Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

geyik topigi acarak mi kapatican arayi
biz fransizca bilmiyoruz ki guzelim bilsek ne guzel ise yarardi ama

Simdi hocam dun geyik yaptim calisamadim dersem; Ne geyigi derse ren geyigi derim. Extra puan verir bana ya da camdan asagi atar.

Haftaya sali gunu gorunmezsem bilin ki extra puan vermemis.

hoş buldum canım benim topiğim kpss üzerine hem geyik yapıp hem ders çalışıyoruz yani

aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan

Ders calismiyorlar bunlar hep geyik hep geyik. Hatta ben dedim ki topiginizi mesgul etmeyeyim, yok calismiyoruz ki dedi. Ben gidicem dedim gitme dedi. Bunlar ders calisan bir insanin sozleri degil.

Bugun masaj kursun vardi sanirim:) kac kursa gidiyorsun gercekten cok merak ettim.

Shiatsu kursuna gittim bugun. Iki canim.

Sen orgu isini hallettin mi.

ben once isi biraktim sonra evlendim sonra da topigi

Alla alla o kadar zamanini aliyor mu kiz topik. Ortak yaptik seni birde. :)

Orgu isi icin yarin konusacagim, bugun konusamadim kuaforle. Ne yaptiracagimi anladin degil mi:))

ama misafir dedigin ilgi ister hele geyik topigi misafiri hic bos birakmaya gelmez aninda baska topige ziplar :84:
benim de o kadar uzun internet basinda oturma sansim olmadi yanii

ama misafir dedigin ilgi ister hele geyik topigi misafiri hic bos birakmaya gelmez aninda baska topige ziplar :84:

Bu topikte durursun belki:) bos zamanin var simdilik. Kizlar bulusmak icin 31 ocak nasil uygun mu sizce?

Begenmeni begendim.

aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan
Burcunu niye unutayim ayol. Ruyalarima giren insan.
(Rengina caliskandir bu arada. Takildigima bakmayin. Sevdigimden ya da sevmedigimden. )

Cok uyuzum ben bana nasil katlaniyorsunuz.
Orgu isi icin yarin konusacagim, bugun konusamadim kuaforle. Ne yaptiracagimi anladin degil mi:))
Anlamadim da anlamis gibi yaptim.
Eee artik burdasin. Bunu ihmal etmek yok. Gunu 3 e bolelim. 8 saat hepimize.

Son düzenleme:

övme benı bu kadar şımarırım hemen

ha şu rüya :18:

Bu topikte durursun belki:) bos zamanin var simdilik. Kizlar bulusmak icin 31 ocak nasil uygun mu sizce?

evet simdilik takilabilirim , bi kurs murs bulmazsam ... lucky nin gittigi kursun ne oldugunu anlamadim ama canim cekti

31 ocak cuma benim icin uygun simdilik
senin misafirler gitmis olacaklar mi o zamana
bir de biz gunun hangi dilimi icin program yapiyoruz gunduz mu aksam mi :26:

hahahahaha seni tebrik ediyorum. Aylarca arasan benim ve ylneskici gibi uygun ortaklar bulamazdin. Biz kk ya iki gun ustuste girsek bir hafta ugrayamayiz :)

Gel seni de gotureyim canin cektiyse. Ne kursu dusunuyorsan sana yardimci olabilirim.

31 ocak ayin 1 i olmaz. O gunler doluyum. Subatin 2 sinden sonra olsun.

hahahahaha seni tebrik ediyorum. Aylarca arasan benim ve ylneskici gibi uygun ortaklar bulamazdin. Biz kk ya iki gun ustuste girsek bir hafta ugrayamayiz :)

Inan ben daha kotuyum. Rengina bilir beni. Iki ay yokum . 10 gun girerim KK ye. Bir iki ay daha olmam.

hahahaaaa zekana hayranim:)

Ovunmek gibi olmasin zekiyimdir. Mikemmeligimi mutevazi olmama borcluyum.

inşallah agzından bal damlıyor

Insallah canim.

Gel seni de gotureyim canin cektiyse. Ne kursu dusunuyorsan sana yardimci olabilirim.

Gercekten ylneskici icin , kurs olayinda yardimci olabilsen super olur. Tamam subat 3 de anlasalim:)

gelcem yaaa :84:

kocayi satar gene gelirim bakk :113:

ne ruyasiymis bu merak ettik korkunc mu ha korkunc mu

Ooo acik sacik bir ruyaydi. Cok ayipli kadin bu rengina. :)

Gercekten ylneskici icin , kurs olayinda yardimci olabilsen super olur. Tamam subat 3 de anlasalim:)

Yardimci olurum ben.

Subatin ikisi yazacaktin dimi. Arkadasin seni satti bak. :)

hakkaten haaa hele benim gibi sinirli dongle marifetiyle gelen biri icin topik takipciligi :26::26::26:
hahahaaaa zekana hayranim:)

inşallah agzından bal damlıyor

hakkinda hayirlisi olsun canim

B eni kursa almiyorlar Lucky cigim , pasaportum yanimda degil cunkum

hakkaten haaa hele benim gibi sinirli dongle marifetiyle gelen biri icin topik takipciligi :26::26::26:

hakkinda hayirlisi olsun canim

B eni kursa almiyorlar Lucky cigim , pasaportum yanimda degil cunkum

Sen bana ozelden ya da gorustugumuzde durumu anlat. Ben okullarla konusurum. Bakariz duruma.

Online kursta yapabilirsin gecici olarak. Neyse bu durumu ozelden konusalim mutlaka.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…