavi sürecindeyim. Lucrin depot verdi merkez. İlacı aldım ama şöyle bi sorum olacak. Eczacı ilaç için dolap malı deyip buzdolabında saklamamızı söylüyor İlacı getirtdiği ecza deposuna sordum dolap malı değil sıcak olmamak kaydıyla oda sıcaklığı diyor. Kutusunda da 25 derece altında oda sıcaklığı diyor.Dolaba koymadım. Doğrusunu bilen var mı ?

Arkadaşlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transfer tedavi sürecindeyim. Lucrin depot verdi merkez. İlacı aldım ama şöyle bi sorum olacak. Eczacı ilaç için dolap malı deyip buzdolabında saklamamızı söylüyor İlacı getirtdiği ecza deposuna sordum dolap malı değil sıcak olmamak kaydıyla oda sıcaklığı diyor. Kutusunda da 25 derece altında oda sıcaklığı diyor.Dolaba koymadım. Doğrusunu bilen var mı ?
Bende dolapta saklamıştım doktorum bana öyle demisti hatta ankaraya gitmiştim düğününüz vardı eşim küçük dolapta getirdi lucrini .

Oda bana hayıt sıvı ekstresi verdi .karişik bi çay verdi belkide onların etkileri bimiyorum aktarci bana 1 ay sonra tekrar tahlil yap dedi benimde vaktim olamadığı için bugün yapım dedim dusmus değerler smdi 1 ay sonra tekrarlicam
Evet canım onlar fayda etmiştir o zaman ne güzel :)

Çok iyi tebrik ederim. Ovu testinde silik çizginin önemi yok, önemli olan t ve c çizgilerinin birbiriyle hemen hemen aynı koyuluğa gelmesi, aynı koyuluğa yakaladın mı 1-2 güne yum çatlayacak demektir. Yumurta çatladıktan sonra çizgi yine silikleşiyor
Canım benim 2 gündür ovulasyon testinde çizgi hiç yok ama bundan 4 5 gub once hafifte olsa beliriyordu cizgi .neden oyle oluyor ki yumurtlama olmadimi yani hiç

Benim kistlerim yumurtalarımda canım hemde ikisindede var geçen ay bn doktorumu biraktim tüp bebek e gttim.doktor tekrar muayene etti hafif yapisikliklar var .Sonra odasına aldı ama kistlerden hc bahsetmedi bn size sadece kari koca düzenli sağlıklı beslenme öneriyorum dedi stresten uzak durun dedi .3 4 ay normal deneyin dedi.birde cikilota kisti diyeti verdi canım bana diğer doktorlar bana bunu dememisti. Sebze ağırlıklı beslenceksn dedi.un şeker kesinlikle yeme bu kist şekerden besleniyor dedi .egzersiz önerdi . Kırmızı et de yasak dedi .şimdilik yapıyorum 13 gün oldu bakalim
Çok doğru söylemiş. Metabolik düzen çok etkiliyor ben onları düzene sokup spor başladıktan iki ay sonra gebelik oldu

Çok doğru söylemiş. Metabolik düzen çok etkiliyor ben onları düzene sokup spor başladıktan iki ay sonra gebelik oldu
Ne guzel vala rabbim bizede nasip eder .Bnde 18 gündür beslenmeme dikkat ediyorum fakat eşim çok seçici olduğu icin zorlanıyorum. Sürekli sebzemi yicez dio.hayit tohumu oldum birde onu kullanıyorum bn .ovulasyon testide kullanıyorum bu arada hergun düzenli yapmaya çalışyorum fakat 10 cu günde başlamıştım çizgiler ilk 3 gun hiç çıkmadı sonra hafif çizgi belirdi şimdi hiç yok ben hiç bisey anlamadim bu testlerden hatta resminide yollim bi değerlendirin acaba diyorum testin çizgisimi solukki

