- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
İYoler bitanem kucuk 8 aylik oldu büyük de anaokuluna gidiyor yazın inşallah yine geliyoruz sen hangi semtteydin
Birkac sayfa oncesini de okumak gerekiyor boyle durumlarda ondandir ( cok topik gezdim ne konusuldugunu anlamadigim icin takilamadim , tecrubemle sabit )Evet bizim diyaloglar anlasilmiyor herhalde:)
İYoler bitanem kucuk 8 aylik oldu büyük de anaokuluna gidiyor yazın inşallah yine geliyoruz sen hangi semtteydin
Bizim ylnz daldi yine narinle ikili sohbet yapiyor.
Evet ya buyuk bir aile olalim. Rengina topla herkezi buraya:) Lucky kilo konusunu sonra bir konusalim. Ben simdi cikmak zorundayim kizlar. Sabahlari 6 da uyaniyorum. Keyifli bir sohbet oldu .Hepinizi opuyorumgorusmek uzere
Tamam iyi geceler. Ben de opuyorum kendi adima otekileri bilemem.
Kilo konusunu subat 1 e kadar konusmayalim bence.
Birkac sayfa oncesini de okumak gerekiyor boyle durumlarda ondandir ( cok topik gezdim ne konusuldugunu anlamadigim icin takilamadim , tecrubemle sabit )
Ben Londra nin SE bolgesindeyim canim. Siz gelin insallah ben de bir aksilik olmaz yazin burada olursam buralardan haberlesir gorusuruz
narinkizim arkadasim ben Londra ya gelmeden tanistigim bir arkadasti. ee eski dost gorunce insan ister istemez yuzu guluyo
oyle degil mi beratti cigim
Evet ya buyuk bir aile olalim. Rengina topla herkezi buraya:) Lucky kilo konusunu sonra bir konusalim. Ben simdi cikmak zorundayim kizlar. Sabahlari 6 da uyaniyorum. Keyifli bir sohbet oldu .Hepinizi opuyorumgorusmek uzere
Istersen cikalim rahat rahat konusun.Narin bizde burdayiz. :111:
ok 1 subat ta supriz olsun :)) Bonne nuit:)
berattim gitmis bileiyi geceler mademm
Lucky cigim sevgili topik sahibesi arkadasim , ben de musaadeni isteyip simdilik cikiyorum
gorusmek uzere iyi geceler
toplamak isterim de dersten dolayı takılamazlar sanırım
ben de biraz bakınıp cıkarım iyi geceler hepinizee
İyi geceler arkadaslar
Iyi geceler.
Iyi geceler.Herkes gittigine gore tukkani kapatabilirim.
Sen gidebilirsin zaten cok konusuyordun.
Iyi geceler.
kendine iyi bak canım ben sayfayı ara ara kontrol ederim gelirsek zannedersem ya Wood gren ya da manov house tarafında olacağız daha evi tam ayarlamadık inşallah görüşürüz kendineiyi bak bu arada gelirsek muhtemelen bu sefer İstanbul aktarmalı geleceğiz istediğin varsa söylersin istanbulluydun yanlış hatırlamıyorsam
sen de kendine iyi bak canim , evet Istanbulluyum sagolasin. Bizim de turkiye ye gitme niyetimiz var ama ne zaman olacagi su anda belli degil. Umarim siz buraya geldiginizde ben de burada olurum.
Gorusmek uzere hoscakal
niye kiskaniyorsun ben de bayaa konusmusumdur
bonne nuit
sayende bir fransizca kelime ogrendim bak thank you
Benim yoklugumu aratmamissiniz. Tebrikler.Hadi beratti yemege gitti isi vardi. Ya sen ortak 3, ortada bile gorunmemissin. :)
Buna karsilik Pazar gorusmeliyiz.
Kimse yok herhalde bugun, nerdesiniz kizlar