- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bennnn burdayim. Naber. :)
Iyiyim canim, misafirlerim gelecek bir saate kadar. Bu arada bir bakayim sizlere dedim. Senden naber?
Bende iyiyim sagol canim. Bahsettigin misafirler mi bunlar. ?
Buralarda kimse yok. Ben gardiyan olarak her daim buradayim.Bende bir film seyredicem saat 10 gibi.
Evet canim Tr den 15 gun kadar bendeler. Hangi filmi izleyeceksin sectin mi?
Allah kolaylik versin o zaman sana 15 gun. :)
Daha secmedim. Metro hosuma gitmedi benim beratti cunku ingilizce seviyorum ben alt yazili takip etmek zor oluyor.
Onerecegin baska aha da bu film diyecegin bir film var mi?
Sen benim onereceklerimi izlemissin zaten :) aklima geldikce daha onceki yillardan telden yazarim. Bu arada memnun musun yeni telinden?
Evet ama numara daha degismedi o yuzden kullanasim gelmiyor. :)
Pazartesi sali gunu degisecek o zaman daha fazla alisabilirim. Seninki hangi network tu.
Benim T-Mobile memnunum ben . Gecen yil Orange kullaniyordum fena degildi ama bazen bizim evde cekmiyordu bazi hatlari. Ama bundan cok memnunum.
Benimki vodafone du. T- mobile a gecicem. Vodafone da iyiydi ama T- mobile in daha cok usage limiti var.
Cekiniyordum ama sen soyleyince rahatladim.
Ben vodafone da kullandim. Ama en cok bundan memnun kaldim. Dedigin gibi usage limiti cok iyi. Hayirli olsun artik iyi gunlerde kullan:) Ben cikiyorum canim, birazdan gelirler. Telden gorusuruz artik. Ara ,ara girer bakarim forumada simdilik hoscakal
Tamam canim ben de filmlere akayim. Gorusuruz.
Bonne nuit.
Selam kizlar nasilsiniz
ben biraz keyifsiz geziniyorum bugunlerde size de bulastirmayim diye gelmedim ozellikle
Bonjour,
Bulusma gunu: 3 Subat 2014
Bulusma saati : 1 pm
Bulusma yeri : Ozelden, gelecek olan kisilerle kararlastirilacak.
Simdilik ben , beratti ve ylnzeskici bulusuyor. En azindan en son biraktigimda oyleydi:)
Oteki arkadaslar benimle kontak kursun lutfen.
Slm canım , bende bugün hangi gün buluşacağımızı soracaktım. Buluşma yeri daha önce konuştuğumuz gibi olacak değil mi?
Evet canim, kahve icip dagilicaz :)
1 uygun mudur?
Bana 1 uygundur diğer gelmek isteyenler icinde uygunsa tamamdır.