- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
geyik topigi acarak mi kapatican arayi
biz fransizca bilmiyoruz ki guzelim bilsek ne guzel ise yarardi ama
hoş buldum canımbenim topiğim kpss üzerine hem geyik yapıp hem ders çalışıyoruz yani
aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan
Bugun masaj kursun vardi sanirim:) kac kursa gidiyorsun gercekten cok merak ettim.
ben once isi biraktim sonra evlendim sonra da topigi
Simdi hocam dun geyik yaptim calisamadim dersem; Ne geyigi derse ren geyigi derim. Extra puan verir bana ya da camdan asagi atar.
Haftaya sali gunu gorunmezsem bilin ki extra puan vermemis.
Ders calismiyorlar bunlar hep geyik hep geyik. Hatta ben dedim ki topiginizi mesgul etmeyeyim, yok calismiyoruz ki dedi. Ben gidicem dedim gitme dedi.Bunlar ders calisan bir insanin sozleri degil.
Shiatsu kursuna gittim bugun. Iki canim.
Sen orgu isini hallettin mi.
Alla alla o kadar zamanini aliyor mu kiz topik. Ortak yaptik seni birde. :)
Simdi hocam dun geyik yaptim calisamadim dersem; Ne geyigi derse ren geyigi derim. Extra puan verir bana ya da camdan asagi atar.
Haftaya sali gunu gorunmezsem bilin ki extra puan vermemis.
Ders calismiyorlar bunlar hep geyik hep geyik. Hatta ben dedim ki topiginizi mesgul etmeyeyim, yok calismiyoruz ki dedi. Ben gidicem dedim gitme dedi.Bunlar ders calisan bir insanin sozleri degil.
Shiatsu kursuna gittim bugun. Iki canim.
Sen orgu isini hallettin mi.
Alla alla o kadar zamanini aliyor mu kiz topik. Ortak yaptik seni birde. :)
ama misafir dedigin ilgi isterhele geyik topigi misafiri hic bos birakmaya gelmez aninda baska topige ziplar :84:
benim de o kadar uzun internet basinda oturma sansim olmadi yanii
Bunu begendim
Burcunu niye unutayim ayol. Ruyalarima giren insan.aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan
Anlamadim da anlamis gibi yaptim.Orgu isi icin yarin konusacagim, bugun konusamadim kuaforle. Ne yaptiracagimi anladin degil mi:))
Eee artik burdasin. Bunu ihmal etmek yok. Gunu 3 e bolelim. 8 saat hepimize.ama misafir dedigin ilgi isterhele geyik topigi misafiri hic bos birakmaya gelmez aninda baska topige ziplar :84:
benim de o kadar uzun internet basinda oturma sansim olmadi yanii
Bu topikte durursun belki:) bos zamanin var simdilik. Kizlar bulusmak icin 31 ocak nasil uygun mu sizce?
Begenmeni begendim.
Burcunu niye unutayim ayol. Ruyalarima giren insan.
(Rengina caliskandir bu arada. Takildigima bakmayin. Sevdigimden ya da sevmedigimden.)
Cok uyuzum ben bana nasil katlaniyorsunuz.
Anlamadim da anlamis gibi yaptim.
Eee artik burdasin. Bunu ihmal etmek yok. Gunu 3 e bolelim. 8 saat hepimize.
Bu topikte durursun belki:) bos zamanin var simdilik. Kizlar bulusmak icin 31 ocak nasil uygun mu sizce?
övme benı bu kadar şımarırım hemen
ha şu rüya :18:
hahahahaha seni tebrik ediyorum. Aylarca arasan benim ve ylneskici gibi uygun ortaklar bulamazdin. Biz kk ya iki gun ustuste girsek bir hafta ugrayamayiz :)Begenmeni begendim.
Burcunu niye unutayim ayol. Ruyalarima giren insan.
(Rengina caliskandir bu arada. Takildigima bakmayin. Sevdigimden ya da sevmedigimden.)
Cok uyuzum ben bana nasil katlaniyorsunuz.
Anlamadim da anlamis gibi yaptim.
Eee artik burdasin. Bunu ihmal etmek yok. Gunu 3 e bolelim. 8 saat hepimize.
Sansin yardim etmedi gecen sene ama bu sene mutlaka kazanacaksin. Sana guveniyorum.
31 ve Subat in 1 i mesgulum. Subatin 2 si pazar yapalim ylnzeskici gelemesin. :)
evet simdilik takilabilirim , bi kurs murs bulmazsam ...lucky nin gittigi kursun ne oldugunu anlamadim ama canim cekti
31 ocak cuma benim icin uygun simdilik
senin misafirler gitmis olacaklar mi o zamana
bir de biz gunun hangi dilimi icin program yapiyoruz gunduz mu aksam mi :26:
31 ve Subat in 1 i mesgulum. Subatin 2 si pazar yapalim ylnzeskici gelemesin. :)
övme benı bu kadar şımarırım hemen
ha şu rüya :18:
hahahahaha seni tebrik ediyorum. Aylarca arasan benim ve ylneskici gibi uygun ortaklar bulamazdin. Biz kk ya iki gun ustuste girsek bir hafta ugrayamayiz :)
hahahaaaazekana hayranim:)
inşallah agzından bal damlıyor
Gel seni de gotureyim canin cektiyse.Ne kursu dusunuyorsan sana yardimci olabilirim.
31 ocak ayin 1 i olmaz. O gunler doluyum. Subatin 2 sinden sonra olsun.
gelcem yaaa :84:
kocayi satar gene gelirim bakk :113:
ne ruyasiymis bu merak ettik korkunc mu ha korkunc mu
Gercekten ylneskici icin , kurs olayinda yardimci olabilsen super olur. Tamam subat 3 de anlasalim:)
hahahahaha seni tebrik ediyorum. Aylarca arasan benim ve ylneskici gibi uygun ortaklar bulamazdin. Biz kk ya iki gun ustuste girsek bir hafta ugrayamayiz :)
hahahaaaazekana hayranim:)
inşallah agzından bal damlıyor
Gel seni de gotureyim canin cektiyse.Ne kursu dusunuyorsan sana yardimci olabilirim.
31 ocak ayin 1 i olmaz. O gunler doluyum. Subatin 2 sinden sonra olsun.
Inan ben daha kotuyum. Rengina bilir beni. Iki ay yokum . 10 gun girerim KK ye. Bir iki ay daha olmam.
Tencere yuvarlanmis , kapagini bulmus desene
hakkaten haaahele benim gibi sinirli dongle marifetiyle gelen biri icin topik takipciligi :26::26::26:
hakkinda hayirlisi olsun canim
B eni kursa almiyorlar Lucky cigim , pasaportum yanimda degil cunkum