Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Türkiye'nin bağrından kopmuş da gelmişler giremez mi yani :KK19:

Kizlar benim misafirlerim geliyor cuma gunu. Iki haftaligina. Siz bensiz gidersiniz artik :KK14:

Yok canim sensiz olur mu. Iki saat izin alirsin. Bizde gitmeyiz o zaman. :KK50: (Gideriz dimi ylnzeskici, saat 5 gibi bulusuruz. :KK34:)

Efendim 3. ( dis kapinin mandali oluyorum bu arada :KK30: ) ortak olarak size de cicegi burnunda topigimize hosgeldiniz diyorum hayirli ve de ugurlu olsun :KK9:

Kadin gorgulu tabi hosgeldin demesi bile baska:) .

Hepimiz hosgeldik diyeyim de benden ciksin. :KK34:

Son düzenleme:
Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de :KK17: )

altyazili film bulursaniz gidelim :KK53:

Evet Ylnzeskici henuz yeni geldi buraya. Biz sana tercume ederdik canim:)

Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de :KK17: )

altyazili film bulursaniz gidelim :KK53:

Turk film festivalinde film kaldi mi acaba. Seni anca o paklar. :KK1:

Meryem in bir daha sesi cikmadi:26:

Saka yapalim dedik gercek mi aldi ne yapti. :KK34:

Türkiye'nin bağrından kopmuş da gelmişler giremez mi yani :KK19:

Bu rengina var ya. Topigine gittim dun hosgeldin dedim. Beni gormemezlikten geldi. Bende gormese miydim acaba. :KK76:

Bu rengina var ya. Topigine gittim dun hosgeldin dedim. Beni gormemezlikten geldi. Bende gormese miydim acaba. :KK76:

bak bak kaç kez özür diledim bir de :KK19:

Yok canim sensiz olur mu. Iki saat izin alirsin. Bizde gitmeyiz o zaman. :KK50: (Gideriz dimi ylnzeskici, saat 5 gibi bulusuruz. :KK34:)

tercume ederseniz gidelim elbet niden olmasin :KK51:

Kadin gorgulu tabi hosgeldin demesi bile baska:) .

Hepimiz hosgeldik diyeyim de benden ciksin. :KK34:

tesekkur ediyorum efeem :KK42: o sizin gorgunuz ( hani fransizca filan :KK34: )

yok kiiiiz pek sevmem turk filmi :KK19:

belki mutfakta isi cikmistir :KK31:

tanisiyorsaniz araniza girmeyelim :KK19:

Hosgeldin Rengina, demek seninde bir topigin var:) Ylneskici, bir biz topiksizmisiz bugune kadar, simdi oda oldu:KK52:

bak bak kaç kez özür diledim bir de :KK19:

Bir daha dile. :KK76:

hoş buldum :KK16:
biliyorum demez derse fururum onu :KK9:

Demem tabi hosgeldin canim. :KK16:

Rengina edebiyat ogretmeni Kpss ye hazirlaniyor. Koc burcu ve 25 yasinda. Kucuk bir hatirlatma ; Turkcemize tikkat edelim. :KK1:

Evet ya film bittikten sonra ben anlatirdim sana canim. :KK23:

tesekkur ediyorum efeem :KK42: o sizin gorgunuz ( hani fransizca filan :KK34: )

Bana fransizca demeyin dun revision yapmadigim icin baya bir rezil oldum. Arayi kapaticam ama. :)

Rengina edebiyat ogretmeni Kpss ye hazirlaniyor. Koc burcu ve 25 yasinda. Kucuk bir hatirlatma ; Turkcemize tikkat edelim. :KK1:

Bana fransizca demeyin dun revision yapmadigim icin baya bir rezil oldum. Arayi kapaticam ama. :)

geyik topigi acarak mi kapatican arayi :KK53:
biz fransizca bilmiyoruz ki guzelim bilsek ne guzel ise yarardi ama :KK37:

Hosgeldin Rengina, demek seninde bir topigin var:) Ylneskici, bir biz topiksizmisiz bugune kadar, simdi oda oldu:KK52:
hoş buldum canım:KK16: benim topiğim kpss üzerine hem geyik yapıp hem ders çalışıyoruz yani :KK1:

aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan :KK19:

himmm.. tanimis kadar olduk Rengina yi yukselen burcu neymis:)

hahhaaaa bu cok iyi :KK52:

Bugun masaj kursun vardi sanirim:) kac kursa gidiyorsun gercekten cok merak ettim.

X