- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Neeee diyorsun ? anlamiyorum seni ?
burda oyle bir gurultu varki, birazdan kurtar beni diyecegim .
Selam canim sen Londra'ya yerleştin mi ? Ben uzun bi süre giremedim o yüzden haberim yok :) geldiysen hoşgeldn diyorum :)Sessiz topigin, sessiz insanlari.
Mrb bayanlr bende gallerdym
Selam canim sen Londra'ya yerleştin mi ? Ben uzun bi süre giremedim o yüzden haberim yok :) geldiysen hoşgeldn diyorum :)
Ay cok uzuldum sizlere gec Cvp verdim kizlar pek vakit ayiramiyrm bende denk geldikce konusalim ben londra merkezdeyim siz hangi taraftasinizMerhaba,
Nasil gidiyor.
Gallere bir arkadasa gelmistim. Guzel yerdi.
Yerleseli cok oldu ama hosbulduk. Sanirim biriyle karistirdin.
Ses cikmayinca biraktik burayi.
Ay cok uzuldum sizlere gec Cvp verdim kizlar pek vakit ayiramiyrm bende denk geldikce konusalim ben londra merkezdeyim siz hangi taraftasiniz
Gercekten uzun bir zmn bakmadim cok uzuldum sizlerle tanisamadigim icin bende tanismak gorusmek isterim yine bi gun ayarlariseniz katilabilirimBiz de merkezdeyiz. Arada gorustuk biz, hala da gorusuyoruz. Burda bas bas bagirdik gorusmek isteyen var mi diyeama kimseden ses cikmadi.
huu lucky7 nerelerdesin sen tlf no mu degisti defalarca aradim mesaj attim tik yok, beratti ye sordum numarasimi degisti diye , yok dedi gene aradim gene ulasamadim...Biz de merkezdeyiz. Arada gorustuk biz, hala da gorusuyoruz. Burda bas bas bagirdik gorusmek isteyen var mi diyeama kimseden ses cikmadi.
Gercekten uzun bir zmn bakmadim cok uzuldum sizlerle tanisamadigim icin bende tanismak gorusmek isterim yine bi gun ayarlariseniz katilabilirim
huu lucky7 nerelerdesin sen tlf no mu degisti defalarca aradim mesaj attim tik yok, beratti ye sordum numarasimi degisti diye , yok dedi gene aradim gene ulasamadim...
nasilsin arkadasim iyi misin
kizlar ozledim sizi bea
Beaaaa gorusuruz kızlarIki hafta sonra gorusebiliriz. Musaitsen gel.
Tam iki ay sonra cevap veriyorum: Telefon numaram ayni.
Goruselim yine beaaa.
Beaaaa gorusuruz kızlar . Lucky istediği kiloya inince bir buluşma ayarlayacağız
hahaha aynen 2016 ya artık :) yok yahu sen istersen ıkı haftada çözersin isi :) deadline dedikodumu mu yapıyor ? Dur bir araştırayım .O zaman anca seneye.Iki hafta sonra filan goruselim uzatmayalim arayi.
Bu aradadeadline dedikodunu yapiyor. Benden duymus olma.
hahaha aynen 2016 ya artık :) yok yahu sen istersen ıkı haftada çözersin isi :) deadline dedikodumu mu yapıyor ? Dur bir araştırayım .
hadi ya cok kotu gaza geldim simdi :) 55 Olacağım varmı eksilten
hadi ya cok kotu gaza geldim simdi :) 55 Olacağım varmı eksilten