- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Bende hem küçültmek hemde yunurta toplama için istiyorum menopoz ignesi yaoikduB
Bende bu ay olmazsa tekrae dan baslicam tup bebege lucrin depot olmustin 1 sene once ama hcbir ise yaramafi kistlerim bi cm kucildu tekrqr buyumeye basladi sagli sollu smdi tekrar dusunuyorim tup bebek ama asamalari igneleri tekrar olmak istemiyorik cok zor bi durum
Banada 3 ay gecici menopaza sokmustu ama oda ise yaramadi canim herkezin bunyesi farkli imsallah sende ise yarar.bn artik herseyi biraktim ama belki baslarim diyw dusunuyorumBende hem küçültmek hemde yunurta toplama için istiyorum menopoz ignesi yaoikdu
O neymiski canim ya kendimiz mi alcazKızlar solgarın resveratrollü muhakkak araştırın. Bakın ben hem lucrin hem resveratrol kullandım kistler transferden önce yarı yarıya küçüldü. Daha önce de geçici menapoz uygulanmıştı ama bu kadar küçülme olmamıştı. Başka bir çikolata hastası arkadaş da bu antioksidan ile hamile kalmış ondan duyup kullanmıştım ben de şükür hamileyim. Resveratrolün faydasını olduğuna inanıyorum. Hem antioksidan olduğu için vücudunuza faydası olur zararı olmaz. 3 ay kullandım ben pozitif sonuç aldıktan 2 hafta sonra bıraktım
Yalnız yumurta toplama öncesi yapılan geçici menapoz tedavisi çıkacak yumurta sayısını azaltabiliyor bilginiz olsun. Benim 3.denemem o şekilde oldu, çok az olgun yumurta oluştu 2 embriyo 3.güne zor geldi. Ama 4.denemede önce yumurta toplama yaptık çok yumurtam oldu 6 tane 3.gün embriyosu dondurduk yumurta toplamadan sonra geçici menapoz uygulandıBende hem küçültmek hemde yunurta toplama için istiyorum menopoz ignesi yaoikdu
Antioksidan canım, bir nevi vitamin takviyesi gibi. Yurt dışında bununla alakalı araştırmalar varmış, çikolata kistlerinin büyümesini engelliyormuş hatta bazı hastalarda küçülme sağlamış. Ben doktoruma sordum kullan bi zararı olmaz belki yarırı olur dedi eczaneden kendim alıp kullandımO neymiski canim ya kendimiz mi alcaz
Hadi ya bakmak lazim artik.ne yapacagimkzi sasirdik :) bnde suan hayıt suyu kullaniyorum biraz ise yaradi gbi adetlerim gecen au agrisiz gecti ve de tam zamaninda adet olsun mesela 35 gunde olurdum gecen ay 30 gunde oldum bu ay da kullaniyorumAntioksidan canım, bir nevi vitamin takviyesi gibi. Yurt dışında bununla alakalı araştırmalar varmış, çikolata kistlerinin büyümesini engelliyormuş hatta bazı hastalarda küçülme sağlamış. Ben doktoruma sordum kullan bi zararı olmaz belki yarırı olur dedi eczaneden kendim alıp kullandım
Şifa olsun inşallah canım. Ama sakın pes etme. Ben hamile kalabildiysem herkes kalırHadi ya bakmak lazim artik.ne yapacagimkzi sasirdik :) bnde suan hayıt suyu kullaniyorum biraz ise yaradi gbi adetlerim gecen au agrisiz gecti ve de tam zamaninda adet olsun mesela 35 gunde olurdum gecen ay 30 gunde oldum bu ay da kullaniyorum
Sen normal yollami kalmistin okadar kisiyle yazisiyoruzki herkezin hikayesinu unutuyorumŞifa olsun inşallah canım. Ama sakın pes etme. Ben hamile kalabildiysem herkes kalır
Aa bana da önce 3 ay menopoz olmustu sonra yimurta toplandi . 21 yumurtam olmustu 16 si dollendi 4 tane ebriyo olmusti .fakat hcbirisi tutmadi tabikide .belkide kalitesi yetersizdi. Smdi hepsiniz biraktim dogal yollari denioz bakalim .Yalnız yumurta toplama öncesi yapılan geçici menapoz tedavisi çıkacak yumurta sayısını azaltabiliyor bilginiz olsun. Benim 3.denemem o şekilde oldu, çok az olgun yumurta oluştu 2 embriyo 3.güne zor geldi. Ama 4.denemede önce yumurta toplama yaptık çok yumurtam oldu 6 tane 3.gün embriyosu dondurduk yumurta toplamadan sonra geçici menapoz uygulandı
Yok canım nerdeeeee... Tüp bebekle oldu 5.denemedeSen normal yollami kalmistin okadar kisiyle yazisiyoruzki herkezin hikayesinu unutuyorum
Bende bugün doktora gittim yirmi gün sonra gel tekrar yapabiliriz dedi dondurulmuş embriyo var Endo var ama dusuk çok sıkıntılıBanada 3 ay gecici menopaza sokmustu ama oda ise yaramadi canim herkezin bunyesi farkli imsallah sende ise yarar.bn artik herseyi biraktim ama belki baslarim diyw dusunuyorum
