- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- Konu Sahibi AklinYolu1
Efendim 3. ( dis kapinin mandali oluyorum bu arada ) ortak olarak size de cicegi burnunda topigimize hosgeldiniz diyorum hayirli ve de ugurlu olsun
Meryem in bir daha sesi cikmadi:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efendim 3. ( dis kapinin mandali oluyorum bu arada ) ortak olarak size de cicegi burnunda topigimize hosgeldiniz diyorum hayirli ve de ugurlu olsun
Kizlar benim misafirlerim geliyor cuma gunu. Iki haftaligina. Siz bensiz gidersiniz artik
Türkiye'nin bağrından kopmuş da gelmişler giremez mi yani
Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de )
altyazili film bulursaniz gidelim
hakkaten haa kiza hosgeldin demek icin gec kaldim tuff :26:
ne demek arkadas buyur gel hosgeldin topik sahibemiz genis gonullu bir arkadas hayir demez eminim
Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de )
altyazili film bulursaniz gidelim
Türkiye'nin bağrından kopmuş da gelmişler giremez mi yani
Turk film festivalinde film kaldi mi acaba. Seni anca o paklar.
Saka yapalim dedik gercek mi aldi ne yapti.
Bu rengina var ya. Topigine gittim dun hosgeldin dedim. Beni gormemezlikten geldi. Bende gormese miydim acaba.
Evet Ylnzeskici henuz yeni geldi buraya. Biz sana tercume ederdik canim:)
Yok canim sensiz olur mu. Iki saat izin alirsin. Bizde gitmeyiz o zaman. (Gideriz dimi ylnzeskici, saat 5 gibi bulusuruz. )
tercume ederseniz gidelim elbet niden olmasin
Kadin gorgulu tabi hosgeldin demesi bile baska:) .
Hepimiz hosgeldik diyeyim de benden ciksin.
Turk film festivalinde film kaldi mi acaba. Seni anca o paklar.
yok kiiiiz pek sevmem turk filmi
Saka yapalim dedik gercek mi aldi ne yapti.
belki mutfakta isi cikmistir
Bu rengina var ya. Topigine gittim dun hosgeldin dedim. Beni gormemezlikten geldi. Bende gormese miydim acaba.
bak bak kaç kez özür diledim bir de
hoş buldum
biliyorum demez derse fururum onu
Evet Ylnzeskici henuz yeni geldi buraya. Biz sana tercume ederdik canim:)
tesekkur ediyorum efeem o sizin gorgunuz ( hani fransizca filan )
Hosgeldin Rengina, demek seninde bir topigin var:) Ylneskici, bir biz topiksizmisiz bugune kadar, simdi oda oldu
Voila artik bizim de bir topikimiz var.Hosgeldin Rengina, demek seninde bir topigin var:) Ylneskici, bir biz topiksizmisiz bugune kadar, simdi oda oldu
vardi kiz benim topigim ama tr deyken , sonra ben evlenmeye falan kalktim ilgilenemedim topikle ooole kaldi
Bir daha dile.
Demem tabi hosgeldin canim.
Rengina edebiyat ogretmeni Kpss ye hazirlaniyor. Koc burcu ve 25 yasinda. Kucuk bir hatirlatma ; Turkcemize tikkat edelim.
Evet ya film bittikten sonra ben anlatirdim sana canim.
Bana fransizca demeyin dun revision yapmadigim icin baya bir rezil oldum. Arayi kapaticam ama. :)
hoş buldum canım benim topiğim kpss üzerine hem geyik yapıp hem ders çalışıyoruz yaniHosgeldin Rengina, demek seninde bir topigin var:) Ylneskici, bir biz topiksizmisiz bugune kadar, simdi oda oldu
aaa bak unutmamış da hiç burcumu falanBir daha dile.
Rengina edebiyat ogretmeni Kpss ye hazirlaniyor. Koc burcu ve 25 yasinda. Kucuk bir hatirlatma ; Turkcemize tikkat edelim.
Bana fransizca demeyin dun revision yapmadigim icin baya bir rezil oldum. Arayi kapaticam ama. :)
Bugun masaj kursun vardi sanirim:) kac kursa gidiyorsun gercekten cok merak ettim.Bir daha dile.
himmm.. tanimis kadar olduk Rengina yi yukselen burcu neymis:)
hahhaaaa bu cok iyi
Voila artik bizim de bir topikimiz var.
Kiz evlenince insan isini birakir, topigini degil.
Voila artik bizim de bir topikimiz var.
Kiz evlenince insan isini birakir, topigini degil.