Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Türkiye'nin bağrından kopmuş da gelmişler giremez mi yani

Kizlar benim misafirlerim geliyor cuma gunu. Iki haftaligina. Siz bensiz gidersiniz artik

Yok canim sensiz olur mu. Iki saat izin alirsin. Bizde gitmeyiz o zaman. (Gideriz dimi ylnzeskici, saat 5 gibi bulusuruz. )

Efendim 3. ( dis kapinin mandali oluyorum bu arada ) ortak olarak size de cicegi burnunda topigimize hosgeldiniz diyorum hayirli ve de ugurlu olsun

Kadin gorgulu tabi hosgeldin demesi bile baska:) .

Hepimiz hosgeldik diyeyim de benden ciksin.

Son düzenleme:
Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de )

altyazili film bulursaniz gidelim

Evet Ylnzeskici henuz yeni geldi buraya. Biz sana tercume ederdik canim:)

Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de )

altyazili film bulursaniz gidelim

Turk film festivalinde film kaldi mi acaba. Seni anca o paklar.

Meryem in bir daha sesi cikmadi:26:

Saka yapalim dedik gercek mi aldi ne yapti.

Türkiye'nin bağrından kopmuş da gelmişler giremez mi yani

Bu rengina var ya. Topigine gittim dun hosgeldin dedim. Beni gormemezlikten geldi. Bende gormese miydim acaba.

Turk film festivalinde film kaldi mi acaba. Seni anca o paklar.

Saka yapalim dedik gercek mi aldi ne yapti.

Bu rengina var ya. Topigine gittim dun hosgeldin dedim. Beni gormemezlikten geldi. Bende gormese miydim acaba.

bak bak kaç kez özür diledim bir de

tesekkur ediyorum efeem o sizin gorgunuz ( hani fransizca filan )

tanisiyorsaniz araniza girmeyelim

Hosgeldin Rengina, demek seninde bir topigin var:) Ylneskici, bir biz topiksizmisiz bugune kadar, simdi oda oldu

bak bak kaç kez özür diledim bir de

Bir daha dile.

hoş buldum
biliyorum demez derse fururum onu

Demem tabi hosgeldin canim.

Rengina edebiyat ogretmeni Kpss ye hazirlaniyor. Koc burcu ve 25 yasinda. Kucuk bir hatirlatma ; Turkcemize tikkat edelim.

Evet ya film bittikten sonra ben anlatirdim sana canim.

tesekkur ediyorum efeem o sizin gorgunuz ( hani fransizca filan )

Bana fransizca demeyin dun revision yapmadigim icin baya bir rezil oldum. Arayi kapaticam ama. :)

geyik topigi acarak mi kapatican arayi
biz fransizca bilmiyoruz ki guzelim bilsek ne guzel ise yarardi ama

Hosgeldin Rengina, demek seninde bir topigin var:) Ylneskici, bir biz topiksizmisiz bugune kadar, simdi oda oldu
hoş buldum canım benim topiğim kpss üzerine hem geyik yapıp hem ders çalışıyoruz yani
aaa bak unutmamış da hiç burcumu falan

Bugun masaj kursun vardi sanirim:) kac kursa gidiyorsun gercekten cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…