Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Evet ya buyuk bir aile olalim. Rengina topla herkezi buraya:) Lucky kilo konusunu sonra bir konusalim. Ben simdi cikmak zorundayim kizlar. Sabahlari 6 da uyaniyorum. Keyifli bir sohbet oldu .Hepinizi opuyorum:KK16: gorusmek uzere:KK64:

Evet bizim diyaloglar anlasilmiyor herhalde:)
Birkac sayfa oncesini de okumak gerekiyor boyle durumlarda ondandir ( cok topik gezdim ne konusuldugunu anlamadigim icin takilamadim , tecrubemle sabit )
İYoler bitanem kucuk 8 aylik oldu büyük de anaokuluna gidiyor yazın inşallah yine geliyoruz sen hangi semtteydin

Ben Londra nin SE bolgesindeyim canim. Siz gelin insallah ben de bir aksilik olmaz yazin burada olursam buralardan haberlesir gorusuruz :KK54:
Bizim ylnz daldi yine narinle ikili sohbet yapiyor. :KK34:

narinkizim arkadasim ben Londra ya gelmeden tanistigim bir arkadasti. ee eski dost gorunce insan ister istemez yuzu guluyo :KK16:

oyle degil mi beratti cigim :KK34:

Evet ya buyuk bir aile olalim. Rengina topla herkezi buraya:) Lucky kilo konusunu sonra bir konusalim. Ben simdi cikmak zorundayim kizlar. Sabahlari 6 da uyaniyorum. Keyifli bir sohbet oldu .Hepinizi opuyorum:KK16: gorusmek uzere:KK64:

Tamam iyi geceler. Ben de opuyorum kendi adima otekileri bilemem. :KK16:

Kilo konusunu subat 1 e kadar konusmayalim bence. :KK53:

Birkac sayfa oncesini de okumak gerekiyor boyle durumlarda ondandir ( cok topik gezdim ne konusuldugunu anlamadigim icin takilamadim , tecrubemle sabit )

Ben Londra nin SE bolgesindeyim canim. Siz gelin insallah ben de bir aksilik olmaz yazin burada olursam buralardan haberlesir gorusuruz :KK54:

narinkizim arkadasim ben Londra ya gelmeden tanistigim bir arkadasti. ee eski dost gorunce insan ister istemez yuzu guluyo :KK16:

oyle degil mi beratti cigim :KK34:

Eski dost gibisi yok. Haklisin canim. :KK23:

Benim o mikemmel espri kabiliyetimi anlamayanlar da olmuyor degil hani. :)

berattim gitmis bile :KK25: iyi geceler mademm :KK5:
Istersen cikalim rahat rahat konusun. :KK16: Narin bizde burdayiz. :111:

Lucky cigim sevgili topik sahibesi arkadasim , ben de musaadeni isteyip simdilik cikiyorum
gorusmek uzere iyi geceler :KK5:

toplamak isterim de dersten dolayı takılamazlar sanırım:KK50:

ben de biraz bakınıp cıkarım iyi geceler hepinizee:KK16:

:KK1: kendine iyi bak canım ben sayfayı ara ara kontrol ederim gelirsek zannedersem ya Wood gren ya da manov house tarafında olacağız daha evi tam ayarlamadık inşallah görüşürüz kendineiyi bak bu arada gelirsek muhtemelen bu sefer İstanbul aktarmalı geleceğiz istediğin varsa söylersin istanbulluydun yanlış hatırlamıyorsam

:KK1: kendine iyi bak canım ben sayfayı ara ara kontrol ederim gelirsek zannedersem ya Wood gren ya da manov house tarafında olacağız daha evi tam ayarlamadık inşallah görüşürüz kendineiyi bak bu arada gelirsek muhtemelen bu sefer İstanbul aktarmalı geleceğiz istediğin varsa söylersin istanbulluydun yanlış hatırlamıyorsam

sen de kendine iyi bak canim , evet Istanbulluyum sagolasin. Bizim de turkiye ye gitme niyetimiz var ama ne zaman olacagi su anda belli degil. Umarim siz buraya geldiginizde ben de burada olurum.
Gorusmek uzere hoscakal:KK5:

sen de kendine iyi bak canim , evet Istanbulluyum sagolasin. Bizim de turkiye ye gitme niyetimiz var ama ne zaman olacagi su anda belli degil. Umarim siz buraya geldiginizde ben de burada olurum.
Gorusmek uzere hoscakal:KK5:

Hoscakal canım muhtemelen Temmuz basında geliriz bir ay kalırız yine

niye kiskaniyorsun ben de bayaa konusmusumdur :KK36:

bonne nuit :KK75:

sayende bir fransizca kelime ogrendim bak thank you :KK71:

Canim sen arada dalip dalip gidiyorsun. :KK53: Aksama bir fair e katilicam o yuzden bu aksam yokum. Bahsettigimiz seyle ilgili yarin sana daha kesin bilgi verebilirim.

Evinizdeymis gibi takilin. :KK16:

Benim yoklugumu aratmamissiniz. Tebrikler. :KK53: Hadi beratti yemege gitti isi vardi. Ya sen ortak 3, ortada bile gorunmemissin. :)

Buna karsilik Pazar gorusmeliyiz. :KK76:

X