Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Evet canim Tr den 15 gun kadar bendeler. Hangi filmi izleyeceksin sectin mi?

Allah kolaylik versin o zaman sana 15 gun. :)

Daha secmedim. Metro hosuma gitmedi benim beratti cunku ingilizce seviyorum ben alt yazili takip etmek zor oluyor.

Onerecegin baska aha da bu film diyecegin bir film var mi? :KK34:

Allah kolaylik versin o zaman sana 15 gun. :)

Daha secmedim. Metro hosuma gitmedi benim beratti cunku ingilizce seviyorum ben alt yazili takip etmek zor oluyor.

Onerecegin baska aha da bu film diyecegin bir film var mi? :KK34:

Sen benim onereceklerimi izlemissin zaten :) aklima geldikce daha onceki yillardan telden yazarim. Bu arada memnun musun yeni telinden?

Sen benim onereceklerimi izlemissin zaten :) aklima geldikce daha onceki yillardan telden yazarim. Bu arada memnun musun yeni telinden?

Evet ama numara daha degismedi o yuzden kullanasim gelmiyor. :)

Pazartesi sali gunu degisecek o zaman daha fazla alisabilirim. Seninki hangi network tu.

Evet ama numara daha degismedi o yuzden kullanasim gelmiyor. :)

Pazartesi sali gunu degisecek o zaman daha fazla alisabilirim. Seninki hangi network tu.

Benim T-Mobile memnunum ben . Gecen yil Orange kullaniyordum fena degildi ama bazen bizim evde cekmiyordu bazi hatlari. Ama bundan cok memnunum.

Benim T-Mobile memnunum ben . Gecen yil Orange kullaniyordum fena degildi ama bazen bizim evde cekmiyordu bazi hatlari. Ama bundan cok memnunum.

Benimki vodafone du. T- mobile a gecicem. Vodafone da iyiydi ama T- mobile in daha cok usage limiti var.

Cekiniyordum ama sen soyleyince rahatladim. :KK1:

Benimki vodafone du. T- mobile a gecicem. Vodafone da iyiydi ama T- mobile in daha cok usage limiti var.

Cekiniyordum ama sen soyleyince rahatladim. :KK1:

Ben vodafone da kullandim. Ama en cok bundan memnun kaldim. Dedigin gibi usage limiti cok iyi. Hayirli olsun artik iyi gunlerde kullan:) Ben cikiyorum canim, birazdan gelirler. Telden gorusuruz artik. Ara ,ara girer bakarim forumada simdilik hoscakal:KK16:

Ben vodafone da kullandim. Ama en cok bundan memnun kaldim. Dedigin gibi usage limiti cok iyi. Hayirli olsun artik iyi gunlerde kullan:) Ben cikiyorum canim, birazdan gelirler. Telden gorusuruz artik. Ara ,ara girer bakarim forumada simdilik hoscakal:KK16:

Tamam canim ben de filmlere akayim. Gorusuruz. :KK16:

Bonne nuit. :KK1:

Selam kizlar nasilsiniz

ben biraz keyifsiz geziniyorum bugunlerde size de bulastirmayim diye gelmedim ozellikle :KK31:

Selam kizlar nasilsiniz

ben biraz keyifsiz geziniyorum bugunlerde size de bulastirmayim diye gelmedim ozellikle :KK31:

Beratti misafir ağırlıyor. Benim işlerim var onları hallediyorum, şubata kadar ben de fazla takılamıyorum burada. Görüşünce keyfini düzeltiriz merak etme. :KK23:

Hatta denize girince bir serinlersin bir serinlersin,bak bakalim o zaman sıkıntın kalıyor mu:) hemi de Şubat ayında. :KK1:

Son düzenleme:
Bonjour,

Bulusma gunu: 3 Subat 2014
Bulusma saati : 1 pm
Bulusma yeri : Ozelden, gelecek olan kisilerle kararlastirilacak.

Simdilik ben , beratti ve ylnzeskici bulusuyor. En azindan en son biraktigimda oyleydi:)

Oteki arkadaslar benimle kontak kursun lutfen. :KK23:

Bonjour,

Bulusma gunu: 3 Subat 2014
Bulusma saati : 1 pm
Bulusma yeri : Ozelden, gelecek olan kisilerle kararlastirilacak.

Simdilik ben , beratti ve ylnzeskici bulusuyor. En azindan en son biraktigimda oyleydi:)

Oteki arkadaslar benimle kontak kursun lutfen. :KK23:

Slm canım , bende bugün hangi gün buluşacağımızı soracaktım. Buluşma yeri daha önce konuştuğumuz gibi olacak değil mi?

X