Bakin böyle cıktı ya da yumurtlamadı olmuyorki

Eklentiler

• 20181218_092111.jpg
    20181218_092111.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 40
Ne guzel vala rabbim bizede nasip eder .Bnde 18 gündür beslenmeme dikkat ediyorum fakat eşim çok seçici olduğu icin zorlanıyorum. Sürekli sebzemi yicez dio.hayit tohumu oldum birde onu kullanıyorum bn .ovulasyon testide kullanıyorum bu arada hergun düzenli yapmaya çalışyorum fakat 10 cu günde başlamıştım çizgiler ilk 3 gun hiç çıkmadı sonra hafif çizgi belirdi şimdi hiç yok ben hiç bisey anlamadim bu testlerden hatta resminide yollim bi değerlendirin acaba diyorum testin çizgisimi solukki
Bitki kullanmamı yasak etmişti doktor bana hatta uzun vadede tembellik bile yapabilir. Sinameki örneğini verdi hatta. O testlerden bende kullanmıştım bazı aylar kopkoyu olduğunu bile gördüm bazı aylar silik. Testin duyarlılığına ve senin hormon seviyene bağlı bu değişim. Koyu olmazsa olmaz diye bişey yok. Yumurta Çeperin zayıfsa çabuk çatlar. Önemli olan süreci iyi takip etmen. Koyulaşmaya başladığında başlayın çalışmaya sonra baktın yetişmedi sonraki ay bir iki gün geç başla teste. Aynı saatte yapmaya çalış birde ben sabah ilk tuvalette yapardım işe gitmeden önce hem idrar birikmiş oluyo hemde içindeki hormon fazla oluyormuş. İnşallah emeklerinin karşılığını en kısa sürede alırsın :anne:

Bakin böyle cıktı ya da yumurtlamadı olmuyorki
Daha erken başla tatlım mesela 8-10 günde filan erken yumurtlamış olabilirsin . Birde adet döngüsü kaç gün sürüyor mesela benim 10. Gün civarı genelde. Teorik olarak 28 günde adet Okan birine doktor 14. Gün yumurtladığını söyler ama bu kesin değildir. Daha erken başlarsan bulabilirsin bence biraz vakit emek ve sabır istiyor bu iş maalesef

Benim adetim düzensiz ıste ama genelde 33 34 35 günde bi oluyorum . Teste o zaman adet bitiminden sonra baslim. Bnde ilk basta sabah kalktığımda hemen yapardım smdi tuvaletimi yapıyorum 1 saat sıvı almıyorum ondan sonra yapıyorum hergun aynı saatte .ilk başlarda çizgi çıkarken niye smdi çıkmaz acaba .gene yaptim ckmadi .ama yumurta aki gbi sıvı geliyor mesela.bazen oda yumurtlama olduğunun göstergesiymiş öyle diyorlar .testlerede guvenemedigim icin adetim bittiğinden beri 2 günde bi ilişki ye giriyorum vala nabim.testlere g

Bitki kullanmamı yasak etmişti doktor bana hatta uzun vadede tembellik bile yapabilir. Sinameki örneğini verdi hatta. O testlerden bende kullanmıştım bazı aylar kopkoyu olduğunu bile gördüm bazı aylar silik. Testin duyarlılığına ve senin hormon seviyene bağlı bu değişim. Koyu olmazsa olmaz diye bişey yok. Yumurta Çeperin zayıfsa çabuk çatlar. Önemli olan süreci iyi takip etmen. Koyulaşmaya başladığında başlayın çalışmaya sonra baktın yetişmedi sonraki ay bir iki gün geç başla teste. Aynı saatte yapmaya çalış birde ben sabah ilk tuvalette yapardım işe gitmeden önce hem idrar birikmiş oluyo hemde içindeki hormon fazla oluyormuş. İnşallah emeklerinin karşılığını en kısa sürede alırsın :anne:
Vala bnm bi doktorum vardi ona sordum kullan dedi bazı doktorlar bitki önermez evet ama ise yarayan bitkilerde oluyor gerçekten .şimdilik bi kullanalım bakalim sonuç ne olucak

Vala bnm bi doktorum vardi ona sordum kullan dedi bazı doktorlar bitki önermez evet ama ise yarayan bitkilerde oluyor gerçekten .şimdilik bi kullanalım bakalim sonuç ne olucak
Bak canım.bugunde böyle cıktı 3 gün hiç çizgi yoktu smdi gene çizgi cumaya basladi

Eklentiler

• 20181219_114911.jpg
    20181219_114911.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 41
Bende ameliyattan snra kullandım 6 ay , bıraktıktan 1 ay sonra reglim gelmişti , faydasını görmüştüm

Vala 21 gündür yapıyorum 50 lik ovulasyon testi aldim hergun yapım diye fakat bi çizgi çıkıyor bi silik bazende böyle biraz yakın cikiyor koyuya doğru neden acaba .adetine kaldı 11 gün yumurtlamıyorum galiba

Vala 21 gündür yapıyorum 50 lik ovulasyon testi aldim hergun yapım diye fakat bi çizgi çıkıyor bi silik bazende böyle biraz yakın cikiyor koyuya doğru neden acaba .adetine kaldı 11 gün yumurtlamıyorum galiba
Bir dahaki ay tekrar dene yine aynı olursa doktora danış derim . Belki bu aya özel böyledir bilemedim

X