Benim yumurta toplandı progesteron hormonu yüksek çıktı transfer iptal edildi rahîm dinlensin dedi o ara kist icin menopoza sokuldum ilk ignem iki gün önce oldum .. sanirjm kist bu iğneyle kuculmuyor dimi sabit kalıyorYalnız yumurta toplama öncesi yapılan geçici menapoz tedavisi çıkacak yumurta sayısını azaltabiliyor bilginiz olsun. Benim 3.denemem o şekilde oldu, çok az olgun yumurta oluştu 2 embriyo 3.güne zor geldi. Ama 4.denemede önce yumurta toplama yaptık çok yumurtam oldu 6 tane 3.gün embriyosu dondurduk yumurta toplamadan sonra geçici menapoz uygulandı
Bazen küçülüyor bazen aynı kalıyor ama amaç zaten küçültmek değil adet görmeyi engelleyerek bir nevi kistleri uyku moduna almak, zararlı etkilerini azaltmakBenim yumurta toplandı progesteron hormonu yüksek çıktı transfer iptal edildi rahîm dinlensin dedi o ara kist icin menopoza sokuldum ilk ignem iki gün önce oldum .. sanirjm kist bu iğneyle kuculmuyor dimi sabit kalıyor
Himm simdi anladım teşekkür ederim iki ay nasıl geçecek bilemiyorumBazen küçülüyor bazen aynı kalıyor ama amaç zaten küçültmek değil adet görmeyi engelleyerek bir nevi kistleri uyku moduna almak, zararlı etkilerini azaltmak
Bol bol gez, sevdiğin şeyleri yap. Böylece transfere mutlu mutlu gidersinHimm simdi anladım teşekkür ederim iki ay nasıl geçecek bilemiyorum
Çok zor stres varkenBol bol gez, sevdiğin şeyleri yap. Böylece transfere mutlu mutlu gidersin
Gecer gecer kafani bosalt zaten embriyon var bosver.. bak bn 3 tupbebek denedim.bi asilama yaptim tutmadı. 3 ay menopoaza sokuldim ise yaramadi.bnde hem cikilota kisti hemde pko var ikisi birlikte birde rahim tersligi var .her gttigimde doktora hocam bu kadar sey varken nasil olcak diom olur olur merak etme dio allah buyuk dio bn inaniyorum dio diktorda kadin bile kader dio aslinda vakti zamani diyor ama soylemiyo .. o yuzden hersywin vakti zamani var ben inaniyorum olucak ama biz sabirsiziz ..bn smdi butun herseyi biraktim hayit suyu iciyorum birde ari poleni sutu bakalim ..gecende gttigimde niramlde bnde yumjrtlama da olmuyordu gecen ay bi agrim oldu kasığımda bobregime vurdu diye bn urolojiye gttim doktor bana 5 cm kistin var dedi zaten var hocam ama dedim bu kadar buyuk degilkdiki dedim kadin doğuma deditekrar gttim doktor dediki bu yumurtan dedi yumurtlama donemine girmissin fakat ici kan dolmus dedi insallah insallah bisiler olmustir dedi fakat olmadi .belkide bitkisel seyler fayda etti. Ca125 degerim hep 130 civari cikardi bu sefer 50 ye kadar dustu belkidw dusuruyo bnde soyle 6 ay kullanmayi dusunuyorum olmadi tekrardan yaparim tup bebekHimm simdi anladım teşekkür ederim iki ay nasıl geçecek bilemiyorum
Hadiya olsun tutmus genede yasin kacti bu ara da.bnde 3 kere denedim ama olmadi ..smdi sil baştan herseyYok canım nerdeeeee... Tüp bebekle oldu 5.denemede
30 olucam yakında. 24 yaşında başlamıştım bende bu mücadeleye. Benim 4 tüp bebek denemem de sil baştan oldu gerçekten çok zor sadece sonuncusu dondurulmuşlarla oldu o da tuttu çok şükür. Çok zor biliyorum ama maddi manevi gücüm yettikçe pes etmemek lazım. Sen tabi şuan hayıta devam et. Benim tüp tedavilerim arasında genelde uzuuun bir dinlenme süreci oldu peşpeşe yapmadım yoksa psikolojim kaldırmazdı hiç.Hadiya olsun tutmus genede yasin kacti bu ara da.bnde 3 kere denedim ama olmadi ..smdi sil baştan hersey
Bende hayıt tohumu kullanıyorum, arı sutu, omega3, aslan pençesi Civan perçemi, maca tozunu kullandımGecer gecer kafani bosalt zaten embriyon var bosver.. bak bn 3 tupbebek denedim.bi asilama yaptim tutmadı. 3 ay menopoaza sokuldim ise yaramadi.bnde hem cikilota kisti hemde pko var ikisi birlikte birde rahim tersligi var .her gttigimde doktora hocam bu kadar sey varken nasil olcak diom olur olur merak etme dio allah buyuk dio bn inaniyorum dio diktorda kadin bile kader dio aslinda vakti zamani diyor ama soylemiyo .. o yuzden hersywin vakti zamani var ben inaniyorum olucak ama biz sabirsiziz ..bn smdi butun herseyi biraktim hayit suyu iciyorum birde ari poleni sutu bakalim ..gecende gttigimde niramlde bnde yumjrtlama da olmuyordu gecen ay bi agrim oldu kasığımda bobregime vurdu diye bn urolojiye gttim doktor bana 5 cm kistin var dedi zaten var hocam ama dedim bu kadar buyuk degilkdiki dedim kadin doğuma deditekrar gttim doktor dediki bu yumurtan dedi yumurtlama donemine girmissin fakat ici kan dolmus dedi insallah insallah bisiler olmustir dedi fakat olmadi .belkide bitkisel seyler fayda etti. Ca125 degerim hep 130 civari cikardi bu sefer 50 ye kadar dustu belkidw dusuruyo bnde soyle 6 ay kullanmayi dusunuyorum olmadi tekrardan yaparim tup bebek